Máme se rozvést?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80474
29.11.21 11:22

@honza273 zakladatelka se ptala zda se má rozvést. Ano má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
29.11.21 11:24
@inkakřivák píše:
@honza273 zakladatelka se ptala zda se má rozvést. Ano má.

Tak vy jste se zjevně rozvedla a teď máte jen 40 tisíc příspěvků na emiminu sa nick InkaKřivák. Vy jste ta poslední koho by měla zakladatelka poslouchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
29.11.21 11:24
@honza273 píše:
To jsou příšerný rady… tady se schází většinou starší ročníky žen, které mají spoustu volnýho času. Co asi poradí 50letá pani, která je osamělá tak, že denně tráví hodiny na chatu?V tomhle případě je dost prvděpodobný, že frajer má reálný důvod, proč si malýho nechce brát k sobě. Dost možná se zaláskoval někde jinde a mýá potřebu stávající partnerku od sebe odstrčit co nejdál, aby si v hlavě rozchod zracianizoval. teď máš na výběr dvě variabnty chování: Za A) hrát tu hru, dávat ultimáta, zdramatizovat to, říct to všem rozvedeným kamarádkám a tozmáznout to na emiminu aby všechny poradily, že by to měla blikat červená kontrolka a abys ho poslala do zádele. NeboB) počkat. Zamilovanot je fyziologický proces jko každý jiný, hormony budou mít za 1/2 roku výrazně nižší hodnota. prakticky začne na novou partnerku pojlížet jinak, bude vidět její chyby a začne se mu po tobě (jestli jste prožili hezký vztah) a po malým stýskat. Na tvém místě bych se rozhodl, jestli chci za vztah bojovat. A jestli ano v téhle fázi bych se velmi upozadnil… a počkal

Ano, další možnost je, že po půl roce on už bude mít odkloněný majetek, a nového mimíska na cestě. Nebude zaplavený hormony, ale bude vědět, že ta stará snese všechno a že on si může dělat, co chce, takže proč v tom nepokračovat.

A hlavně, proč by měla zakladatelka setrvávat, nebo čekat na návrat takto nekvalitní parodie na chlapa?

Příspěvek upraven 29.11.21 v 11:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
29.11.21 11:25
@honza273 píše:
Tak vy jste se zjevně rozvedla a teď máte jen 40 tisíc příspěvků na emiminu sa nick InkaKřivák. Vy jste ta poslední koho by měla zakladatelka poslouchat

To jsi fakt vedle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
29.11.21 11:30
@honza273 píše:
@honza273 píše: Šmarjá ale to neni o vás. Zakladatelka chce vědět jak dál, jestli je nějaká strategie jak neztratit možnost jak v tom vztahu pokračovat popsal jsem ji výš. Co byste doma chtěla vy jí nezajímalo

Zakladatelka se ptala na to, zda „má počkat nebo se rozvést“ - a ptala se na jejich názor VŠECH diskutujících.

Nevšimla jsem si, že by Tě někdo pasoval do role moderátora diskuse nebo dokonce admina… tak co si to dovoluješ? 8o

Ty tady fakt nejsi od toho, abys posuzoval, čí názor je pro zakladatelku relevantní, koho by měla poslouchat nebo kdo smí odpovídat… a už vůbec od toho, abys komentoval počet příspěvků kohokoli na tomto serveru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
29.11.21 11:33
@kve-tinka píše:
Mi se líbí, jak žena kterou opustil manžel používá tyto smajlíky :lol: :lol: :lol: :lol: jsi vůbec smutná?

to budou lehce hysterické smajlíky, co jiného jí zbývá, hodit si mašli, nebo se tomu jen nevěřícně smát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
29.11.21 11:35
@honza273 píše:
Nic z toho není předmětem diskuze. Vy představíte problém, do kterého si promítnete sebe, vytvoříte dramatický problém a pak se nad ním pohoršujete. Na to se zakladatelka neptala

No a ty promítneš sebe a řekneš si, že jediné správné řešení je čekat. Takže má variantu od tebe, variantu ode mně a může si vybrat. Já nemám potřebu shazovat tvé řešení, proč ho máš potřebu shazovat ty? ( aneb osamělé padesátky visící na emiminu, zato já jsem spokojený vyrovnaný šťastně zadaný perspektivní muž s těmu správnými názory 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
29.11.21 11:36
@immi píše:
Ahoj, manžel po čtyřech letech manželství nečekaně oznámil, že mě už nemiluje a chce si dát pauzu. Je to tři týdny, co se odstěhoval. Máme spolu tříletého syna, který je na něj citově vázáný. Manžel si ho v současné době prý nemůže brát, protože majitel bytu si tam údajně dalšího člověka nepřeje. Vyzvedne malého že školky a vida ho tedy jen v mém bytě. Opravdu šílená situace. Ja přemýšlím co teď? Mám požádat o rozvod, nebo počkat, až se třeba jako rozmyslí :lol: Vím, že se musím sama rozhodnout, ale já asi pořád nechápu, která bije :lol: Vůbec nevím, co teď? :D

Přijímáš to - dle tónu svých příspěvků i používaných smajlíků - celkem s nadhledem, asi to pro Tebe zas až taková tragédie není :nevim:

Nevím, jak bych se v té situaci zachovala já, ale s největší pravděpodobností by to mou důvěru k partnerovi poznamenalo natolik, že už bych s ním další společnou budoucnost neviděla. Vím o sobě, že bych dokázala odpustit nějaký jednorázový úlet (např. v opilosti apod.) - ale plánované odstěhování se a navíc řešení problémů v podstatě prostřednictvím dítěte, to už téměř jistě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
29.11.21 11:38
@Lama Lama píše:
No a ty promítneš sebe a řekneš si, že jediné správné řešení je čekat. Takže má variantu od tebe, variantu ode mně a může si vybrat. Já nemám potřebu shazovat tvé řešení, proč ho máš potřebu shazovat ty? ( aneb osamělé padesátky visící na emiminu, zato já jsem spokojený vyrovnaný šťastně zadaný perspektivní muž s těmu správnými názory 8)

Nemáš pravdu. Napsal jsem obě varianty, z kterých si zakladatelka může vybrat. Ty jen hystericky lamentuješ nad scénářem, který sis sama vytvořila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
29.11.21 11:55
@honza273 píše:
Nemáš pravdu. Napsal jsem obě varianty, z kterých si zakladatelka může vybrat. Ty jen hystericky lamentuješ nad scénářem, který sis sama vytvořila.

No, někdy to bývá takový obchod. Ona přimhouří očko, protože se má ekonomicky dobře a stojí jí to za to. Ale už to není pro to, že by ho měla tak ráda a že by považovala vztah za tak hodnotný.

Což ale není případ zakladatelky.

Tady, zcela upřímně, je vidět, že ten pán je ubožák. Pokud nemá problém opustit i svoje dítě, tak je to jen bezcenný deb.il.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34389
29.11.21 11:56
@honza273 píše: Šmarjá ale to neni o vás. Zakladatelka chce vědět jak dál, jestli je nějaká strategie jak neztratit možnost jak v tom vztahu pokračovat popsal jsem ji výš. Co byste doma chtěla vy jí nezajímalo

Ne, ona se ptá, jestli se má rozvést. A jo, má. Každá normální ženská by to udělala, protože sedět doma, a čekat až se manžílkovi zklidněj hormony by se asi nikomu nechtělo. Nejsi ty nakonec ten manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
29.11.21 11:58
@arinecka píše:
Ne, ona se ptá, jestli se má rozvést. A jo, má. Každá normální ženská by to udělala, protože sedět doma, a čekat až se manžílkovi zklidněj hormony by se asi nikomu nechtělo. Nejsi ty nakonec ten manžel?

TO jsourady… v první řadě ocejchuješ zakladatelku jako nenormální pokud se nerozvede a pak se snažíš urážet mě. Jak říká můj trenér… tam v hlavě nikdo nebydlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
29.11.21 12:00
@honza273 píše:
TO jsourady… v první řadě ocejchuješ zakladatelku jako nenormální pokud se nerozvede a pak se snažíš urážet mě. Jak říká můj trenér… tam v hlavě nikdo nebydlí

Ano, máš pravdu. Jen ty jsi dělal to samé. Dehonestoval všechny, kdo radí se rozvést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
29.11.21 12:02
@Lama Lama píše:
Ano, máš pravdu. Jen ty jsi dělal to samé. Dehonestoval všechny, kdo radí se rozvést.

Nemáš pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34389
29.11.21 12:03
@honza273 píše:

Tak jasně, normální je čekat, až se milostpán vyblbne. Kde že jsem tě urazila?? Jo ták, ty uznáváš jen své názory, a když má někdo jiný, tak je to špatně že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí