Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, drzim vam vsem pesti, at vse probiha v poradku a tak jak ma. Me je dneska nejak blbe a desne jsem se nafoukla, tak uz to asi zacina ![]()
slunicko6_12 píše:
ahoj holky pridavam se taky mam za sebou minuly rok zamkle tehu 10 tt tak jsem desne nervozni
Ahoj, já jsem právě 14.9.2011 po revizi dělohy po zamlklém těhu. Teď jsem objevila slabší druhou čárku a mám 8 dní zpoždění. Nejdřívě jsem měla strašnou radost a teď na mě dosedly obavy a nevím, jak se jich zbavit
Jinak samozřejmě držím palce ![]()
Marki ber to pozitivně.Podruhé už se to opakovat nebude.Tuk tuk.Držím palečky.Já se taky vždycky bojím a i když ted e mimi opravdu na hranicích naší fyzické možnosti tak si ho necháme a vím že bude štatsné a naší rodinou.Aspon že máme zázemí. ![]()
Ahojky holky,tak dnes čárka na testu už hoodně viditelná.Mám asi 9 dní zpoždění mám rozhozenej cyklus.Ale objevila jsem jiný problém,půl roku sleduji čípek a vždy před menzes měkne a strácí se,do včerejška byl tvrdý a dal se nahmatat a dnes ráno měký.Myslíte že je to normální v období menzes na počátku těhotenství.Vím,že by měl být v těhu tvrdý a uzavřený,ale tohle mě mate.Mám strach abych dřív než půjdu k DR nezačala krvácet.
palunko, myslím, že čípek reaguje ještě ve dnech, kdy by měla přijít ms a třeba já nikdy neměla čípek tvrdej,a le úplně normální ![]()
Já ho měla takovej tuhej,teď mi příjde že změknul,zkrátil se a posunul víc dozadu.Já vím,že u prvníhu těhu když si mysleli že mám mimiděložní tak doktor říkal,že je tuhej ale vypadá to na počáteční těhu,to jsem neměla ještě ani test pozitivní,je fakt,že pak už jsem se o to nezajímala.Hlavně mám silnej hlenovej výtok a to asi na menzes nevypadá.
nemalovala bych čerta na zd a těšila se na mimíska..kdy jdeš k dr?
V pátek odpoledne,já už jsem z toho vyhukaná,už jsem v listopadě měla včasný potrat a tak mám strach aby se to neopakovalo.
ahojda holkytak ja dneska volal doktorovi a tenmě oznamil že vlivem nemoci jsem potratila uz mě klesa i hcg tet mam 12 jeste ve ct na obběry a snad už budem na nule uvidime strasne mě to mrzí iromii osudu je ze tuhle diskuzi jsem zalozila zrovnaja ale nedari se tet pujde to další měsíc
Ahojky,tak to mě strašně mrzí,vím jaké to je já jsem také v listopadě měla včasný potrat,ještě než to bylo vidět na UTZ tak to odešlo ven s opožděnou MS.Teď čekám jak dopadnu,testy pozitivní a začal se mi jakoby otvírat čípek a měknout,tak nevím jestli se to udrží k DR jdu až v pátek.Uvidíš snad se vám to znovu povede a všechno dobře dopadne.
držím palce, a´t to vyjde co nejdříve a bude vše v pořádku!!! ![]()
aničkakytička píše:
držím palce, a´t to vyjde co nejdříve a bude vše v pořádku!!!
dekuji jste moc hodné diky vám se držím
Ahoj nějak jste mě vyděsili… Diti Tobě držím palečky at se Vám to co nejdříve povede a nic si z toho nedělej, asi to tak mělo být
![]()
Ale už mě nestrašte
já s touhle možností zatím vůbec nepočítala…
Marky tak si skoč k dr. a domluv se s ní jestli by ti nedala něco na udržení těhotenství. Na klinikách to dávají automaticky. Já mám Duphaston, normálně holky dostávají Utrogestan… mohla by ti to napsat aspon na začátek, první měsíc… někdo to bere až do 12tt.