Poradna duly
Jana Čurdová
Terrrko a ono se to potom s mimi ustálí neboj
…s penízkama se taky naučíte
…před porodem dostaneš taky korunky a porodný na kočárek
![]()
Jeje, to je pekne, ze si pomahame holky
Uplne je mi lito, ze to mas tak tezke Terrrko
rada bych te taky casem potesila, cekam sice prvni, ale urcite bych ti rada poslala neco pro radost z UK az mi neco frnkne do nosika
Tak mi pak muzes poslat soukrome adresu. A hlavu vzhuru ![]()
Holky a nemate nektera nutkani nechat se treba prekvapit?
Ja doufam, ze vydrzim do listopadu ![]()
Já nevím, my si to asi necháme říct, sice by to bylo pěkné překvapení, manžel chce chlapečka já holčičku ![]()
Ja se ptala pritele, jestli bude chtit vedet, on rekl, ze vi, ze to bude kluk, tak jsem rekla, ze v tom pripade to mame vyresene a ja se necham prekvapit
![]()
@Hoope přítel má proto teď dvě práce aby na to všechno bylo… takže pak se to zvládne, teď to stojí za prd…a ještě ta pitomá majitelka bytu!!! uaaa
@Lucinatko píše:my se necháme překvapit
Holky a nemate nektera nutkani nechat se treba prekvapit?Ja doufam, ze vydrzim do listopadu
Terii chapu. Moje mamka by me jeste nejradsi videla ve skole na navazujicim inzenyrskym, kazdou navstevu mi to rika, co skola. V praci mi jeden titul staci a druhy zatim nepotrebuji, furt ji rikam, ze ty dva roky uz dostudovat muzu kdykoliv. Ja si psk po tricitce nechci nadavat, ze nemuzeme mit mimi, mam za sebou zakrok s cipkem, byvali gyn.dr.mi nechal dojit vred na cipku do velikosti dvacetikoruny. Nam to vyslo po 6ti:-)mesicich a ha jsem brala 10let.
@aničkakytička joo to je fajn
někdo v podobnym stavu jako já
jak sem říkala, z mých známých všichni jen kalí…
@Bambinka1 ty jo taky rychlovka
no matce jde o to, že nemáme našetřeno,ale to v tomhle státě nebudeme mít asi nikdy, přítel je kuchař a já dělala všechno možný takže…minimální platy
Jak tak koukam tak to zadna z nas nema lehky. Ja taky cekala ze to prijde fak za pul roku a prvni mesic si nedavama pozor a mimco uz je v brisku. Skolu mam jeste rok,takze posledni semestr a statnice s miminkem,ale.zkusim zabojovat-mam hodne ochotneho hlidani. Ale stema penezma je to mazec. Pritel byl pul roku doma po urazu tak se problemy nastradali,ja furt po brigadach,ale to taky zkonci. Jeho rodice ma na krku jednu exekuci vedle druhe.takze pomoc zadna. Jen nasi se snazi,ale zase nechceme byt zavisl na nekom. Materska nebude,az dodicak to taky bide sranda. Ale mimco je pro nas nejdulezitejsi. Ono se nas neprosilo tu byt tak musime delat vse proto aby se melo dobre.
Jinak pritel chce zachovatele rodu,ja princeznu.Ale tak nejak citim ze to bude mimco s pindikem.Uz i capa sem vida a to snezilo ![]()
Krásné ráno holky
Tak jsem dočetla včerejší a dnešní příspěvky a nic moc teda..
Člověk nesmí propadat panice.
K tomu pohlaví - Když jsme čekali malého, tak jsem doktorovi jasně řekla, že nechci vědět pohlaví. A on, že to respektuje a vždycky u UTZ říkal no to je tak jasný…
Normálně si mě vychutnával a v nemocnici jsem to nahlásila vždycky taky, aby nepřišla sestřička s větou - no Vy čekáte krásnou nebo krásnýho....... , taky jsem chtěla holčičku a manžel kluka. Pohlaví jsem se dozvěděla až po porodu na JIPce. Bylo to krásný i když to byl chlapeček a když mi ho pak přivezly, bylo to fantastický. Ještě se mračil a přivíral očička.
Teď už to budem chtít vědět. Chtěla bych zase kluky, ale hlavní je, aby byla mimča zdravá. U malého jsem kupovala světle modré povlečení s beránky a žluté se žirafkama. Takže nám to krásně ladilo. Jen s růžovou bych nekupovala nic dokud nemám jistotu.. ![]()
Holky já už jsem dneska celkem za vodou co se týká bydlení a peněz.....ale všechno jsem musela těžce vydřít.......když jsem se vdala poprvé tak se malej narodil asi rok po svatbě a když mu bylo půl roku tak mi manžel oznámil že si našel jinou a že mám 24 hodin na to abych se s malým sebrala a vypadla…holky já bez peněz, bez přátel a bez rodiny, bez střechy nad hlavou, protože jsem se kvůli němu přestěhovala z Brna do Plzně.....přijela kamarádka z Brna a pomohla mi ostěhovat soukoromé věci a postýlku s kočárkem do Brna k našim do Brna.......předtím jsem dělala v reklamce a shodou okolností mi přišla nabídka do jedné realitní kanceláře…tak jsem se za týden stěhovala zpět s půlročním mimčem…ale prachy jsem teď potřebovala…takže malej semnou denně v práci a po schůzkách…spala jsem na nafukovačce na zemí a jídelní stůl byl žehlící prkno, žádnej vařič, žádná lednice…ale holky za rok už jsem měla pronájem nádherně vybavenej, pro malého úžasnou paní na hlídání
.....a pak jsem 5 let makala jako blázen
…vydělal jsem dost na to aby jsme měli svoje vlastní bydlení bez úvěru a věděla jsem že už nikdy nebudeme na nikom závislí…teprve pak jsem dala šanci druhému muži, teď už jsme spolu 4 roky a čekáme mimi…je to jiné, ale taky jsem si prošla tím co mnoho z vás…takže vážně vím že bude líp!!!!…jo a perlička na dortu byla když mi ex napsal že mu dlužím 15tis za kočárek kterej kupoval on
![]()
Hoopw takovyho chlapa zaslouzi povesit za kule do pruvanu!!!!!
jo holka, ale zamilovaná mladá holka to nepozná
...... dneska jsem už nejšťastnější
…a je pravda že bez něj bych neměla Kájika a ni nic z toho co mám
..... ![]()