Poradna duly
Jana Čurdová
Radka84: jj a na to ti berou nejdrvi krev a z toho delaji testy na hiv a zloutenku a jeste na neco..plus ultrazvuk a pak ti reknou vsechny ty vysledky dohromady..meli by ti to vse rict na tom ultrazvuku:-)
@verunkka2 aha, tak hiv a zloutenky se teda nebojim a na ultrazvuk asi budu chodit kazdou chvili, muj doktor je v tomhle prepeclivy.. Jsem zvedava, kdy dostanu prukazku. Vy uz ji vsechny mate?
@petula5 Musis si zapnout v nastaveni zobrazovani metriku, nebo mozna i tady nad strankovanim (mam tam „vypnout podpisy“, tak ty bys tam mohla mit „zapnout podpisy“)
Mimochodem tvuj metrik nefunguje, vis to?
Ja uz mam,ale ja sem na zacatku podle meho vypoctu mela termin v listopadu,ale omyl,mam ho v rijnu,takze sem trochu nepatrim,ale uz jsem tu zustala:-) ja jsem uz 12+5tt
já jsem zase 10+5 zatím podle posledního utz a termín mám 1.11. ale myslím že to bude i dřív…
Radka: v těch testech co ti berou prvně myslíš nebo myslíš na screening ve 12tt? pokud myslíš ty první odběry tak to ti berou na chlamydie, toxoplazmozu, žloutenku, aids, krevní skupinu (a jestli jsi RH- nebo +) pak ještě krevní obraz a to nevím jestli je všechno, já jak sem viděla ty ampule a jak se mi ta sestra vrtá v tý ruce tak na to že mi špatně nebývá tak mi z toho zle bylo… byly čtyři nebo šest, už nevím ale bylo jich dost…
Ahojky holky!!!!
Raduš strašně moc gratuluji k mimískovi a srdíčku!!!!
![]()
já bojuju s
…nějak se mi to zhoršilo
.......jinak dočítám jen nestíhám moc reagovat
…a doma mám taky atomovku
.....hlavně v kuchyni…
![]()
@Radka84 píše:
@verunkka2 aha, tak hiv a zloutenky se teda nebojim a na ultrazvuk asi budu chodit kazdou chvili, muj doktor je v tomhle prepeclivy.. Jsem zvedava, kdy dostanu prukazku. Vy uz ji vsechny mate?
@petula5 Musis si zapnout v nastaveni zobrazovani metriku, nebo mozna i tady nad strankovanim (mam tam „vypnout podpisy“, tak ty bys tam mohla mit „zapnout podpisy“)
Mimochodem tvuj metrik nefunguje, vis to?
Ja prukazku nemam, pocitam, ze ju dostanem az tam pokdem za 3 tyzdne.
Inak s tych odberov je mi teda soufl poriadne. Dufam, ze sa im tam nezlozim.
Průkajdu bych měla dostat 18.dubna, jak tak čtu o těch odběrech, tak se mi dělá blbě už předem
. Jinak jsem si před chvilkou zkoušela šaty, co sem normalně nosila a ja je mam uplně nafest, no co budu nosit nevim.
také doufám,že průkazku dostanu toho 19.4.jestli bude vše v poho,to už budu asi 10+7tt no uvidíme a do doktora jezdím s miláčkem,tak ty odběry snad přežiju
,miláček tedˇchudák vysává,tak mu jdu uhnout,tak dobrou ![]()
Holky tady je nějaké info k vyšetření na konci 1. trimestru..:) http://www.maminkam.cz/…-1-trimestru
jo to jo ale ona asi myslela to první vyšetření krve, na ten screening holky se objednejte už v 8tt pač tam je dlouhá čekací lhůta, já se objednávala jak jsem byla 8+5 a ona mě pozvala na 12+5 až, jdu tam 24.4… tak pokud vám doktor nic neřekl tak bych si to asi vyhledala sama nějaké prenatologické centrum…
@OKkacka píše:
já jak sem viděla ty ampule a jak se mi ta sestra vrtá v tý ruce tak na to že mi špatně nebývá tak mi z toho zle bylo… byly čtyři nebo šest, už nevím ale bylo jich dost…
jezis, to mi vubec nerikej, nomalni odber jeste zvladnu, kdyz koukam jinam, ale tohle ted nevim ![]()
@Hoope
ty nevolnosti - rikej si, ze je to dobre, je to znamka prosperujiciho tehotenstvi ![]()
@OKkacka ja pockam na pristi kontrolu, to bych mela byt 8+6, tak to snd jeste bude v pohode..
@Radka84 jo to si myslím že bude vpoho, uvidíš ale radši se dr na to zeptej
Tak holky, dneska zas po dlouhé době kdy sem to tak tak vydržela jsem zase
takže to je paráda…
ale už je mi aspoň o něco líp ![]()
holky chodíte do práce, nebo jste to vzdaly a jste na nemocenské…pořád bojuju s nevolnostma a spánkem…posledně jsem usnula v práci na stole a nějak pořád nevím, jestli si tu nemoc vzít nebo ne…jsem na Vážkách…každé ráno jsem si ale jistá..ale pak se snažím to vydržet, doma jako v tanku bordel…učivo na zkoušku jsem ještě neviděla, vždy usnu..jsem marná…?