Máma a kočky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
4.5.20 20:55

Zažila, umřel náš táta, když bylo ségře několik měsíců. Když žil měli jsme první tři kočky a myslím jedno dochované kotě, které zůstalo, pak přibyly další, na osm a po mém odstěhování to začalo přibývat velkým tempem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.5.20 20:59

Jako nic moc, ale s tím nic neuděláš, ani s ospod, ani s hygienou. Je dospělá, svéprávná a nedělá nic protizákonného.

Ale sourozencům můžeš pomoct třeba tak, že je vezmeš na exkurzi do nějakého azyláku, na ubytovnu pro chudé nebo do nějaké vyloučené lokality. Aby viděli, jak se taky dá žít, a že na tom nejsou zas tak hrozně. Protože, přes to všechno, fakt nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4640
4.5.20 21:06

Ne, nejsou na tom špatně, ale mohli by na tom být daleko líp, kdyby se máma dala dohromady a přestala hromadit. 25 kousků jistě není konečný počet, to si ty čičiny ani nemůže všechny užít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
4.5.20 21:08
@Lucie_Sx píše:
Jako nic moc, ale s tím nic neuděláš, ani s ospod, ani s hygienou. Je dospělá, svéprávná a nedělá nic protizákonného.Ale sourozencům můžeš pomoct třeba tak, že je vezmeš na exkurzi do nějakého azyláku, na ubytovnu pro chudé nebo do nějaké vyloučené lokality. Aby viděli, jak se taky dá žít, a že na tom nejsou zas tak hrozně. Protože, přes to všechno, fakt nejsou.

Jakože když má někdo rakovinu prsu, ukážeš mu člověka s rakovinou slinivky? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.5.20 21:09

Pockej, ty nam tu tvrdis, ze matka, zjevne samozivitelka se dvema pubertalnima detma, ma doma takove mnozstvi chovnych kocek, ktere krmi masem od reznika a dava jim antikoncepci? Kde na to bere penize? :think: Pokud je to takova hruza, at jeji deti samy zajdou na OSPOD, ale podle me je tohle hloupej troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.5.20 21:12

Navic, ty pytle granuli, kockolitu, leky, kosmetika atd.,na to tezko vydela z prodeje kotat, ne? A ze to nikomu nevadi je taky zvlastni…

Nicmene kdybych teda uverila tehle pohadce, tak jako dite bych si v tomto veku uz davno dupla, ze do meho (nebo se sourozencem spolecneho) pokoje zadne kocky pristup mit nebudou, budu tam mit postel, stul a skrin, jako normalni clovek a basta. Jsou to pubertaci, ne batolata :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
4.5.20 21:21

Asi ti nezbyde nic jiného, než sourozence vzít k sobě… Na OSPOD bych asi neměla to srdce je nahlásit. S mámou bych se domluvila na nějakých penězích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.5.20 21:24

Taková kočka stojí do chovu až 40 tisíc, na mazlíčka méně, nevím 15,už jede třetí abecedu, někdy má osm koťat, někdy jedno, průměr 5,6i když teda vice prodá na mazlíčka, stejně si ty kočky minimálně na sebe vydělají, nezijou z zoho, chodí do práce, ale na kočky aby měly kvalitu má z prodeje koťat, možná, že i něco zbyde, ale nevím. Nicméně s penezmi problém nemá. A batolata to nejsou, ale když nevíte nic o kočkách a zřejmě ani o pubertacich tak si to nechte pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.5.20 21:28
@Jakenn píše:
Taková kočka stojí do chovu až 40 tisíc, na mazlíčka méně, nevím 15,už jede třetí abecedu, někdy má osm koťat, někdy jedno, průměr 5,6i když teda vice prodá na mazlíčka, stejně si ty kočky minimálně na sebe vydělají, nezijou z zoho, chodí do práce, ale na kočky aby měly kvalitu má z prodeje koťat, možná, že i něco zbyde, ale nevím. Nicméně s penezmi problém nemá. A batolata to nejsou, ale když nevíte nic o kočkách a zřejmě ani o pubertacich tak si to nechte pro sebe.

A to byla reakce na mě nebo do placu? :roll: Hele, vím toho dost o obou „kategoriích“, a právě proto mi to přijde tak šílené. Tvoji sourozenci to doma neřeší? Fakt nevěřím, že ženská, která tě vychovala (a sám píšeš, že skvěle), dokáže mávnout rukou nad větou své 13ti leté dcery „mami potřebuji víc tvé pozornosti“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.5.20 21:41
@unuděná píše:
A to byla reakce na mě nebo do placu? :roll: Hele, vím toho dost o obou „kategoriích“, a právě proto mi to přijde tak šílené. Tvoji sourozenci to doma neřeší? Fakt nevěřím, že ženská, která tě vychovala (a sám píšeš, že skvěle), dokáže mávnout rukou nad větou své 13ti leté dcery „mami potřebuji víc tvé pozornosti“ :zed:

No o pubertacich teda nevíte nic… opravdu si myslíte, že trinactiletá holka, která chce pozornost mámy, řekne mami chci víc pozornosti? :lol: :lol:. Tak tak to tedy není, spíše přijde o dvě hodiny pozdě, s pořádným cucákem třeba. Máma poté co jí serve, vezme mobil a já nevím co, si sedne na gauč, pusinkuje kočky a brečí, že ještě, že je má, proč ty děti tak zlobí, ještě, že má je, miláčky milovaný. Pak zavolá mě, řekne mi svou verzi pohádáme se a je zase klid nějakou dobu. Takhle nebo podobně to chodí, takhke si říkají o pozornost ne, mami chci víc pozornosti :lol: :lol: ;) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.5.20 21:43
@stín katedrál píše:
Ne, nejsou na tom špatně, ale mohli by na tom být daleko líp, kdyby se máma dala dohromady a přestala hromadit. 25 kousků jistě není konečný počet, to si ty čičiny ani nemůže všechny užít.

Já to píšu proto, že matka sama to nezmění, žádný státní orgán to taky nezmění, prostě to tak je. Tak je pro děti nejlepší na tom hledat to pozitivní. Pokojíček mají, byť společný, mají se dobře, evidentně koťata vynášejí (ano, souhlasím s tím, že jí to slušně vydělává, chov koček s PP je lukrativní záležitost). Více pozornosti mámy by si určitě zasloužily, ale pokud s tou mámou nic nehne, tak těžko s tím něco zvenku dělat :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.5.20 21:48

@Jakenn No možná, já byla v pubertě jiná, přímočařejší :nevim: V 15ti jsem měla klíč v zámku od pokoje a běda, jak by mi tam máma chtěla jít jen vyluxovat :mrgreen: A děti už mám docela velké, takže troufnu si říct, že volání o pozornost poznám. Nicméně, co takhle sourozencům poradit, ať si o tom s mámou promluví v klidu? Co jim chybí, co by chtěli změnit, jak by si to představovali, aby ona je neměla jen za trapné puboše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
4.5.20 21:55
@Jakenn píše:
Nejsem troll, za prvé granule objednává ve velkých pytlích a že jí pošta přiveze dva balíky týdne sousedům divné být nemusí, maso kupuje u řezníka, také jí asi sousedi neprohledavaji tašky, bydlí v přízemí, takže kočky nedupou nikomu nad hlavou a jen pro vasi info, existuje antikoncepce jak pro kočky, tak kocoury. Nevím úplně jak to u nich chodí, ale sourozenci neříkají, že by si sousedi stěžovali. Že má kočky, určitě ví, vidí je i na balkoně, ale podle mě neví kolik. Kolik koček přesně má ví tak klub do kterého spadá, ale ti mi nepomůžou.

tak teď ses prořekl, chovatelé koček určitě nedávají kočkám antikoncepci :zed: antikoncepce pro kočky je takové svinstvo, jako máloco - nefunguje a kočkám se po ní rodí znetvořená obrovská mláďata - většinou přirozeně kočka takový „porod“ nezvládne a bez veterináře umírá
no máma asi není žádný chovatel koček s PP, že jo - je to množka nejhoršího kalibru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
4.5.20 21:58
@unuděná píše:
Navic, ty pytle granuli, kockolitu, leky, kosmetika atd.,na to tezko vydela z prodeje kotat, ne? A ze to nikomu nevadi je taky zvlastni…Nicmene kdybych teda uverila tehle pohadce, tak jako dite bych si v tomto veku uz davno dupla, ze do meho (nebo se sourozencem spolecneho) pokoje zadne kocky pristup mit nebudou, budu tam mit postel, stul a skrin, jako normalni clovek a basta. Jsou to pubertaci, ne batolata :roll:

my doma měli dva kastrované kocoury - když jsem byla dítě a když chtěli kocouři spát v mé posteli, tak jsem jim uhnula a spala tak, abych kocoury nerušila
:mrgreen: a ne nikdo mi to nepřikazoval, chtěla jsem to tak sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
4.5.20 21:59
@unuděná píše:
A to byla reakce na mě nebo do placu? :roll: Hele, vím toho dost o obou „kategoriích“, a právě proto mi to přijde tak šílené. Tvoji sourozenci to doma neřeší? Fakt nevěřím, že ženská, která tě vychovala (a sám píšeš, že skvěle), dokáže mávnout rukou nad větou své 13ti leté dcery „mami potřebuji víc tvé pozornosti“ :zed:

tak ty děcka z toho určitě mají také výhody, ta koťata se neprodávají zadarmo, tak jim matka určitě také přilepší, což by si pouze z platu asi nemohla dovolit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová