Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.4.10 15:38

zizi ted mi to došlo, ty si úplná žirafka hihi, to ti závidím, já mám 161 a jsem stejně vysoká jako moje 10ti letá neteř :-D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
20.4.10 15:58

Angelina: já jsem taky mrňous jako ty, mám 164 cm. Ty triple testy mají prý spolehlivost jen na 65 %, takže na ty já radši nepjdu, protože ti spíš můžou vyjít pozitivně a pak musíš na odběr plodové vody, kdy je riziko potratu asi 10%. Takže teď ten screening může být fakt dobrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.10 16:02

Leni to jo ale ty máš normální váhu.. no u nás to je tak že dr mi to právě neřekla a na nic se neptá, prostě ti řekne co a jak a ty to absolvuješ, ani u prvního jsem nevěděla že mi tohle dělají nebo si to nepamatuju :think: a navíc já už končím 12tt a k dr jdu až za týden, takže už by se to ani nestihlo a k mojí dr se musím objednávat kvůli každé blbosti, ale je dobrá jinak, je taky porodník, tak jí budu věřit a nechám to na ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.10 16:06

Leni ty triple testy se dělají automaticky každé těhuli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AL2
454
20.4.10 16:13

tripletesty se dělají každé těhu v 16týdnu.A jak jsem psala i mě vyšel špatně a nebrali mi plodovku,ale udělali mi utrazvuk 4D ve 20 týdnu kde vyděli,že je všechno v pořádku.Vyděli krev v srdíčku,mozek jak pracuje a vlastně to bylo perfektní a mám zdravého 2,5letého kluka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
20.4.10 16:13

consi: mě někdo říkal že na ně chodit nemusim pokud nehcci. No pokud mi je udělaji tka na ně ne budu brát zřetel.
Angelina: Já taky nevím jetli na ně mám jít, domluvím se až s tou novou doktorkou zda mám jít nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.10 16:20

Leni tak asi to je fakt povinný, já právě nevím, mě dr nikdy neřekla nic jen mi řekla z UTZ že to je dobrý a párkrát brala krev, takže ani nevím že to bylo tohle. Holky ten triple test se dělá ultrazvukem jak jsem pochopila, nebo to je nějaký odběr krve,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.10 16:23

Míšo, jsou to odběry a myslím, že i UTZ

Já taky měla mně taky triple testy vyšly všelijak, ale první screening vyšel dobře. Doktor mi říkal, že v těch tripplech bývají neshody, zvlášť, když nesedí týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
20.4.10 16:28

no jo ale vsechny krasny botky maj podpatky a nohy s nima vypadaj tak krasne. no a ja si vzit podpatky tak sacuju letadla za letu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
20.4.10 16:44

tak teda dneska se fakt stydim, já toho dneska tolik snedla to se do me snad nemohlo ani vejit :-o ale hlavne ze mi chutna :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.10 16:50

se tím netrap, prostě sis dneska dopřála :-) Dneska jsem si pochutnala na špaldovým koláči ze „zdrávky“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.10 16:51

půjdu schovat prádlo, vypadá to u nás zase na déšť :zed:
Zítra se jdu objednat na EKG a k zubaři, ve čtvrtek zajdu k obvoďačce, to zase bude na půl dne..ona je neskutečná :evil: :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
20.4.10 16:53

no ja posnidala lipanka a na chut jsem si dala jogurtovou zmrlinu s merunkama. k obedu jsem mela dva talire polívky s knedlickama. k svacine se podaval zbytek vanicky jogurtove zmrliny:-) a dál jsem si chtela dat k takovy drivejsi veceri chleba ve vajicku a syru ale zjistila jsem ze nemam chleba tak jsem si udelala bramboračky. jo a vlastne jeste nekde mezi tim jsem snedla jednu salatovou okurku jen tak a pak jeste druhou jako salat s octem a cukrem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.10 16:57

Kačko díky :kytka: Zizi ty si mě zase rozesmála :lol: :lol: :lol:
Holky předtím jsme tu právě řešili praktika a zubaře, už to někdo víte? Kačko ty tam jdeš protože tě už poslali? Mě tehdá říkali že at jdu jak mi to vyjde ale zas se mi tentorkát nechce být tak aktivní když praktik mi přijde o ničem a když tam zavolám, tak to sestra položí a ozve se za pět minut, to je jak u blbých tam v tomhle a ještě je nepříjemná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.10 17:00

zizi to chce klid, to se nějak vykomepnzuje :-D :palec: já zase zdlábla na oběd amotné rybí prsty skoro dvoje :poblion: hlavně utopené v citronu, předtím to tu někdo psal a já na ně dostala chu´t, akorát toto byla spíš nějaká sečka než dobré prsty ale kyselý to bylo :lol: a jak jsem si myslela že mě vše už přešlo, tak ráno jak jsem jela ze školky domů, tak se mi dělalo špatně z hladu a málem jsem v autě :poblion: … to jsem koukala já myslela že je to už fuč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí