Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo to bylo fajn,aspon na tu chvilku
.No jo no,Jůlinka roste jak z vody a Nikolka taky.Já zatím dokupovat nemusím,občas nějakej kousek co se mi líbí
.Bo jsem hodně věcí dostala od ségry a známých.A ty vakuový pytle jsou dobrý,bo ušetří hodně místa ![]()
Jj, to jsou. Pořídila jsem si i takové úložné boxy pod postel, to je taky super. Ty věci se už teď dost hromadí. Jinak Julinka se tento týden začala pěkně přetáčet na bříško a dost ji to baví ![]()
No tak to je šikulka Jůlinka.Mi si ted užíváme u babičky v Berouně a skoro pořád jsme na zahrádce.Nikolka už se koupala v bazenku a pěkně tam řádila s Davídkem ![]()
Jé, tak to se máte. My jedeme k babičce asi v sobotu, tak se už těším, že bude trochu změna. Ale asi nám moc nevyjde počasí. Tak si to tam hezky užívejte ![]()
Jéé tak ten týden tak rychle utekl a mi už jsme doma.Ale bylo super,jsme si to užili,i když se to počasí ke konci týdne pokazilo.A co vi,jak bylo u babičky?Ju jinak jsme si ještě dovezli další zoubky,tak už jich máme sedum ![]()
No my jsme tam byli nakonec jen tři dny, taky nám nevyšlo počasí,byla docela zima tak se nedalo ani nikam jít. Teď jsme doma všichni, manžel má dovču, tak snad aspoň ten příští týden bude líp, ať si to užijem.
Jak jsme se potkaly, tak jsme zrovna chtěli zajít na zahrádku na pizzu, ale Julinka ne a ne usnout, tak jsme jedli pizzu z krabice až doma ![]()
No prý už by konečně mělo být hezky.To počasí je jak na podzim
Tož aspon,že jste si ju daly z krabice,když se nechtělo Jůlince spinkat.ale zrovna bylo hezky počasí co ![]()
Jejda, nějak nestíhám psát. Co je u Vás nového? Jak jste si užili návštěvu ségry? My už máme po dalším očkování, tektokrát úplně bez teplotky. A malá už baští zeleninku a docela jí chutná ![]()
Jo návštěva byla super,akorát děti se hádaly,kdo bude vozit Nikolku
.No tak to jste šikulky,že už papáte zeleninku a chutná vám
Mi máme od pátku teploty,asi nám lezou další zoubky
,tak někdy je v pohodě a někdy je berušká umrčená a maminka musí chovat
Co zoubky, pořád rostou? Jak si užíváte sluníčko? U nás jsou pokroky, Julinka se už vzepře na všechny čtyři a „péruje“ na kolínkách
Zeleninku už baští krásně, jen z ní měla trochu zácpu, ale to už jsme snad vyřešily.
No zoubky to nakonec nebyly,šla jsem nakonec k doktorce,bo se malá celá osypala a ta nám řekla,že Nikolka prodělala šestou nemoc,tak jsme pak ani nechodily ven,bo nesměla na sluničko.No jinak už za ní pořád chodí,protože,jak jí položím na zem,tak je hned v čudu
a už si začíná i stoupat ![]()
Zase nestíhám, mám toho teď hodně
Tak to je malá šikulka, že už si i stoupá. Za chvíli Ti bude chodit a to ji teprve neuhlídáš
Naše Julinka už skoro lozí, ale ještě to musí trochu dopilovat ![]()
No tak vidím,že už taky děláte velké pokroky
Dlouho si tu nebyla,to je pravda a ani venku tě nepotkávám a to ted často chodíme na tu houpačku kousek od vás,malá si ju oblíbila ![]()