Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16289
6.4.12 13:54

Raduško neboj se!!! :hug: :hug: :hug: :hug: ještě je čas!! :)…do 9tt, hlavně musíš věřit!!! :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
6.4.12 13:55

Hoope, a v kolikatym tydnu jsi? jinak velkaa gratulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289

Luciii gratulace!!! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147

Radus ver ze to bude dobry..budu na tebe myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289

Luciii jsem 2 týdny za tebou :)…7+4 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
6.4.12 13:58
@Hoope píše:
Raduško neboj se!!! :hug: :hug: :hug: :hug: ještě je čas!! :)…do 9tt, hlavně musíš věřit!!! :hug: :hug: :hug: :hug:

nebude, na konci osmeho tydne uz by tam muselo byt neco videt, i kdyby zatim bez srdicka :(

Jinak tobe a Lucce samozrejme gratuluju a hrozne vam to zavidim.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
6.4.12 14:02

rada bych te nejak utesila,ale nevim jak, sama mam za sebou uz revizi,vim jak je to psychicky narocny…ale rikej si , ze to asi tak melo byt, a ze se to priste podari..jen nepropadej nejaky panice a depresy…urcite na to nejsi sama a casem to preboli a zacnete se snazit znova a uvidis jak nam sem pak napises,jak se zadarilo.. :hug: drz se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147

Hoope- mas fotecku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289

Raduško pokud se mimčo chytlo dýl tak bude! :) já měla minule taky jen dutinku se stínem :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
6.4.12 14:03

Lucii mám, ale moc se mu nepovedla :D :D…malá je krásně kulatá a tohle mu asi ujelo!!! :D ale stačí mi to :D :D viděla jsem ji když ji přiblížil jak je kulatá a jak tam sebou házela :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
6.4.12 14:08
@Hoope píše:
Raduško pokud se mimčo chytlo dýl tak bude! :) já měla minule taky jen dutinku se stínem :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

A byla jsi kolik? U mne by to teoreticky mohlo byt o tyden mladsi tehotenstvi, ale porad by to bylo 6+neco a na to byla ta tecka vazne mala :(
Nebudu vam tady kazit radost, v utery se jeste ozvu, uzivejte si mrnousky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
6.4.12 14:09

nekazis.. :) ..to bohzel patri k zivotu…ja sem byla nejaky 5-6 tyden, ja sem ani na ultrazvuku nebyla, ze me to slo samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
6.4.12 14:13

@Luciii25 praveze minule jsem porad spinila a trochu krvacela, mela jsem prasky na udrzeni, nebylo mi skoro vubec spatne. Ted od zacatku ani malinky spineni a zle je mi dost, tak jsem si myslela, ze tentokrat to bude dobry.. ale ja to jeste nevzdavam, v utery nebudu skoro pit, abych mela prazdny mocak (dneska jsem ho asi uplne prazdny nemela, ale nevim jak velky to muze mit vliv) a uvidime.. zkusim doktora kdyztak ukecat, aby me jeste aspon tyden nechal, aby me hned na tu revizi nehnal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
6.4.12 14:14

uvidis.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
6.4.12 14:18

@Radka84 - Teď to čtu… :( vyčkej na ty testy, u mě v 6tt týdnu neviděli vůbec nic.. naděje tu vždycky je! U mě to bylo tím, že se mimčo zahnízdilo dýl a navíc se dělilo na dvě. Takže se to mohlo stát i u tebe.. Každopádně na tebe budu myslet.. Přeju pevné nervy.. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí