Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo veselo, to mám dneska celý den. Julinka je nějaká rozmrzelá, chjo. Kyčle nás taky čekají, začátkem června. A příští týden očkování, z toho mám trochu obavy ![]()
Tak mi jsme všechny tři očkování zvládly v poho naštěstí
,akorát malá byla víc ospinkaná.Se mi líbí,když jdu s kočárkem a malá začne brečet,jak se všichni otačí co se to děje
,jak kyby neslyšeli brečet mimčo
Jj, to znám, moje beruška má ve zvyku spustit vždycky u kasy v obchodě. To je vždycky soucitných a i jiných pohledů
No co už, nakupovat se musí.
Dnes už je to naštěstí lepší, prozměnu mi teď usnula, zrovna když jsem chtěla jít ven.
Jé tak to já jsem byla někdy ráda,když malá usnula,něž jsme šly ven,bo to oblékaní v zimě bylo utrpení,malá jak zjistila,že se obléká na ven,tak zpustila takovej rachot no sílá.Ted už není tolik oblékaní,tak je to v pohodě
.Ju a ke které doktorce chodíš?mi chodíme ke Hradské
No tak oblékání taky nemáme rádi, to je asi klasika u všech mimin, a čím víc vrstev tím je to horší. Já chodím taky k Hradské,jdu zrovna příští týden právě na to očkování. Jinak já už jsem si tak zvykla na to chození ven, že když nejdeme, tak mi to chybí. Tolik jsem toho snad ještě nikdy nenachodila, co teď s kočárkem ![]()
Tak to já taky už mám nachozeno s kočárkem,ale ty procházky jsou fajn.A necháš malou naočkovat i prevenarem?
Jj, nechám, doktorka mi to doporučila. Je toho teď tolik, že se v tom člověk stejně ani nevyzná, tak dám na její radu. Bude to zároveň s Hexou, tak jsem zvědavá jak to zvládneme. Tvoje malá má Prevenar?
Jj má ho,dostávala dvě včelky do zadečku a bylo to
,doktorka mi ho taky doporučila,tak co bys pro to dítě neudělala,že…Minulý týden jsme byly u Dr. na píchaní naušniček,tak jsem měla celkem obavy,ale nakonec to bylo v poho,ouška jí nehnisaj a krásně se jí to zahojilo ![]()
Tak naušničky taky už máme doma, dárek od babičky. Ale na to máme ještě čas. Já jsem docela váhala jestli jí vůbec dám píchnout uši, ale asi jo, když už je dostala …
Koukám, že máš novou profilovou fotku, malá je krásná ![]()
No musela jsem tu fotku trošičku obnovit
.Malá roste před očima,pořád si vybavuji,jak jsem si přivezla ten malej uzlíček a ted už je to velká baba ![]()
Jo to mi povídej, mně to taky hodně rychle ubíhá. Zdá se mi, že je malá každý den větší a umí něco nového. Zrovna se probudila, tak půjdu ven dokud je hezky, od zítřka se to má pokazit ![]()
Tak si užijte procházku děvčata
.Mi budem obědvat a pak spinkat ![]()
Tak to já jdu obědvat teprve teď. Už jsme se vrátili a malá ještě dospává doma, ani nevěděla že jsem ji vytáhla z kočárku. Zato v obchodě byla zase vzhůru až až ![]()
Tak to se jí asi dobře dařilo,když nezaregistrovala,že si ji vytáhla
.My už mám zavedenej polední režim…kolem půl dvanácté oběd a pak do hajan
a malá ani neprotestuje.A zatím sní všechno co jí uvařím ![]()
Takže už Ti spí jen jednou denně? My už máme taky jakž takž režim, spí dvakrát denně, většinou v kočáře. Ale teď se jí to zase trošku mění. Alespoň že v noci se budí pravidelně jen jednou
Navíc teď mám podezření, že se jí začínají probouzet zoubky, i když se mi to zdá ještě hodně brzo …