Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
5.3.12 20:11

Holky taky jsem přemýšlela, že založím uzavřenou skupinu, už je nás vcelku dost, tak možná by to taky chtělo někdy stop stav, protože už teď ztrácím přehled :D Ale při prvním těhu jsem uzavřenou skupinu vytvořila já a pak jsem o to přišla, tak se mi do toho teď nechce podruhé…

Moje příznaky jsou citlivá prsa, nechutenství, nevolnost a náladovost, respektive snadno mě někdo dokáže naštvat, stačí se podívat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
5.3.12 20:12

Evíku, on to má šéf tak blbě v práci udělaný, že okna jdou otevřít jen na ventilačku a tím toho moc nezachrání, stejně by se na to vyprd, je zvyklej při kouření pracovat. :) Zatím to řeším tak, že se od něj držím co nejdál a když to začnu cítit, tak jdu k ventilačce já a nasávám čerstvý vzduch… Jinak o Duphastonu slyším prvně. :oops:
Renat, moc děkujeme za krásné přání. :hug: A až se ti zase zadaří, dej vědět, moc ti budu držet palečky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
5.3.12 20:20
Zandula píše:
Holky taky jsem přemýšlela, že založím uzavřenou skupinu, už je nás vcelku dost, tak možná by to taky chtělo někdy stop stav, protože už teď ztrácím přehled :D Ale při prvním těhu jsem uzavřenou skupinu vytvořila já a pak jsem o to přišla, tak se mi do toho teď nechce podruhé…Moje příznaky jsou citlivá prsa, nechutenství, nevolnost a náladovost, respektive snadno mě někdo dokáže naštvat, stačí se podívat :lol:

Ale alespoň máš se skupinou zkušenosti, my budem hodné holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.3.12 20:27

Tak já tu skupinu založím, jak to má dopadnout, tak to dopadne… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
5.3.12 20:29

Holky jdu s váma… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
5.3.12 20:30

.

Příspěvek upraven 10.04.12 v 11:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
5.3.12 20:34
Zandula píše:
Tak já tu skupinu založím, jak to má dopadnout, tak to dopadne… ;)

super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
5.3.12 20:38

Opičářko, tak to jste nelenili, máte rychle zaděláno na druhé. :) Gratuluju. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
5.3.12 20:44

Opičářko, šikovná maminka… to já ji radši řekla, až když bylo po akci, aby nešílela… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.3.12 20:44

Ty jo opičářko, odvážná, takhle brzy děti za sebou! :potlesk: Ale aspo%ň k sobě budou mít blízko!

Takže dámy založila jsem uzavřenou skupinu Listopad 2012, snad se Gadys nebude zlobit, že jí tady utečeme a půjde s námi :D :andel:

Ať nemusím každé posílat pozvánku, zažádejte mě všechny a já vám to potvrdím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
5.3.12 20:45

.

Příspěvek upraven 10.04.12 v 11:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
5.3.12 20:45

Holky, padám nějak na ústa, tak jdu chrnět. Ta únava je fakt extrémní, já jsem normálně zvyklá ponocovat v klidu do půlnoci i ve všední dny, ale teď to fakt nedávám, zívám už od rána, jestli to tak půjde dál, budu za chvíli spát už i po cestě do práce za volantem. :oops: Dobrou celou. :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
5.3.12 20:46
Opičářka píše:
Nazdárek dámy, konečně jsem si všimla, že listopadová skupina je založená, tak se do ní hrdě hlásím.
Zatím nám to vychází na 3. 11., je mi dobře, akorát mám žravou a ráno si nesmím čistit tak dychtivě zuby, protože bych hned :poblion: .
Doma máme 8,5M dcerku, miminko bylo plánované a pod taktovkou maminky zadělané na první pokus :D .
U doktorky jsem zatím nebyla, ale příští týden už asi vyrazím, aby nás zkoukla, zda je vše ok.
Všem přeju krásné a bezproblémové těhotenství!

Gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
5.3.12 20:46

Jo ahááá, tak to jsem špatně pobrala… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
5.3.12 20:49