Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Peťo - no nick je starej, to jen MK mě takhle nechtěl zaregistrovat
, tak jsem tam jinak.
Dáda je teda osobnost, co? Musíš na něj bejt hrdá. Taky bych chtěla, aby byl Táda takovej…
Chytrej, milej, žádnej rváč, navíc hezkej… ![]()
Tady když kliknete na pejska, tak si můžete poslechnout ukázku, třeba se vám to bude líbit, každopádně ty starý psíci jsou namluvený líp. ![]()
Holky,mě se asi něco stane
![]()
já si dneska koupila v igy dávkovač na nutrilon,dala jsem ho vyvařit do mikrovlnky s flaštičkama a on se mi roztekl
![]()
a ten obal už je v popelnici,tak ani nevím,jestli se to dá vyvařit,každopádně mám po dávkovači
se mi chce brečet
Tak a mám vás v telefonu ![]()
Jituš děkujem za pochvalu
Dáda má taky svý mouchy, ale je pravda, že se nerve a je to fakt hodnej kluk, navíc děsnej mazel.
To že mu to jde ve škole bych příčítala hlavně tomu, že je srpnovej a šel o rok dýl. Nejradši má čtení, psaní, matematiku a nesnáší hudebku…no pravej opak mě.
Táda je hrozně milonkej, moc mi padnul do oka…Davča v jeho věku by ani nepíp a Táda si se mnou hezky povídal. A tolik vlasů co má Táda nebudou mít oba moji kluci dohromady…teda vlastně všichni tři chlapi
![]()
Pedí to naštve
![]()
a co flašky?? Tos měla ve sterilizátoru??
Mě se to stalo s Dádou a odnesla to tenkrát jedna lahvička a jedno místo ve sterilizátoru…sem taky tenkrát myslela, že mě jebne
petruš,jo,jo ve sterilizátozu,už jsem to vydejchala,hlavně v tu dobu přišel Pavel z práce a já to zrovna vyndavala,tak jsem to ani nemohla komentovat,nebo zanadávat si,protože bych si vyslechla kázání,že si nečtu návod…a na to nemám náladu
![]()
Táda má fakt vlasů moc,já mám taky vlasatý dítě,teda to starší.Měřila jsem mu teď teplotu,tak má 37.3.Večer mu dám brufentěší se zítra na ty zkoušky,doufám za něj,že se mu nepřitíží a bude moc jít,to by bylo smutku,kdyby mu bylo zle.Ale má plný voči a takový červený,vypadá nemocně
uvidíme,co bude zítra.
Baru,jojo,je to paprikáš a segedýn dohromady
a ještě se jmenuje křestním jménem ZOLTÁN ![]()
ahoj Péto!!!!!! moc moc ráda tě vidím a ještě radši slyším, že se máte dobře!!!!
![]()
koukám, že se zaregistrýrovala i MATTTY000 ale nic nám nenapíše
jak se máte? co děláte? ![]()
Pedíku, roztekl jo? tak snad to nebylo nák drahatý ![]()
jinak srazík supr
Dadunka je moc milá a příjemná, TAdoušek umí sám pít
a miminečka byla všechny hodná! I Elluška, békla si asi minutku ![]()
a fotečky stáhnu, jdeme koupat tak potom ![]()
zatím ahoj
jo a ne že by i Jituš a Petuš nebyly milé, ale ty už znám a vím to o nich
a Dadu sem viděla poprvé ![]()
Starší spí, mladší prudí, jak jinak, když byla celej den zlatá… ![]()
Psala Míša, opět jim umřel pc, tak se nedozvíme, co tchýně, ale dle toho, že napsala sms, ŽIJE!
Máme držet palečky, zítra jede do špitálu s Barunkou na kontrolu na oční. ![]()
Holky ahoj!! TAk srazík se vydařil, to je dobře!!
Mám hlavu plnou starostí…Elenka měla večer 38 po odečtu, tak dostala Nurofen…berenka moje. Asi to svedu na zuby, abych si zase nemyslela něco horšího…
A co ta chřipka prasečí tam u vás????
tyjo Míša je off jo?
tak snad bude brzo na přímu
na KO držím palce
Evi, to je určitě k zubům!! nebuj !
holky, fotky ze srazíku na rajčeti
jenom asi polovina byla rozmazaná rozmatlaná, protože neumim s fotákem
![]()
heslo do SZ
Ona je fakt celá mokrá, chuděrka…ch jo…
INNI, taky občas pčíkne a drobet má rýmu…čoveče já budu matka..samý horory vidím…jdu na ty vaše foto…