Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Uááá, fotky!! A to jde i ty co mám uložený v PC? Nebo je musím mít vystavený někde na webu?? http://www.smajlici163.wz.cz/…/humor26.gif
Inna12 píše:
Indi ta fotka musí bejt zase ten tvar img png bla bla bla bla ?
Náhodou je nepoužívám sama…
![]()
Jo, img, pak adresa obrázku (jakýhokoliv, smajlíka, fotky…) a zase img. Ta adresa musí končit jpg nebo png nebo gif, kdybyste házely z galerky z MK, tak to za jpg má ještě nějaký čísla, ty se musí smáznout, aby to fungovalo. ![]()
jdeme koupat, jinak šerm se dnes po třech dnech uráčil zařvat, ale to stálo za to
to ještě nepředvedl..potom v šest odpadl vyčerpáním a ještě chrápe ![]()
Míšo musí být na webu, třeba rajče nebo galerka na MK nebo i tady jsou galerky, na to všechno přijdeš a nakonec zjistíš, že je tu prííííííma, kam se se*e kůň…
![]()
barbanek píše:
Míšo musí být na webu, třeba rajče nebo galerka na MK nebo i tady jsou galerky, na to všechno přijdeš a nakonec zjistíš, že je tu prííííííma, kam se se*e kůň…![]()
![]()
super!! rajče umím, takže není co řešit
http://www.smajlici163.wz.cz/…/emoce01.gif
Kristepane holky, díky těm obr smajlům a fotkám furt musím posouvat obrazovku, abych se dostala na konec příspěvku. ![]()
INNUŠ, fakt jo? Tak to je bezva, že tam pasujou, alespoň bude větší výběr.
Holky, já už jsem tady jednou ty lehátka řešila a zjistila jsem, že téměř všechny krom Indi máte FP learning patterns. Když mě na něm právě nevyhovuje, že ta opěrná část má jen dvě polohy jestli jsem to dobře pochopila. Líbí se mi alespoň 3 polohy nebo volně nastavitelné a to záda i nohy. No nic když tak doproberem zítra.
Přišla nám máma hlídat, tak jdeme s mužikem na něco dobrého k jídlu a pití a poklábosit s přáteli do Indický restaurace.
Zatím pa a navi zítra! ![]()
DaDu píše:Holky, já už jsem tady jednou ty lehátka řešila a.....
Dadí, uvidíš, mě ty lehátka vyhovujou
Užijte si véču a pokec! Papa a dobrou!
Inuš mě ten tvůj odkaz v podpisu hodí do galerky a ne na konkretní fotku… ale nehodláš mít v podpisu foto na celou stranu, že ne?!? Chudák Dadu…
![]()
ježkovy oči holky já se picnu
sem ouplně vypatlaná, nevšimla sem si, že už je tu tak nakecáno, měla sem tu nastálo na opeře odkaz na diskuzi a pořád mě to ukazovalo první stránku a tam to končilo tou monulí nebo jakej měla nick, řikám si fajn, ještě se sem nechodí
![]()
sem trapná, sem trapná, sem trapná!!!
a objevila sem to až teď, když sem se přihlásila..no ale já bych stejně asi neměla čas zatim napsat
situace se mění, jestli odjedu k našim nevim, a pokud ano, nevim kdy, ěmla si pro nás dojet segra ale zvadlo jí auto a michal mě nechce samotnou s tím naším formanem pustit…takže zatim sem tu
co se tu nakecalo? o co sem přišla?? co je nového???
u mě nové to, že sem dnes byla poprvně od proodu na spiningu hihi
hele už chápu toho barbánka!! sem se chtěla zeptat kdo to je ![]()
a jak ste si tam přidělaly ty megasmajlíky??????