Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
jo to je nesmysl a známej je trouba.. vesnice je vesnice a jsou tu zvířata a mouchy a cirkulárka a sekačka.. je to to normální
Jo. Stejnej trouba jako ten, který nosí kuřata do paneláku ![]()
@Bábrdl píše:
To jsou jen takové urban legend.
Cpát kuřata do paneláku je prostě blbost. Asi jako odstěhovat se na ves a stěžovat si na mouchy od hospodářských zvířat jako jeden můj známý.
Kdyby je tam chtěli mít do výkrmu, tak ano… Zaťukám si na čelo ![]()
Ale pokud se jedná o těch pár dní, než ty kuřata přežijí venku, tak o co jde
![]()
Nojo, takových je
už jsem to psala výš ![]()
@Šmoulice píše:
No… když vidím tu zakladatelčinu reakci, tak si říkám, zda chudák chlap už dopředu tušil, co se bude odehrávat a jak si to pěkně do dna vyžere.
Jestli radši proto, nedržel hubu a přišel s tím rovnou
Předpokládám, že zakladatelka ty chudinky před barák nevypustí…
hele já se podezřívám, že bych v šoku byla taky
a držkovala - mě se musí opatrně připravit - proč to tam bude, jak dlouho, co s tím a tak.. hr na mě s bednou tak mu řeknu že se snad posr..a že to nemyslí vážně..
@Russet píše:
To by mě taky dostalo. Ty žlutý malý to asi nejsou, co? Vydržela bych to den, ale pak bych ho požádala, jestli by nemohl u těch slepis udělat malou ohradu pro ty mladé. Oddělit od starých, aby je neklobaly. U tchána to tak běžně bývá. Do kuchyně je nedává, to by ho babi hnala!
Budeš se divit, ale právě ty malý žlutý potvory strašně smrdí. A pípají, imrvérefurt. NO co bych dělala, asi nic. V tomhle počasí by klidně mohla ta kuřata být venku, přes den. Spíš by měla potíž, aby se nepřehřála, neb jsou totálně pitomá.
Jinak tyhle malinký se nechávají doma, pokud je chladno. V kurníku můžou být jen s kvočnou.
@rodinka4 bohužel ne
děda byl u chovatelů a měli obrovské lihnove skříně, kam jsem s ním jako mala chodila, choval býky, prasata… teď momentálně Teda jen kachny, husy, kruty a slepice a taky bych to nesnesla a to sem mezi tim vyrůstala
dodám že pracoval v prasecaku, babička v kravine (obojí hned za barákem) já tam s nima chodila taky… takže to opravdu nevadí jen mestakum ![]()
Jo a nadšená bych nebyla. I když já je slibuji na příští rok vnoučatům, aby to viděli. Ale ne 25 kusů. A asi taky budou v kuchyni nebo v koupelně, nevím.
@inkakřivák píše:
Budeš se divit, ale právě ty malý žlutý potvory strašně smrdí. A pípají, imrvérefurt. NO co bych dělala, asi nic. V tomhle počasí by klidně mohla ta kuřata být venku, přes den. Spíš by měla potíž, aby se nepřehřála, neb jsou totálně pitomá.
Jinak tyhle malinký se nechávají doma, pokud je chladno. V kurníku můžou být jen s kvočnou.
Právě se ani moc nedivím. Spíš mě udivuje názor, že to s nima má zakladatelka tři týdny vydržet. U nás je v bytě i 28 přes den, do toho ty kuřata a malý syn, co by je nenechal na pokoji. Jeho plíny samozřejmě nevoní, ale máme je v uzavřeném koši a nedáváme je pod jídelní stůl.
@Šmoulice píše:
Kdyby je tam chtěli mít do výkrmu, tak ano… Zaťukám si na čelo
Ale pokud se jedná o těch pár dní, než ty kuřata přežijí venku, tak o co jde![]()
Nojo, takových jeuž jsem to psala výš
Prostě venkov do města ano, ale naopak nee ![]()
Blbost…
Kuřata v činžáku? No to je pěkná blbost, to musí být strašný smrad…pokud mají rodiče domek se zahrádkou, tak nechápu, proč jsou v činžáku..Já bydlím na vesnici, sousedi mají v ohradě slepice a narodily se kuřata. Ty daly do klece pod pergolu ( nevím proč). Ale když kolem té pergoly jdete, tak to je strašný smrad..se divím, že jim to nevadí…já bych chlapa hnala i s kuřatama..to nemá v činžáku co dělat ( navíc zavřené v kleci, místo toho, aby běhaly po dvorku nebo po trávě- ty kuřata z toho asi také nejsou nadšené-klecové odchovy jsou v každé drůbežárně…
@Majka4 píše:
Kuřata v činžáku? No to je pěkná blbost, to musí být strašný smrad…pokud mají rodiče domek se zahrádkou, tak nechápu, proč jsou v činžáku..Já bydlím na vesnici, sousedi mají v ohradě slepice a narodily se kuřata. Ty daly do klece pod pergolu ( nevím proč). Ale když kolem té pergoly jdete, tak to je strašný smrad..se divím, že jim to nevadí…já bych chlapa hnala i s kuřatama..to nemá v činžáku co dělat ( navíc zavřené v kleci, místo toho, aby běhaly po dvorku nebo po trávě- ty kuřata z toho asi také nejsou nadšené-klecové odchovy jsou v každé drůbežárně…
Asi by sis to měla přečíst znovu a pořádně…
@Knofletka píše:
A tohleto je nesmyslA v čem je problém že máte děti? Ty naše by byly radostí bez sebe.
a co ti brání si nějaký kuřata do kuchyně pořídit? Do pokoje pár selat a a k televizi nějaký kačeny. Už to bude v paneláku jak na statku. ![]()
@Knofletka píše:
Nic mi nebrání. Možná to, že nejsem v paneláku. A zakladatelce tam někdo donesl prasata a kačeny?
A hlavně tu skoro každej, jako obvykle, totálně přehání ![]()