Lízání a frekvence sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.8.21 11:33

@Zatrolený nj, já dopředu nepočítala s tím, že se rozmyslím, to bylo tak plizivy, postupný a najednou to prostě bylo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6930
26.8.21 11:36
@Lorre píše: :mrgreen: :mrgreen: ty prasaku. No když chceš, co bych pro tebe neudělal :andel:

Simtě, musíme tomu tady dodat tělesný šťávy, aby to úplně nevyschlo a nebylo to tak smutný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
26.8.21 11:39
@Josefuna píše:
Taky si je predstavuju jak flegmaticke lekle ryby.

Však ono to tak většinou je. :D

• Citovat
  • Upravit
6930
26.8.21 11:41
@Pan Dan píše:
Však ono to tak většinou je. :D

Takže Tvoje žena je taky taková? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
26.8.21 11:42
@Mora Čamuška píše:
Simtě, musíme tomu tady dodat tělesný šťávy, aby to úplně nevyschlo a nebylo to tak smutný :mrgreen:

Když já tobě tak ty mě taky :cert:… No co s tím uděláš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
26.8.21 11:43
@Zatrolený píše:
Myslím, že nedostává čočku za to, jak si vybrala a že udělala kompromis, spíše za to, že si ten kompromis teď rozmyslela. Zase takovou čočku nedostává, navíc je tady takových plno :pankac:
Šak jo, já bych jí za toto taky nepranýřovala.. Teď je v jiný fázi vztahu, vidí to jinak..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
26.8.21 11:44
@Lorre píše:
Když já tobě tak ty mě taky :cert:… No co s tím uděláš :mrgreen:

Hele, já jsem šťastná, že mně šťávy nevaděj, když to tak čtu, zaplaťpánbůh :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
26.8.21 11:46
@pouzitychlap píše:
Podle mě to má hodně co dočinění s přijetím vlastního těla.

Výborná poznámka! Znám z vlastní zkušenosti… Já jsem do orálu dozrála s věkem až cca po třicítce a taky až po tom, co jsem konečně zhubla z dlouholeté nadváhy a začala se mít víc ráda a naučila jsem si dopřát, umět si to užít. Jinak k zakladatelce, tohle je prostě blbý a podle mě tohle dřív nebo později končí nevěrou. Primární problém je ten, že manžel nechápe, jak Tě to trápí, bagatelizuje to a tímhle způsobem je to dlouhodobě neudržitelný. Snad prostě dát jasně najevo, že je to problém a pokud se to nezačne řešit, skončí to nevěrou. Na férovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.21 11:49

@Piju čaj to ví, ale já taky vím od něj, že to by byl konec, a to nechci, když si něco budujes, a máte šťastný děti a rozumíte si… Kolegyně maj doma blbce, pořád si na ně stěžují, a já krom tohohle nemám nic na co bych si mohla stěžovat, navíc podle toho co tak slyším, jsem asi jedna z mála, většinou jsou ženy rady ze sex opada a dělají si z těch svých chlapů akorát srandu když to chtěj…

• Citovat
  • Upravit
Pan Dan
26.8.21 11:51
@Mora Čamuška píše:
Takže Tvoje žena je taky taková? :think:

No úplně mrtvá není, akorát jí prostě stačí málo. Prostě nemá takovou potřebu. Po tom týdnu, deseti dnech se už sama přihlásí, že by už moc chtěla. A někdy i dřív, ale častokrát nejsme v tu chvíli sami. (děcka) Nebýt toho že máme furt děcka za prrdelí, tak by to, myslím bylo ideal. Já jsem to kdysi hodně řešil a přišel jsem na to, že ta chyba není ve mě, ani v ní, ale v náročné (její) práci a v prakticky neustálé přítomnosti dětí v naší blízkosti. Tohle prostě těžko můžu ovlivnit. Ale už to neřeším, jsou důležitější věci.

