Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
12.4.12 13:02

abcyh doplnila, já navštěvuju bazén se slanou vodou, tak jen do mě, jaká sem nezodpovědná mladá matka. nestydím se za to, že mám mládí ještě před sebou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
12.4.12 13:03
@aničkakytička píše:
abcyh doplnila, já navštěvuju bazén se slanou vodou, tak jen do mě, jaká sem nezodpovědná mladá matka. nestydím se za to, že mám mládí ještě před sebou :dance:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
12.4.12 13:04

aničko teď už to není nutné psát takhle psát ne? :nevim: …ukončily jsme tohle, nebudeme se tady hádat :).....a pokud ti plavání vyhovuje tak plavej :)… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
12.4.12 13:07
@Hoope píše:
aničko teď už to není nutné psát takhle psát ne? :nevim: …ukončily jsme tohle, nebudeme se tady hádat :).....a pokud ti plavání vyhovuje tak plavej :):palec:

neplavu já,ale děti :)) víš mě jen strašně štve, když se o něčem diskutuje, že se začne tahat ten věk. na to sem trochu alergenní. v čem je starší maminka lepší, než ta mladá? vůbec v ničem. ano možná se o sebe a o děti bojí víc,a le to je všecko, proč hnedka poukazovat na ! mladé lečny, atd a na jejich inteligenci? tady nejde o koupačku, tady jde opovyšováání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
12.4.12 13:16

Legínky už nosím teď, v normálních kalhotech už nemůžu sedět v práci, musím je mít rozeplé, ale i tak mě bolí bříško. Já si také včera koupila jednu košily delší a jedny šatičky ke kolenům, budu to také nosit s legínkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.4.12 13:16

Jak jsem jiz psala - prosim respektujte muj nazor, ja respektuji Vas… :)
Mlade maminky - versus starsi - kariera - versus nezabezpecena rodina atd.
Holky, myslim, ze kvuli vekovemu, a zaroven i rozumoveho rozdilu opravdu tady s Vami nemuzu byt! Mame kazda na vsechno jiny nazory. Musela bych se rozcilovat a za to mi ani jedna z Vas tady nestojite, protoze se fakt hadate jako deti. :)
Proto Vam preju krasne bezproblemove tehotenstvi, hodne stesti a zdravi a piste si dal holky radeji beze mne. :)
Preji hezky den!!!! papapa :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
12.4.12 13:17

holky klid, vykašlete se na to, nemá to cenu, tu jsme aby sme se uklidňovaly a ne aby jsme se nervovaly.. ;)

Jináč ten pupek mám taky už asi od 7tt větší, ale teď ještě o něco více :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
12.4.12 13:19

no tohle už jsme probraly :)…každá maminka je jiná a na věku nesejde :)…a je pravda že ty starší jsou starostlivější a úzkostlivější :)… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
12.4.12 13:20

no myslím že spousta holek se tady nedohadovalo a pokoušelo se to urovnat, ale jestli tak vidí všechny, no budiš, nedá se nic dělat ;-) jináč holky jak se vede? já jsem si dneska radši nedala železo po včerejšim dnu a je mi lepe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
12.4.12 13:21
@Bambinka1 píše:
Legínky už nosím teď, v normálních kalhotech už nemůžu sedět v práci, musím je mít rozeplé, ale i tak mě bolí bříško. Já si také včera koupila jednu košily delší a jedny šatičky ke kolenům, budu to také nosit s legínkama.

je, to mi pripomina - dneska mi posilala segra odkaz sem, budou mit neco malo tehotenskeho obleceni, pro ty leginy a mozna i pro pas asi zabehnu, treba se vam to taky bude nektere hodit :)
 http://www.lidl.cz/…fferdate.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
12.4.12 13:22

@Radka84 do Lidlu pro ty leginky se dneska chystám, za hodinku a půl se vypařím z práce a zaběhnu si tam, po cestě domu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
12.4.12 13:23

a za týden koukám poběžím pro další, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
12.4.12 13:23
@Bambinka1 píše:
@Radka84 do Lidlu pro ty leginky se dneska chystám, za hodinku a půl se vypařím z práce a zaběhnu si tam, po cestě domu :dance:

pockej ale tyhle tehotensky maj az od 19.4. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
12.4.12 13:24

Raduš já byla v Lídlu toho 19.4. a neměli ani légíny ani pás…prostě nic :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
12.4.12 13:26

@Radka84 jj, vím, dneska běžím pro normální, ať v práci nesedím furt v jedněch. Ale pro ty těhu určitě 19tého poběžím, ty budou skvělé. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí