Máme // - červen 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Lo
6285
29.6.12 19:28
@Fise píše:
DC- dnes jsem 45 DC, včera bylo i :srdce:

Jééééé :srdce: :srdce: To je krásný :kytka: Prosím tě, mohla bych se zeptata na jednu věc? :oops: Když bylo zamlklé těhotenství - těhotenský test ti slábl??? Nebo jak se to projevilo?? Děkuju :kytka: Na vysvětlení - moje sestřenice ho měla, bojím se…ale věřím, že vše bude o. k. :palec:

• načítám...
498
29.6.12 19:33

LO- Ano, asi tak 23. DC jsem už měla pozitivní TT, ale pak kolem 31. DC test začal slábnout a pak asi 35. DC přišla MS.

• načítám...
Lo
6285
29.6.12 19:33

Jinak holky, můj dnešní den byl : měla jsem volno, naštěstí, ráno jsem se probudila s bolestivýma prsama, žaludek jakoby na vodě, nasnídala jsem se, dala si sklenici čerstvé vymačkané pomerančové štávy- to mi udělalo dobře…pak jsem ležela, koukala na tv, dala si oběd a usnula :lol:, probudila jsem se, žaludek jako na vodě, dala si kakao a toust s marmeládou…a ted večer mi není vůbec nic..takže já asi budu milovat jen večery :mrgreen:

• načítám...
Lo
6285
29.6.12 19:36
@Fise píše:
LO- Ano, asi tak 23. DC jsem už měla pozitivní TT, ale pak kolem 31. DC test začal slábnout a pak asi 35. DC přišla MS.

Ale to bylo až v 10. týdnu?? To nějak nesedí s DC?? :think: Při zamklém těhotenství si krvácela? Sestřenice vůbec :nevim:

• načítám...
498
29.6.12 19:37

@Lo - nevím, jestli jsem se ted vyjádřila k tomu co jsi se ptala. Měla jsem pak ještě jedno zamlklé těhu, letos v březnu, které skončilo revizí dělohy. V únoru jsem měla pozitivní TT, asi 35. DC jsem šla k MUDr., potvrdil těhu, na KO jem měla přijít za 3 týdny. Během té doby mi začlo být i pěkně špatně od žaludku, únava, nateklý prsa. S klidem jsem šla 27.3. na KO. Ale tam na UTZ nebylo nic - byl tam ten samý nález, jako před těmi 3 týdny. Tzn. že se to přestalo vyvíjet, ale moje tělo ještě jelo na hormonální vlně a chovalo se, jako že jsem stále těhu. Hned za 3 dny mne MUDr. vzal na revizi, před tím mi ještě udělal důkladný UTZ, ale beze změny. Takže tak - nic jsem nepoznala, měla jsem normální těhu příznaky. Testy jsem si po té první návštěvě u MUDr. už nedělala, takže nevím, jestli slábly.

Sorry za zmantky, to co jsem psala v předchozím příspěvku, bylo nějaké brzké ukončení těhu v loňském roce.

Příspěvek upraven 29.06.12 v 19:39

• načítám...
Lo
6285
29.6.12 19:39
@Fise píše:
@Lo - nevím, jestli jsem se ted vyjádřila k tomu co jsi se ptala. Měla jsem pak ještě jedno zamlklé těhu, letos v březnu, které skončilo revizí dělohy. V únoru jsem měla pozitivní TT, asi 35. DC jsem šla k MUDr., potvrdil těhu, na KO jem měla přijít za 3 týdny. Během té doby mi začlo být i pěkně špatně od žaludku, únava, nateklý prsa. S klidem jsem šla 27.3. na KO. Ale tam na UTZ nebylo nic - byl tam ten samý nález, jako před těmi 3 týdny. Tzn. že se to přestalo vyvíjet, ale moje tělo ještě jelo na hormonální vlně a chovalo se, jako že jsem stále těhu. Hned za 3 dny mne MUDr. vzal na revizi, před tím mi ještě udělal důkladný UTZ, ale beze změny. Takže tak - nic jsem nepoznala, měla jsem normální těhu příznaky. Testy jsem si po té první návštěvě u MUDr. už nedělala, takže nevím, jestli slábly.
:hug: :hug: To je hrozný :,( Ach jo, to by se nemělo stávat…
  • načítám...
10021
29.6.12 19:40

@Lo já měla zamlklé těhotenství v březnu, test mi neslábnul, testy reagují od 10 HCG jednotek, měla jsem normální těhotenské příznaky. Zvracení, velká prsa, neustálý hlad, únava…poslední týden jsem měla prsa tvrdé jako dva kameny, a nemohla jsem vůbec jíst měla jsem totální nechutenství…a den kdy jsem měla dostat průkazku (9týden) mělo mimi slabou srdeční akci a na druhý den jsem šla do nemocnice na revizi…

Moc se bojím, nechci to už zažít…nejhorší je že se to nedá nijak ovlivnit…přeji všem aby se vše vyvíjelo jak má :hug:

• načítám...
11381
29.6.12 20:33

Tohle opravdu neovlivníte a proto nemá cenu o tom mluvit a zbytečně se nervovat. Nejlepší je vůbec si nepřipouštět, že by něco mohlo být špatně! :palec: Optimismu zdar! ;) :mrgreen:

• načítám...
4107
29.6.12 20:37

:,( holky je mi to moc líto. Doufám že už budete/budeme mít všechno v pořádku :hug:

• načítám...
4107
29.6.12 20:44

Dnes máme 49. DC

• načítám...
Lo
6285
29.6.12 20:58
@Daniii píše:
Tohle opravdu neovlivníte a proto nemá cenu o tom mluvit a zbytečně se nervovat. Nejlepší je vůbec si nepřipouštět, že by něco mohlo být špatně! :palec: Optimismu zdar! ;) :mrgreen:

Přesně :! :hug: :hug:

• načítám...
Lo
6285
29.6.12 20:59
@socina píše:
Dnes máme 49. DC

Ahoj, jak si minule psala o těch žampionech, dnes jsem na ně chytla hroznou chut a pořád mě to nepřešlo :mrgreen:

• načítám...
11381
29.6.12 21:02

Holky, já zas asi tři dny neustále toužím po kyselém :mrgreen: Nejvíc zavináče - sežrala jsem celou sklenici najednou :mrgreen:

• načítám...
4107
29.6.12 21:13

Já nejím saláty (bramborovej, vlašák…) a u našich jsem si objednala řízek a bramborovej salát :nevim:

• načítám...
28
29.6.12 21:41

@hmonika To bude tim ze jsi ho delala az odpoledne, neboj :). Uvidis, ze az si ho pro klid duse udelas zase nekdy rano, budou hned zretelnejsi :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100