Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holčiny, krásný slunečný den! Já na prohlídce v 6+3 srdeční akci taky ještě neměla, v 7+4 už ano
Ale holky, žádný stresy, holt je to individuální a
tam bude později!!! Jinak já dnes zůstala doma, abych si trochu dáchla, včera mě celý den bolel žaludek, únava gradovala, tak jsem se dneska prospala do půl devátý, odpočívám a je mi konečně líp, tak si to užívám
I když vždycky když se zvednu, ať už z postele či sedačky, pěkně se mi zamotá hlava, ale zaplaťpánbůh, že nevolnost si dala pauzu
Co se týká prsou, tak jsem je začla cítit až v 8.týdnu, ale zatím nic dramatickýho. Moc Vás všechny zdravím a přeju nám všem ať je nám dobře!!! ![]()
Tak jsem byla na kontrole a jsem z toho nějaká zmatená. Dr měl sice radost, že jsem přišla podle jeho příkazu
, ale jinak na pohmat říkal že se mu nezdá, že bych měla končit sedmý týden, takže si ani do karty nepsal, že bych byla těhotná. Nabrali mi krev na HCG a pozval si mě zítra na utz, tak jsem zvědavá. Když jsem se ptala sestřičky, tak říkala že to nic neznamená, že tam na pohmat nic nenašel, že to prostě může být jen malinký, a že těh. testy většinou nekecaj.. Tak aspoň že si mě na utz pozval už na zítra, že se nemusím strachovat dlouho.
kóčo já jdu teď v ten čtvrtek a to budu 10tt, byla jsem v 6tt na prvním UTZ a ještě nic a jdu zase až teď, fakt mám strach at to je v pořádku. No popravdě jsou lepší asi nevolnosti než se hned ze startu cpát
tak jsem to měla u prvního. A prsa mám nateklý až mi málem praskaj podprdy
Holky to přežijem ten začátek a pak si to už budem krásně užívat na to vemte jed ![]()
Ahoj, tak já dneska začala trochu špinit, doufám že to nic nebude. Taky mě pořád bolí břicho jako bych to měla dostat, už vlastně skoro měsíc. Ale to jsem obojí měla i při prvním těhu tak snad je všechno OK. BLbí je že můj doktor marodí tak se snad brzo dá do kupy, nechce se mi k jinýmu. Blbí je že musím jít na ty dva týdny do té práce a to je od rána do večera lítání po place v hospodě, ale tak snad to přežiju ve zdraví no ![]()
Ahoj holky, tak jak tak pročítám vaše příspěvky s nevolnostma a podobně, musím zaklepat, že u mě zatím nic.Pravděpodobně mě to co nevidět čeká. Jsem akorát trochu víc unavená a taky víc cítím různý pachy, ale špatně se mi z nich nedělá. K doktorce jdu příští týden, to bych měla být v 7tt, tak jsem zvědavá, jestli už tam taky bude vidět
Tak se mějte a opatrujte se.
Ahoj holky, tak jak tak pročítám vaše příspěvky s nevolnostma a podobně, musím zaklepat, že u mě zatím nic.Pravděpodobně mě to co nevidět čeká. Jsem akorát trochu víc unavená a taky víc cítím různý pachy, ale špatně se mi z nich nedělá. K doktorce jdu příští týden, to bych měla být v 7tt, tak jsem zvědavá, jestli už tam taky bude vidět
Tak se mějte a opatrujte se.
Ahojky holky, dneska jsem 6+4 a musim rict, ze uz je mi par dni pekne soufl, hlavne rano a vecer..to jsem se radovala predcasne, ze mi nic neni…
Na prvni UZ jdu az za tyden, takze nezbyva nez si predstavovat, co tam dole vlastne mam…
Co Vam nejvic pomahalo na nevolnost?
kóčo chápu že to nechceš dramatizovat ale každopádně by si na sebe měla dávat pozor a s tím špiněním bych si zašla… sice to má kde kdo, ale já osobně po své vlastní zkušenosti bych tam šla raději zbytečně než něco zanedbala ![]()
Daisy ahojky, mají v lékárně lízátka pro těhotné
ale jinak mě moc nic nepomáhalo, jen vydržet ![]()
Dekuji Angi, noo to jsem si myslela..
Tak jen doufam, ze se to nebude horsit a zustane to alespon takhle.. ![]()
Koco, noo take bych to moc nepokousela…beres nejaky progesteron na podporu nebo ne?
Ahojky holčiny!
Můžu se k Vám ještě přidat? Tohle těhotenství je naše druhé-přišlo až nezvykle brzy, ale jsme za něj nesmírně šťastní. Na Lukáška jsme si totiž počkali bezmála dva roky a léčba byla dost náročná. Těhotenství i porod se taky zrovna nenesly na růžovém obláčku. Teď je to mnohem akčnější-nevolnosti mám sice celý den, únava je nesmírná, ale vedle našeho čertíka se odpočívání nedá zvládnout. Ale aspoň od minulého čtvrtka víme, že miminku buší srdíčko a na velkém kontrolním UTZ vypadalo naprosto v pořádku.
A co dál-je mi 31, bydlím na kraji Prahy a máme jasnou porodnici kvůli rodinné anamnéze-Motol. A rovnou se omlouvám, že nebudu psát a reagovat přiliš často, ale přes den se na net nedostanu a některé večery jsem úplně K.O.
Tak sa hlasim do klubu, dnes by som mala byt 8+1, podla ultrazvuku. Este stale si to nechcem moc priznat, mam myom na maternici a doktorka len povedala ze hej, zvacsil sa ![]()
Ale zase vravela ze mozem mat problem otehotniet a ono hop, babo na prvy sup. Takze sa este vyrovnavam aj s tym, cakala som ze sa podari tak nejak v novembri, a ono v novembri by som uz mala rodit ![]()
Ozaj, teraz sa trapim s tym co pit, ked som cierny a zeleny caj vylucila, po ovocnom mi bolo spatne este ked som nebola tehotna a po studenych napojoch mi okamzite stupa teplota … mate nejake tipy co by miminu vyhovovalo?
Dobré ráno,
holky nic neberu, žádnej progesteron, ani nechci. V6dyť říkám že jsem ještě nebyla u doktora,t ak kde bych ho vzala
tak já jsem včera špinila jen malinko v té práci jen když jsem se utřela a jinak nic. HOlky já to nezlehčuju, ale zase si myslím že takhle na začátku buď to držet bude nebo ne a žádný dramatizování
Réza-co jsi měla za problémy v těhotenství a při porodu-jestli se můžu zeptat?
Pití-tak si kup nějakej ten čaj pro těhotné třeba ho sneseš. Já teda piju zelený, ovocný-ten si udělám do velký konvice aby nebyl silnej protože mi z něj pak pálí žáha a pijju ho studenej. TO mi taky v prvním těhu pomáhalo na nevolnosti-pít něco hodně studenýho-nejlíp kolu
![]()
Babi, já si koupila roibos bez příchutě,ten je ok. Jinak nevim jak je to s ostatníma bylinkama, ale na dobré spaní piju mátu s meduňkou, kterou mám ještě z léta ze zahrádky.
Jo a ještě piju kávu bez kofejnu - od rozpustné klasiky je k nerozeznání.