Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Barčo, taky marodný!! Ty vado, je toho moc ![]()
NO co tady novýho. Všici kašlaj, Pedíka Mareček má ATB, Peti Matoušek kašel, ale naštěstí na průduškách ne. No a jinak asi nic novýho ![]()
Jdu dodělat holkám oběd a po jídle razíme ven, hezký odpoledne ![]()
jo?? a já si nevšimla a to jí vídám často…jak to má?Tak to my zdarma teda nemáme
, ale co by člověk neudělal pro zdraví.....Jjojo, jsem to já, dlouhý černý vlasy a šla jsem jako první…nakonec IVF nebylo třeba…taky vojtíme
, malýho to zatím baví…myslí si, že si hrajeme…
, Zuzi,napíšu ti číslo!!
Tak jsme oba poblinkaný ![]()
oběd venku ![]()
blbá rýma, blbej kašel ![]()
aspoň ty hleny nemá v bříšku
Míšo to je já ti věřim, mě se taky hrozně ulevilo, když jsme s vojtěním přestali
rehabilitační mi řikala, že většinou se vojtí do 1roka, tak bych vám přála nevojtění
k 1.narozeninám!!!!!
Matoušek už sám stojí. Sice drží i minutu, ale pak žuchne na prdku. Řekla nám koupit botky. Ty kotníčky by měli bejt zpevněný
Teda to je taky dr, to si toho nevšimla u Elli dřív???
Pedí to mě mrzí
A jak Elluška vojtění zvládá? A co ty???
Moc vám držim palečky, aby to nebylo na dlouho!!!
Teri to je super že tu jsi!!
A jak ses tu najednou vyloupla??
Proč vojtíte vy?
Takže nakonec se to povedlo samo jo? To je super
Já mám koktejl ala Špička
…Matouška skoro za týden 9měs
Máš Matyáška viď? Kolik mu je?
Přemýšlim o tomhle k Vánocům
co vy na to ? (pozor neni to tamto nezdravý chodítko)
peti - to jsem mela pro Dadu , bylo fajn
. ale koupila jsem ho tehdy v bejbycentru za 999kc ![]()
Jo Petí, je fajn, tyhle „zdravý“ chodítka jsou fajn všechny, taky jedno máme, jiný.
Ale určitě pokoukni po netu, stopro ho seženeš levněji. ![]()
http://www.chiccoshop.cz/Catalog.aspx?…
nejlevnější ![]()
hm jdu ho objednat ![]()
A já jsem pěkně nas*****, pohádala jsem se s chlapem http://www.getsmile.com/…9/angry8.gif
Dovezli nám to letiště. Že má jinej design - budiž, no spíš má správnej, jenže jak jsem vybírala na netu, byly tam jen čtverečky 2×2cm se vzorem… no to jedno. Rozděláme to - noční stolky nikde. Tak asi budou vevnitř. Kdepak, Ani na tom letišti náznak, kam by se měli přidělat, měly bejt vysouvací, takhle.
A ještě nám čelo nejde přidělat k postelím, jedna postel má díry předvrtaný jinak, druhá pro jistotu vůbec. http://www.getsmile.com/…9/angry3.gif
Tak tam chlap volá, nakonec pani zjistila, kde se stala chyba - měli to špatně na netu a než to opravili - my už jsme měli objednáno. To co jsme objednali je ve skutečnosti bez stolků. A jak to budem řešit? Paní nabídla 2 varianty - buď si pro tohle přijedou a přivezouu správný se stolkama, ale doplatíme, protože se stolkama je dražší. Nebo si tohle necháme a jako kompenzaci za vzniklé problémy nám nabídla že nám udělají zadarmo jeden noční stolek z masivu dle našeho výběru. První možnost chlap zavrhnul, už se nám to nechtělo zase skládat a než by přijeli (z moravy) a nemáme kde spát… no a na ten stolek jí řekl, že to situaci neřeší, že jeden je nám k ničemu a že to teda necháme takhle. A tím to skončilo. Teda ještě jsem se domlouvali s truhlářem a čalouníkem, co to dělali, jestli nám maj přijet vyvrtat správný díry nebo můžem sami, abysme pak kvůli tomu nepřišli o záruku).
Tak jsem chlapovi vynadala, proč nevzal ten stolek, když nám ho nabídli zadarmo a prej kde pak k němu budem shánět druhej, budem oblítávat truhláře, jestli nám takovej udělá… tak mu říkám - a co kdybysme si prostě vybrali nějakej co mají v nabídce a druhej si k němu prostě dokoupili?!?
Ha, to ho nenapadlo. http://www.getsmile.com/…9/angry8.gif A prej už tam volat nebude, to je blbý…
No naštěstí jsou ty z masivu docela drahý a našel na netu v mobelixu obyčejný, 2 nás vyjdou levnějc než jeden z masivu, tak už jsem ho tam poslala.
dočetla sem jen kousínek, večer dočtu
Péto, ja vím, je mi to jasný, žes myslela Martíka
i tak děkuji za pochvalu fotečky !
chtěla bych moc vidět Matouška okáčka, ten už musí bejt velikej, vyfot ju?? prosím prosím
všichni marůdci at sou brzo zase rybicky!!
jinak víc foteček z včerejšího večera na rajčeti ![]()
letíme ven
papa
Peťo, objevila jsem se tu přes Inníka, známe se ze základky
…
čau holky, míšo dík - takže zase se stůně jo? to je na palici…a to teď bude asi zase až do jara… chjo, já doufám, že tentokrát sem to chytla včas a průdušky zůstanou ušetřeny…
jo, míšo vyrostly - a teď nevim, který vaší kočce ty horní dvojky???? mě se zdá že k našim dolním jedničkám též přibudou horní dvojky do sbírky to bude vypadat asi prčovně což??? ![]()
a jak předtím ty zuby neprožíval, tak teď je teda fest ubulenej, taklže dnes skončil u mě v posteli už v jednu, hm…doufám, že se pak zase odvy¨kne…
a co to plánidlo teda vyvedlo mamce dobrého? já jen dnes jukla na mk, co ste psaly..já su zvědavá, sím sím sím
jo a vy ste si posílaly odkazy na albumky na rajčeti??? já nemám, nemohu juknout…a kdepak byla večer inuška? na nějaké spešl akci??? člověk tu není 3 dny a fakt se ouplně ztrácí…jo a co uzamčení??? už fungulíruje?
indi, tak my si nakupovali nevim už to v kterým krámě s nábytkem - v takovým tom mega obchodě s nábytkem- skříň, zkombinovali nám asi 3 krabice, a ty obsahovaly komponenty k různejm skříním..když sem se to snažila vyreklamovat, tak nějaká kráva se semnou hádala - že sem to měla otevřít a zkontrolovat než sme to naložili do auta…
naštěstí to se mnou pak vyřešil její kolega a řekl, že je to samosebou kravina a že kolegyně asi neměla den…no to neměla, trvalo to tejden než to vyřídili prototže tam byla furt tadle megera
jako představa že budeme zkoušet na parkovišti vybalovat krabice s milionem dílků a zkoušet, jestli k sobě pasujou…na těch krabicích totiž byly polepky k těm komponentům naší skříně, jenže obsah byl jinej…