Maminky nad 35 let...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
7.8.08 11:05

Ahoj holky,

mě je teda teprv 33 a mám dvě děti,viz metříky.Nechtěla jsem děti po pětatřicítce,ale kdybychom se náááááhodou rozhodli ještě pro jedno mimi,tak až tak za 3-4 roky.I když si to nedovedu představit,stejně jako to,že by tohle mimi bylo poslední…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
7.8.08 11:44

Asi je jiná situace,když si to dítko pořizuješ jako první v tomto věku…my už víme,že to není jen ten zlatý mimísek,ale za pár let vzteklé dítko a za dalších pár let vzteklý puberťák!!!Mám za sebou 4 puberty a celkem se děsím té do které přichází moje 10 letá holka a představa,že za dalších 10 let…hihi…bude to záhul…ale na mimíska se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.08 13:14

Já jsem oslavila před týdnem 40… Šárince bude za týden rok… a řekla, bych, že je to naprosto super…:-) Tak se maminky držte…:-)

LindoKa..... tobě přeji hodně štěstí, aby ses už brzy také dočkala…

Macíku…tobě velká gratulace k výsledku plodovky…a přeji kluka jako buka..-)

Adel… proč ne…? V tomto věku je to ještě lepší..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
21.8.08 14:36

Ahoj holky !

Moc dlouho jsem tady nebyla. Ještě na začátku když tato diskuse vznikla. Co nového u mě ? Ve 39 letech jsem porodila přirozenou cestou krásné zdravé miminko. Katuška je zlatá holčička a máme z ní veeelikou radost. Začátky po příjezdu z porodnice byly těžší (trápily jí větříky), ale i to se upravilo. Musím říct, že práce mi nechybí a planě si užívám Katušky. Prostě se mi sice život obrátil o 180st., ale vůbec si nestěžuji.

Štěpánko - budu na to pak jako ty - oslavím 40 a měsíc nato bude Katy 1 rok :) :)

Dell - přesně jak jsi psala - mám za sebou kariéru a teď si pořádně užívám svojí holčičku

Janettko - přeji krásné a zdravé miminko !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
22.8.08 10:53

Ahojky můžu vstoupit k vám????
Mě je 35 a mám 12 letého kluka. :lol:
teď během 3 let jsem 2× potratila a mám za sebou 2 IVF a nic :cry:
Měla jste některá také problém otěhotnět???
Díky M. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.08 10:17

Monix....... obrovská gratulace k dcerušce...... 

Je to nádhera v tomto věku, viď..? Užívej každičké chvilinky… strašně rychle to utíká…:-)

Méďo… je mi líto, že se snahy míjí účinkem, budete to ještě zkoušet… nebo už jsi rezignovala..?
Moc bych Ti to přála..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
28.8.08 14:49

ahoj
tak já měla první dítko v 34 letech a druhé stihnu ještě v 36. Myslím si, že dneska to není až zase tak pozdě. Třetí už asi nestihneme, ale jestli to bude další kluk, tak třeba manžela přemluvím.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
28.8.08 14:58

ahoj.. takže fakt to bude u nás kluK! je to potvrzené z plodové vody. včera jsem byla na cukrovce.. a je to ok! takže si užívám plnými doušky těhotenství, bříška a kopanců od malého Vojtíka!
všem hodně síly a odvahy ať už do snažení, nebo do těhotenství či miminek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.08 17:03

Lexxie… to je úplně pohodový věk…:-) a držím pěsti i do toho eventuelně třetího....... Jde jen o to, jak se člověk cítí…:-)

Macíku..... blahopřeji k výsledku z plodové vody…:-) Vojtíšek…moc krásné jméno..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
29.8.08 09:10

Štěpánko to je fakt, že to ještě není tak pozdě, ale na 3 se moc necítíme a kromě toho mne představa dalších x let na mateřské moc neláká.

Pokud je ženská zdravá a cítí se na to, tak klidně může mít děti i po 40.

Macíku, copak Vojtíkovi celou dobu vyprávíš? Jsem ti už psala, že ti závidím ten klid a pohodu, já si to těhotenství moc neuvědomuji, tak snad na tom ultrazvuku. No větší věkový rozdíl asi má něco do sebe.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
29.8.08 09:18

Lexxie… no určitě! vzpomeň jak to bylo u prvního a tak já to mám teď! žádný stres a shon s malým dítětem… ale pohoda, klid, opora rodiny a velkých dětí, které si uvaří i snídani a večeři. pomůžou s úklidem,… no prostě fakt pohodička! lehnu si na záda.. a pohladím ho po břiše a vyprávím mu jaké jsou jeho sestry.. tatínek, co vše už na něj mám nachystaný! a on mě pěkně kope! když oba usneme.. tak si odpočinem! no fakt super! nemá to chybu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.08 09:18

Lexxie..... jasně… že i po 40 může..... Ale s každým rokem stoupá riziko postižení plodu… Jsem moc Šťastná, že jsem v 39 porodila zdravé děťátko…a jsem za to osudu moooc vděčná..... Teď po 40 už bych se bála ho znovu pokoušet… Ale fandím všem, co odvahu mají..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
29.8.08 09:29

Macíku ty máš ty holky teda nějaké vzorné, i když už v pubertě :)

Štěpánko, ale ty už máš 3, třeba by to bylo jiné, kdyby bylo 1.

Tak já jdu něco dělat, mějte se a užívejte mateřství, těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.08 09:42

To máš Lexxie určitě pravdu… Proto dodávám, že všem, které tu odvahu najdou, moc fandím.. a držím pěsti..:-)
Já ji už nemám…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.08 15:00

KRÁSNÉ PODZIMNÍ DNY, MAMKY…:-)

http://imb.lide.cz/…9B270100.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová