Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
kdo ale s vami fyzicky neni.. asi jako by nebyl
vím co tím chceš říci. Když jsem bydlela v cizině tak životy mé vlastní rodiny mi byli vzdálené a ten můj pro ně taky. Jak jsem se vrátila tak nějakou dobu trvalo než jsme si na sebe zvykli.
@Lenny0 presne tak. Navic ja uz jsem je nevidela opravdu dlouho.. hodne dlouho.. roky.
@Anonymní píše:
@Janafugi soukromou skupinu asi bych zalozit zvladla ale nevim kdo by v ni se mnou diskutoval, kazdy ma vlastnich starosti dost
Jestli se chceš vypovídat tak já do toho s tebou klidně půjdu. Ale moje starosti ti asi budou připadat úplné prkotiny. ![]()
@Lenny0 zadna starost, neni prkotina. Kazda starost je proste STAROST.. pro nekoho mensi pro nekoho vetsi, ale postupem casu, to muze byt zase naopak, a kazdy si proste v zivote ukusi ze vseho ![]()
Myslím že tu je holek dost co by s tebou šly do uzavřené skupiny. Tak jako jsem vás četla já, vás může číst kdokoliv. A manžela by třeba větší dědictví nedonutilo odjet s tebou do ČR. Třeba by jsi mohla dědit po nějakém stryckovi. Je mi úplně úzko když si představím jak ti musí být. Je mi líto že když přijede maminka musíte se vídat tajne to ti manžel nedopreje ani to?
@Anonymní píše:
presne jsi to popsala, a dalsi a dalsi a dalsi a dalsich tisice veci co mi vadi a co nesnasim, jako napriklad neustale nadavani, ponizovani, napadani, a vetsinou osloveni kravo, zidovko a nebo…vysoka vyhra, hm.. ta by se mi hodila.. dedit nemam po kom a rodinna situace je komplikovana, ackoliv nejsem s nejake nizsi socialni tridy.. ale clovek mini a zivot meni, a lide se meni, a jejich zivoty take.. a to plati i pro vase nejblizsi… kdo ale s vami fyzicky neni.. asi jako by nebyl
Nemyslela jsem to tak doslova, prostě vymyslet záminku, aby motivačně vycestoval a ty mohla domů. Prostě být chytřejší než on, co by nemusel být problém. Ale je to těžký, já vím ![]()
@Janafugi opravdu ME rozhodne dedictvi nehrozi.., kazdopadne, ano… to je na tom to nejhorsi.. ze se musime videt kazdy den na par minut, a jenom rychle ve stasnem stresu, aby nahodou nas nekdo nevidel, on neprisel atd.. deti drzi tajemstvi ale stejne… je to tlak na vsechny. na kazdeho z nas.
Já bych šla taky, sice nemám s multikulturním manželstvím zkušenosti- stačil mi Čech a mám z toho šok na několik let dopředu, ale můžeme pokecat, podpořit tě a třeba něco vymyslíme ![]()
@gaas možná to bude znít hrozně, vím že s tímhle se „nežertuje“, ale co to zkusit na pohřeb v rodině? ![]()
@gaas dědictví naoko by neprošlo. Prostě vymyšlené jen aby jste se dostali pryč. Jak ti můžeme pomoc. Klidně dlouhodobě jen ať se prostě dostaneš domů.
@MagdaSara to by pro mne bylo jediny vysvobozeni! jeho smrt… buh mi odpust (a citlivejsi duse zde take) ![]()