Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, už se sem tam lehce dívám po nějakých těhu oblečcích, spíš teda na netu, než v obchodech - k těm mám v poslední době vyloženě odpor.. Dokonce se mi i občas něco líbí, ale vůbec nevím, jak se u toho určují velikosti. Když mám normálně 38, tak si koupím taky 38 a ono už to bude nachystané na větší bříško a prsa, nebo radši 40? To jsou starosti… ![]()
Holky díky za gratulaci.A ještě k těm kočárkům BABOON psala jsi že máš Hoco Big Foot jsi snim spokojená?Já jen že o něm nebo o Knorr Nizza Air taky uvažuju mě nevadí že je těžší mě to tady na vesnici úplně stačí autobusem nejezdím tak do toho auta to vždycky lehce hodím a kufr máme velký
Spíš mě zajímá jestli je dost prostorný???
** Seznámek **
Těhulky lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , kontrola 19.4, těh. 11+1
Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 30.10. , kontrola 19.4., těh. 11+1
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 10+6
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. kontrola 24.4., těh. 10+5
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , kontrola 16.4., těh. 10+2
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 6.11 , kontrola 17.4.,těh. 10+0
Jana79 nar.79, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 9+4
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 9+4
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. kontrola 2.5., těh. 9+1
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , kontrola 27.4., těh. 9+0
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 22.11. , kontrola 25.4., těh. 8+1
Kikija nar.81, panna, vdaná, TP 25.11. , kontrola 16.4., těh. 7+3
Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , kontrola 10.5., těh. 7+2
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 4.12. , UZV 17.4., kontrola 30.4., těh. 6+1
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 2 roky
Marťásek Martínek 3 roky
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
No dneska ráno docela fajn, ale včera večer mě pálila tak strašně žáha že jsem se z toho bléééééé. A co ty?
Každý ráno, když vstanu, jdu zvracet. Je to takový můj rituál ![]()
Jinak přes den mě to občas natahuje, ale nezvracím, ale večer už je to zase hrůza. Už se nemůžu dočkat, až ty nevolnosti přestanou a já si konečně začnu to těhotenství užívat
Jinak včera mě taky dost pálila žáha, půjdu si koupit mandle. Při Marťovi mě zabraly.
Mě tu žáhu asi způsobila krupicová kaše co jsem dojídala po dětech, já už se taky těším až to přestane, už se nemůžu dočkat.
ahojky holčiny,
to je dobře že už ti je Jani líp,snad se to konečně obrátí a mimi tě nebude zlobit ![]()
Marťasku,ty tak pečlivě vedeš seznámek - obrovská pochvala ![]()
Holky,neříkali snad že dnes bude jasno a teplo? Nějak jim to poslední dobou nevychází ![]()
Ahoj Míno.
Děkuji za pochvalu
Baví mě to.
U nás je krásně. Skoro jasno.
.Mína. píše:
a kde to je? okamžitě se stěhuji
v Náchodě, ale nějak se to tu začíná mráčkovat ![]()
Krásné ráno!
Jefakt, že krásně si představuju trochu jinak, ale tady u nás to vypadá, že se to během dopoledne vybere a bude moc hezky. A jsem zvědavá na víkend, má být snad až 22°C. To bude pohodička. Jenom tričko, vystavit pupík, paráda. ![]()
Miiri
Ahoj Mirii,
já se taky mooooc těším na víkend.Včera jsem nakoupila sazeničky pnoucích muškátů,tak chci sázet truhlíky - každý rok nadávám, že jsou to galeje (dělám jich přes 20 tr.) ,ale bez toho si jaro představit neumím. ![]()