Poradna duly
Jana Čurdová
abcyh doplnila, já navštěvuju bazén se slanou vodou, tak jen do mě, jaká sem nezodpovědná mladá matka. nestydím se za to, že mám mládí ještě před sebou ![]()
@aničkakytička píše:
abcyh doplnila, já navštěvuju bazén se slanou vodou, tak jen do mě, jaká sem nezodpovědná mladá matka. nestydím se za to, že mám mládí ještě před sebou
aničko teď už to není nutné psát takhle psát ne?
…ukončily jsme tohle, nebudeme se tady hádat
.....a pokud ti plavání vyhovuje tak plavej
… ![]()
@Hoope píše:
aničko teď už to není nutné psát takhle psát ne?…ukončily jsme tohle, nebudeme se tady hádat
.....a pokud ti plavání vyhovuje tak plavej
…
neplavu já,ale děti
víš mě jen strašně štve, když se o něčem diskutuje, že se začne tahat ten věk. na to sem trochu alergenní. v čem je starší maminka lepší, než ta mladá? vůbec v ničem. ano možná se o sebe a o děti bojí víc,a le to je všecko, proč hnedka poukazovat na ! mladé lečny, atd a na jejich inteligenci? tady nejde o koupačku, tady jde opovyšováání…
Legínky už nosím teď, v normálních kalhotech už nemůžu sedět v práci, musím je mít rozeplé, ale i tak mě bolí bříško. Já si také včera koupila jednu košily delší a jedny šatičky ke kolenům, budu to také nosit s legínkama.
Jak jsem jiz psala - prosim respektujte muj nazor, ja respektuji Vas… ![]()
Mlade maminky - versus starsi - kariera - versus nezabezpecena rodina atd.
Holky, myslim, ze kvuli vekovemu, a zaroven i rozumoveho rozdilu opravdu tady s Vami nemuzu byt! Mame kazda na vsechno jiny nazory. Musela bych se rozcilovat a za to mi ani jedna z Vas tady nestojite, protoze se fakt hadate jako deti. ![]()
Proto Vam preju krasne bezproblemove tehotenstvi, hodne stesti a zdravi a piste si dal holky radeji beze mne. ![]()
Preji hezky den!!!! papapa
![]()
holky klid, vykašlete se na to, nemá to cenu, tu jsme aby sme se uklidňovaly a ne aby jsme se nervovaly.. ![]()
Jináč ten pupek mám taky už asi od 7tt větší, ale teď ještě o něco více ![]()
no tohle už jsme probraly
…každá maminka je jiná a na věku nesejde
…a je pravda že ty starší jsou starostlivější a úzkostlivější
… ![]()
no myslím že spousta holek se tady nedohadovalo a pokoušelo se to urovnat, ale jestli tak vidí všechny, no budiš, nedá se nic dělat
jináč holky jak se vede? já jsem si dneska radši nedala železo po včerejšim dnu a je mi lepe ![]()
@Bambinka1 píše:
Legínky už nosím teď, v normálních kalhotech už nemůžu sedět v práci, musím je mít rozeplé, ale i tak mě bolí bříško. Já si také včera koupila jednu košily delší a jedny šatičky ke kolenům, budu to také nosit s legínkama.
je, to mi pripomina - dneska mi posilala segra odkaz sem, budou mit neco malo tehotenskeho obleceni, pro ty leginy a mozna i pro pas asi zabehnu, treba se vam to taky bude nektere hodit ![]()
http://www.lidl.cz/…fferdate.htm?…
@Radka84 do Lidlu pro ty leginky se dneska chystám, za hodinku a půl se vypařím z práce a zaběhnu si tam, po cestě domu ![]()
@Bambinka1 píše:
@Radka84 do Lidlu pro ty leginky se dneska chystám, za hodinku a půl se vypařím z práce a zaběhnu si tam, po cestě domu
pockej ale tyhle tehotensky maj az od 19.4. ![]()
Raduš já byla v Lídlu toho 19.4. a neměli ani légíny ani pás…prostě nic
![]()
@Radka84 jj, vím, dneska běžím pro normální, ať v práci nesedím furt v jedněch. Ale pro ty těhu určitě 19tého poběžím, ty budou skvělé. ![]()