Máma a kočky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27259
4.5.20 19:40

Hele kočka sice neštěká, ale mrouskající micina dokáže dobře otrávit život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
4.5.20 19:58

@Zuzanec On je ale rozdíl mít 40 vykastrovaných a 40nevykastrovaných koček. A dočaskáři většinou finance shánějí jak se dá, opravdu jich nemají tolik, aby si neutrhovali od úst.

@lleennttiillkkaa třeba se aspoň synchonizovaly a mrouskaj ve stejný čas, když už nic jiného…Takovej kočičí? kánon?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
4.5.20 20:00
@pikola píše:
Ona má 25 koček a koťata v bytě v paneláku a nikdo na to nic v domě neříká? :think: trošku divný

Hele já mám kočky moc ráda, ale nedokážu si představit, že má někdo chovnou stanici v paneláku. To je prostě hrozně sobecké vůči sousedům. Kdyby to bylo v rodinném domě, neřeknu popel. Ale tohle je prostě trápení těch kočiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
4.5.20 20:09

Jinak máme doma taky kočky, 2. Když jde kocour kadit, tak to je smrad, že by to probralo mrtvolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
4.5.20 20:10

@Jakenn OSPOD, jsem mil8vnice zvířat, tohle je moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.5.20 20:18

Píšu už po druhé, že sousedi si nestezují, to by mi sourozenci řekli i by se mi to doneslo, je to můj rodný barák a i když tam deset let nežiju, znám některé starousedliky a hlavně jejich děti, píšeme si občas na sítích. Jak to máma přesně dělá nevím, antikoncepci jim dává určitě, to by nešlo jinak, ne jen, že kočka, která mrouská řve, to přestane jen po obskočení, hlavně kocouři smrdí, nemůžou mít koťata pořád, jen tři vrhy za dva roky tuším, jsou s PP, je to hlídané a hlavně musí být nepříbuzní. Má třeba kocoura na šest koček, sama si chová několik linii, nevím přesně jak to má. I když je to sajrajt, chovatelé to dělají, není to na pořad, po účinku jsou koťata, pak znova antiko, zas koťata a po několika vrzich kastruje. Jinak to nejde. Smrad ani bordel tam nemá, teda viděl jsem horší i bez zvířat, má pro ně plno hraček, prolezacek atd, dvě místnosti jsou jen pro kočky. Jeden z problémů ale je, že kočky toho mají tolik, že není moc prostor na jiné věci, mají postele, linku, skříně, sedačku a takový základ, ale tím to končí, to je jedna z věcí co dětem vadí. Díky za radu zajít na Ospod, jen se bojím právě toho, že to nebudou řešit a máma se urazí, vzít sourozence k nám nemáme problém, ale musela by se vyřídit škola a další, není to jen tak. Právě toto mě zajímá, ne jestli je možné mít v bytě tolik koček, za určitých podmínek ano, ale není to pro každého, mě by svihlo, mým sourozencům to vadí, proto to chci řešit, máma je tak spokojená, přesto stále doufám, že jí to dojde a něco s tím udělá. Jen potřebuji radu jak to řešit co nejvíce v klidu a hlavně v zájmu dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106042
4.5.20 20:26

Pokud je maminka svéprávná, je to její věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.20 20:28

Pritel zažil něco podobného, jen se psy, ale byli to obří chrti. Dnes se s mámou nestýká, nějak ji nemůže zapomenout, že vyměnila psy za rodinu. A to se také neměl špatně, ale byl na druhém miste… Ta je doteď chová. Děcka musí vydržet a v 18 pryč, základní životní potřeby mají obstarane, víc sociálku zajímat nebude…

• Citovat
  • Upravit
658
4.5.20 20:29

Tak to není dobré mít takhle sobeckou a bláznivou mámu…ale, co s tím neporadím…holt ženská, když se zblázní…snad jedině jí najít chlapa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
4.5.20 20:31

Nezažila máma nějakou ztrátu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106042
4.5.20 20:33
@Baba píše:
Proč by si někdo vymýšlš zrovna tohle? :nevim:
Ale co poradit teda netuším, když to mám změnti nechce, protože ona evidentně problém nemá, tak se nedá dělat nic.
Nemůžeš si sourozence vzít na chvíli k sobě? Třeba by to máme,,docvaklo".

je to možný, znám chovatelku co má doma podobné množství koček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
4.5.20 20:34

Patologičtí milovníci zvířat, jsou většinou největší sobci… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.5.20 20:37

Z pohledu naprostého kočičího maniaka, kterému hrozí úplně stejný osud, bych na to šla trošku jinak… že máš obavy, jestli všem kočičákům dává dost péče, kterou si zaslouží. (A teď nechávám stranou tvé sourozence, podle odpovědi maminky s ní poukazováním na jejich potřeby naneštěstí moc nepohneš.) Protože věnovat se dostatečně takové kočičí smečce podle mě není v lidských silách…pár měsíců jsem dělala kočičí dočasku a měla jich pět a při normálnim chození do práce mi už přišlo, že je zanedbávam. Navíc nemáte rozlehlou haciendu se zahradou, i prostoru je neskutečně málo. Každá kočička by měla mít vlastní záchod, to mi i s místem na další věci jako pelíšky a škrabadla a misky prostě nevychází… :nevim:

Pokud nejsi troll, zkus to vzít za tenhle konec… protože při představě tolika kočiček v bytě mi začíná blikat červené světýlko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
4.5.20 20:37
@Jakenn píše:
Kdyby měla osm koček, tak nezakládám diskuzi, tady mi asi nikdo neporadí, tak nevadí zkusil jsem to. Mě to taky nepřijde normální, máme kočky tři a více jich nechceme, ale to není předmětem diskuze, mě šlo o to, že v tom žijí dva neplnoletí. Ale už mě nebaví se obhajovat, jestli si tady lidi myslí, že si to vymyslím, tak asi ani od takových lidí o radu nestojím. Co bych z toho měl. Tak se tu zase mějte. :mavam:

tady je to úplně normální, že se tu vše zpochybňuje nebo se zakladatel uráží a řeší se blbosti namísto problém tazatele ;)
Jinak můj názor je takový, že pokud si sama tvoje máma problém neuvědomuje a nechce to řešit, moc s tím neuděláte.. :roll: Maximálně si vzít sourozence do své péče než budou plnoletí.. Je to smutný, ale máma by byla snad i ráda.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
4.5.20 20:46
@g.sandova píše:
Nezažila máma nějakou ztrátu?

Určitě ANO…zdravého rozumu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek