Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5331
20.3.12 14:58

Cherubínku držím palečky.Mě mimoděložní hrozí taky a nebo se může uhnízdit v jizvě což by asi dopadlo podobně,Naštěstí mám pořádný zápřah takže na to nemyslím a dny letí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.3.12 15:58
Lucinatko píše:
cherubínek píše:
RaNe píše:
Holky jste na sebe taky tak opatrne? Ja to mozna az prehanim, ale nemuzu si pomoct :nevim:Jake mate priznaky? Ja mam zaludek na vode, kdyz mam hlad (a ten ja ted mam skoro porad :zed: ) nebo kdyz snim nejake tezke jidlo. A poboliva me v podbrisku. A muz mi rikal, ze se mi nejak zvetsila prsa :lol:
jojo prsa mám taky, takové jakoby nafouklé :mrgreen: a nesnesu na nich ani podprdu,ale nahátá ven taky chodit nemůžu takže trpim :roll:
skus sportovni, ta mi nevadi, nosim ji denne ted, nikde nic netlaci a vse drzi jak ma ;)

zítra jedu do města, tak si asi nějakou pořídím, tu klasickou s kosticema totiž teď fakt nesnesu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.3.12 15:59
kralicinka1 píše:
Cherubínku držím palečky.Mě mimoděložní hrozí taky a nebo se může uhnízdit v jizvě což by asi dopadlo podobně,Naštěstí mám pořádný zápřah takže na to nemyslím a dny letí. :mrgreen:

to je taky děs :hug: :hug: . Holky až budeme mít fotečku fazolky se :srdce: , tak jí sem dáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
20.3.12 16:18

Me pritel nuti jit k dr co nejdriv. Nastesti je unas jen v uterky tak pujdu pristi tyden. Srdicko nebude,ale aspon potvrdi krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
21.3.12 09:55

Zdravím :) Přidávám se k Vám :) včera mi po 9denním zpoždění MS vyšel poz. testík :) Takže se řadím také mezi listopadové rodičky, ovšem pokud vše půjde dobře. Jste tu někdo z Prahy s tímto termínem?:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
21.3.12 12:50

Ahoj Terrry, tak tě tu vítáme a budeme držet pěstičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
21.3.12 13:13

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
21.3.12 13:25

Ahoj holky, teda nas uz tu je! Vitam Terrrku :mavam:
Snad si vas postupem casu stihnu nejak zapamatovat :lol:
Teda, kde vsechny ty priznaky berete? Ja fakt nemam nic oproti netehotnemu stavu. Akorat kdyz cele dny taham deti, tak mam pak vecer strasne pretizeny bricho a poboliva, tak si vzdy rikam - a zitra uz je netaham! No a stejne je taham… :zed:

Cherubinku, uz se taky moc tesim, az zacnou holky pridavat fotecky fazolek!
Nezapomente se podelit, kdo uz budete mit, at se muzeme i my ostatni pokochat a mame se na co tesit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
21.3.12 14:39

ahojky všechny zdravíííím :mavam:
já zatím taky žádné těhu příznaky, tak snad je vše ok :D
zase si začínám pohrávat s myšlenkou jestli to třeba nejsou dvojčátka :mrgreen: máme je v rodině a už při minulým těhotenství mi to jedna kolegině v práci pořád věštila :mrgreen: no nechám se překvapit :mrgreen: minule když jsem se dr. ptala jestli tam je fakt jen jedno srdíčko, koukal na mě jak na blbce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
21.3.12 15:25
Barbulka píše:
ahojky všechny zdravíííím :mavam:
já zatím taky žádné těhu příznaky, tak snad je vše ok :D
zase si začínám pohrávat s myšlenkou jestli to třeba nejsou dvojčátka :mrgreen: máme je v rodině a už při minulým těhotenství mi to jedna kolegině v práci pořád věštila :mrgreen: no nechám se překvapit :mrgreen: minule když jsem se dr. ptala jestli tam je fakt jen jedno srdíčko, koukal na mě jak na blbce :roll:

Jéé tak to bych taky brala dvojčátka.. :potlesk: U nás by to také šlo geneticky mám tety jednovajený dvojčata a obě jsou nádherný.. ;)
Ale určo musí být problém je donosit. Každopádně i jedno je výhra.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
21.3.12 18:07

Ahoj holky :mavam:
můžu se taky přidat?
Dnes jsem 8+1 a přidávám fotečku mimi, kde je 7+6 :D
Jsem po revizi (16.12), tak jsem dlouho otálela se přidat, ať nic nezakřiknu, ale pročítám vás už delší dobu :palec:
Termín porodu mi vychází zatím na 1.11. krásné to datum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
21.3.12 18:27
Anet11 píše:
Ahoj holky :mavam:
můžu se taky přidat?
Dnes jsem 8+1 a přidávám fotečku mimi, kde je 7+6 :D
Jsem po revizi (16.12), tak jsem dlouho otálela se přidat, ať nic nezakřiknu, ale pročítám vás už delší dobu :palec:
Termín porodu mi vychází zatím na 1.11. krásné to datum.

Vitame te Anet a blahoprejeme :hug:

Krsna fotecka, me ceka ultrazvuk za tyden a taky budu 7+6, tak jsem moc rada, ze sem konecne nekdo dal fotku, at vim jak bude mimi vypadat velike :)
At se dari!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
21.3.12 18:34

Dík Luci, mimi bylo velké 14,9 mm, dnes je možná o pár mm větší. To je macek, co? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
21.3.12 18:39

Anet11 :kytka: to je krásný , už jsem zase na měkko :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
21.3.12 18:42

No jo a hlavně když vidíš to blikající srdíčko, tak je to fakt paráda.
Minule jsem se ho nedočkala, tak snad to teď výjde. Bude to mé první mimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí