Máme se rozvést?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
29.11.21 12:05
@honza273 píše:
Nemáš pravdu

Znáš ten pokus s vařením lobsterů? Vaříš je tak, že je dáš do velkýho hrnce a postupně vodu vaříš. Když se voda začne vařit samčí lobsteři zareagují tak, že si pomáhají. Staví ze svých těl pyramidu tak, aby se aspoň někdo dostal ven. Samičky se vzájemně strhávají dolů. Asi takové mají tvoje rady cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
29.11.21 12:06
@honza273 píše:
Znáš ten pokus s vařením lobsterů? Vaříš je tak, že je dáš do velkýho hrnce a postupně vodu vaříš. Když se voda začne vařit samčí lobsteři zareagují tak, že si pomáhají. Staví ze svých těl pyramidu tak, aby se aspoň někdo dostal ven. Samičky se vzájemně strhávají dolů. Asi takové mají tvoje rady cenu.

sito píšeš sám sobě :mrgreen: :lol: :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
29.11.21 12:08
@honza273 píše:
Znáš ten pokus s vařením lobsterů? Vaříš je tak, že je dáš do velkýho hrnce a postupně vodu vaříš. Když se voda začne vařit samčí lobsteři zareagují tak, že si pomáhají. Staví ze svých těl pyramidu tak, aby se aspoň někdo dostal ven. Samičky se vzájemně strhávají dolů. Asi takové mají tvoje rady cenu.

Ty jsi humr? :roll:

Už vidím, jak se dobrovolně vrháš na dno hrce, aby po tobě mohl jiný chlap vylézt nahorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
29.11.21 12:15
@immi píše:
Ahoj, manžel po čtyřech letech manželství nečekaně oznámil, že mě už nemiluje a chce si dát pauzu. Je to tři týdny, co se odstěhoval. Máme spolu tříletého syna, který je na něj citově vázáný. Manžel si ho v současné době prý nemůže brát, protože majitel bytu si tam údajně dalšího člověka nepřeje. Vyzvedne malého že školky a vida ho tedy jen v mém bytě. Opravdu šílená situace. Ja přemýšlím co teď? Mám požádat o rozvod, nebo počkat, až se třeba jako rozmyslí :lol: Vím, že se musím sama rozhodnout, ale já asi pořád nechápu, která bije :lol: Vůbec nevím, co teď? :D

Dokud nebudeš vědět, která bije, tak bych ještě setrval. Určitě si ale už můžeš zajít za právníkem, aby ti poradil, jak ve tvé konkrétní situaci postupovat, pokud k rozvodu dojde. Možná se už připravit. Samozřejmě se zdá být pravděpodobné, že má milenku a možná tomu tak i je, ale znal jsem i případy, kdy ten chlap procházel krizí a choval se nějaký čas iracionálně. Snaž se to z něj vytáhnout. Třeba to, že už podnikáš nějaké kroky, by mu mohlo rozvázat více ústa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80474
29.11.21 12:23
@honza273 píše:
Tak vy jste se zjevně rozvedla a teď máte jen 40 tisíc příspěvků na emiminu sa nick InkaKřivák. Vy jste ta poslední koho by měla zakladatelka poslouchat

Vedle, psychologu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
29.11.21 12:25

@honza273 honzi, zkus si tu svou nevěru zpracovat jinak, než kopáním do ženských, které ji odsuzují. Neodsuzuji tebe, to je tvoje volba, tvoje partnerství a tvůj morální problém. Chápu, že tě to ohrožuje, protože nedejbože by mohla mít podobné názory jako některé uživatelky i tvá manželka. Ale za to ony nemohou. :kytka:

Příspěvek upraven 29.11.21 v 13:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
29.11.21 12:27
@honza273 píše:

Ježišmarja, další co si přečetl pár stránek žvástů od Petersona a teď má pocit, že zvolil červenou piluli :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80474
29.11.21 12:30

@honza273 A když se nebudeš flákat, taky jednou toho počtu dosáhneš. Tak hezky makej, a nezavid starším úspěchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5258
29.11.21 13:43
@terien píše:
No tak to je jasný. Už teď se s ní nedá žít, proto se chudák musel odstěhovat k milence. Kluka mu nechce dávat, všechno jí nechal a ještě ho oškube o alimenty u soudu, který on vůbec nechtěl. A bude si za jeho prachy, které JÍ posílá válet šunky doma. Zapomněla jsem na něco? :think:

Kabelky, nehty a kadeřnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.11.21 14:18
@Anka1313 píše:
Kabelky, nehty a kadeřnice :mrgreen:

No jistě a zanedbané dítě, které musí obětavá next po víkendech vychovávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
29.11.21 14:36
@honza273 píše:

Honzíku když už nutně chceš používat nějaké přirovnání, tak si najdi jak se ty věci jmenují. Já sice vím co to lobster je protože anglicky umím, ale tohle je fakt smutné.

• Citovat
  • Upravit
Parninas
29.11.21 14:39
@Liberalissima píše:
Ježišmarja, další co si přečetl pár stránek žvástů od Petersona a teď má pocit, že zvolil červenou piluli :lol: :lol: :lol:
Že bych si těch 12 rules for life konečně dočetla? :think: Jsem si to kdysi ve své přechytralé anti-SJW fázi koupila, přečetla první kapitolu a od té doby mi tu na to serou mouchy. :nevim: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
80474
29.11.21 14:43

@Parninas Ale, ty mouchy k tomu očividně zaujaly správný postoj. Miluju tyhle knihy Psychologem snadno a rychle v pěti kapitolách za jeden večer. Jsou bezva a zábavné. Problém je, že část populace je bere vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
29.11.21 15:22

@honza273 Akorát ti vypadla varianta, že dotyčný zůstane s milenou, takže to čekání bude manželce k ničemu, akorát bude ve stresu a mezitím si to manžílek zracionalizuje tak, že jí pak ze společného majetku zbyde prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ronnie123
29.11.21 16:05
@Usmevavy píše:
Ahoj,
oni vedi o cem pisi, znaji to :lol:! Tak jim ver!
T.

Tobě to přijde vtipný?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria