Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fee-bee píše:
Jo, včera jsem celý večer koukala na TLC, kde byl pořad o takovém manželství. Egypťan a Američanka. Slušné psycho…
90denní snoubenci? Nicol? Taková světlovlasá mladá maminka s nadváhou?
@daniela0007 píše:
@dreamgirl ano ja mam 15let a je to cim dal tim tezsi, proste ted jsem ve fazi bojovat o dcery nebo mu to nechat vyzrat. Jak tu bylo zmineno oni se pretvaruji, jsou to herci. Do telefonu mi rikal vem si penize a kdyz jsem si je vzala je to spatne, dokonce me nazval kurvou, kdyz odejdu jako, ze uz jsem parkrat odesla me bude premlouvat a plakat, umirat s tim ze dalsi den bude zase to same, jinak ty nalady ma z toho, ze nema hasis, fuj. Specialne ten muj je mstivej a zakernej. Muj zivot je proste o nicem, kdyz na me rve musim byt zticha nebo by mi rozbil hubu, asi tak proste obezretnost na miste
Někdy tu vraždu vlastně chápu. Takovej už svým chováním k tobě riskuje vlastní život.
@OpenHearted To si uz nepamatuji, je to uz dele, ale koukam na ty jejich porady rada. I na Liebe hinter Gittern, i to s dr. Nowzaradanem nebo dr. Pimple Popper a dalsi. Je to zajimave a kdyz vidim, jak u tech seznamek jsou ty holky naivni, tak jen kroutim hlavou. Koukas taky na TLC?
@Fee-bee píše:
@OpenHearted To si uz nepamatuji, je to uz dele, ale koukam na ty jejich porady rada. I na Liebe hinter Gittern, i to s dr. Nowzaradanem nebo dr. Pimple Popper a dalsi. Je to zajimave a kdyz vidim, jak u tech seznamek jsou ty holky naivni, tak jen kroutim hlavou. Koukas taky na TLC?
Občas. Nejlepší jsou 90denní snoubenci, Seeking Sister wife, Seeking brother wife..
Jo a nedávno bylo i MILF Manor, taky zajímavý. Milfky a jejich synové. ![]()
Ta Nicol měla Maročana. Ten ji zneužíval na peníze její mámy a ještě chtěl, aby zhubla a kafral ji do výchovy dítěte, které ani nebylo jeho. To všechno ještě korunoval odtažitostí. No neber to. ![]()