Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@gaas Ahoj, precetla jsem si Tvuj pribeh a moc se me dotknul. Moc rada bych se ve Tvem pripade dockala dobreho konce protoze mi prijdes jako chytra bezva zenska ktera mela proste jen neuveritelnou smulu
Rada bych se Te zeptala na par veci abych to lepe pochopila co pises. Pokud odpovidat nechces nebo by zodpovezenim hrozily problemy, neodpovidej. Ja mam sice manzela muslima, ale Turka. S Turky jsem taky slysela plno pribehu, ale proti Tvemu je to slabej odvar ![]()
"nebo se bat kazdou noc usnout, aby rano deti nasla v pokojicku… " vyhrozuje Ti manzel ze deti odveze? Nebo kdyz pises ze se bojis o zivot svych deti, vyhrozuje necom horsim?
Psala jsi ze pro Evropanku neni mozne se s Egyptanem rozvest. Ani za cenu ze by deti vychovaval manzel (jeho matka) a Ty jsi o ne zkousela zadat z CR? Vim ze Ty bys deti neopustila, jen teoreticky jak funguje praxe? Jestli je treba mozne nashromazdit nejake dukazy o tom, jak Te tyra, nedava penize, vyhrozuje a na zaklade toho se snazit o rozvod a svereni deti do pece (z CR / v Egypte)?
Zminila jsi se o tom, ze manzelova rodina o problemu vetsinu nevi. Jake mas s nimi vztahy? Mohli by oni pomoci?
@Menora píše:
Tys to vážně přečetla celé![]()
?
Já to taky čtu od začátku
ale jeste jsem neprispivala, potrebuju vysondovat co egyptsti chlapi, protoze se mame pristi tyden setkat na tydenní dovolené v Istanbulu
tak abychom vedela co a jak, i kdyz uz o nem taky vim hodne, tak stejne clovek nikdy nevi ![]()
@Katy86 Je to desny, co se u nekterych deje..ale je tady taky hodne pripadu, kde to vyslo a je to ok…a zrovna v tyhle diskuzi mi prijde, ze spis vice to vyslo..
ale nechci čeřit vody ani vam do niceho zasahovat, vy co tady jiz diskutujete dlouho..ja jsem jen tichy pruzkumnik, na co se tak nejak muzu pripravit, zamerit, kdyz to bude zavanet atd..tak abych sla od toho..
Takze diky holky..
Dobrý večer, rada bych se k Vám přidala do skupiny mám osobní zkušenost a nyní nevím jak dal…
Ja jsem take precetla celou diskuzi a je to napinavejsi nez cele Bez dcerky neodejdu.
@gaas a jak to vypada nyni?
@MagdaSara uz se to s manzelem nejak sklidnilo?
Pardon, zblaznil se mi mobil… ![]()
Diskusi jsem sledovala a take by me zajimalo, jak se holkam vede…
Také jsem přečetla celou diskuzi, je mi to moc líto. Já neměla ani egy, užila jsem si svoje. XXlet mě to trvalo než jsem to ukončila. I když tady je to něco jiného. Moc by mě zajímalo, jak se situace vyvijí.
Některé holky, co tu diskutovaly sem chodí stále, ale @gaas ta tu byla naposledy přihlášená v březnu.
Ale stejne je nechte egyptankam, ty si s nima poradi raz dva ![]()
Je někdo v komunikaci s gaas? Moc by mě zajímalo jestli se ji už konečně vede dobře…