• Citovat
  • Upravit
31246
26.8.21 11:53
@Mora Čamuška píše:
Hele, já jsem šťastná, že mně šťávy nevaděj, když to tak čtu, zaplaťpánbůh :jazyk:

No sodoma gomora, pane můj, bože, vidíš co to zveřejňuje?! :P Mně taky ne, nejlepší je bezova nebo mangova :srdce:.
Mimochodem jistý kamarád to mel přesně opačne, ten se ani nelibal aby se náhodou nedotkl partnerky slin. Říkám u Vas to tedy musí být žhavé v posteli :jazyk:… To bych zabalil kufry hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
26.8.21 11:58
@Josefuna píše:
Je videt, jak je nastaveni jedincu ruzne a ruzne je i to, jak moc chteji do vztahu investovat a udrzet ho spokojenym. Pro me v zivote je rodina a vztah s manzelem priorita, vse ostatni casem pomine a pred smrti asi nebudu vzpominat na pracovni uspechy a materialni veci nebo si to myslim.
Kdybych videla, ze manzel trpi nedostatkem sexu a opakovane to zminuje, tak bych s tim urcite neco delala. Protoze by mi bylo jasne, ze pokud bude trvale frustrovan, bude to mit dopad i na me a nas vztah. Ocekavam, ze by se snazil, aby se mi to libilo a chtela jsem vice, kdyz by byl s frekvenci nespokojeny.
Mne zase musi chlap pritahovat a podobne reci a odpuzujici vyzvy k sexu zpusobi akorat ztratu zajmu
@Annnemari píše:
@Venetia ono je jim to v podstatě jedno, ale dlouhodobě nespokojený člověk se nějak chová v tom vztahu. Takže dite se třeba 10 let divá na rodiče a bere si z nich příklad, ze ve vztahu je norma být nespokojený. Takže argument „ja jsem ve vztahu nespokojena ale je to dobrý táta“ je podle me na vodě, protože dítěti se můžou uspokojit jeho potřeby i když oba rodiče budou mít sve nové spokojene vztahy. To mluvím o vztazích kdy se ta frustrace projevuje i v běžné komunikaci.
Muzou to prebrat nebo naopak chtit vztah uplne jiny.
@pouzitychlap píše:
Sedativa neberu. Období, kdy nejsem milý jsou jen cca jednou za půl roku a to se před dětmi držím. Myslím, že vztah, kdy jeden je jednou za půl roku naštvaný lze z dětského pohledu chápat jako šťastný

To zase obdiv, ja mam zkusenost jen takovou, ze jsou ti chlapi protivni az mstivi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
26.8.21 12:02
@Anonymní píše:
@pouzitychlap souhlasím, nenutit taky si někdy připadám jak idiot když mu sáhnu mezi nohy a dám si záležet aby to pochopil když odmítne je mi děsně a jak píšeš… No jo, tak teda joo… To ti náladu teda sejme a prdis na to pak to ve mě úplně vaří a nejlepší je otázka proč si naštvaná…

a jakej má smysl mu sahat mezi nohy, kdyby na tebe měl chuť, tak to jasně poznáš, proč si úmyslně sypeš sůl do živý rány, k čemu ti to je dobrý, aby ses ubezpečila, že na souseda máš nárok?? anebo je to standardní testování tvojí přitažlivostní ceny??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
26.8.21 12:03
@Josefuna píše:
Oralni sex, uspokojeni rukou, pomuckami. Muz zene, kdyz soulozit nemuze.

tisíce diskuzí zde, jak to je nedostatečný a zbytečný, pořádnou kládu ničím nenahradíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
26.8.21 12:04
@Josefuna píše:
Tvoje manzelka musi byt teda dost unyla, kdyz si nenevha delat oralni sex nebo jste to zkouseli a byl jsi necitlivy, jinak to nechapu. Tohle taky neni normalni. Naprosto bezna praktika.

Porad nechapes, co uz tu bylo vysvetleno stokrat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová