Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
CARI, tak už máte doma připraveno, toje hezky…jo máš pravdu taky mit rochu chybí koník…
Ty brďo si neumím představit v bříšku dvě cácorky..když si vzpomenu, co dokázala ta jedno u mě
a budeš teda rodit přirozeně?? Zatím to tak vypadá?? Ono člověk najde víc sil než si myslí, uvidíš, všichni kolem ti pomůžou a pak už budeš mít jen plnou náruč a moře práce ![]()
Dík holky, začínám pořádne tvrdnout, takže už fakt jen ležím, max. sedím u jídla nebo chvilku u PC
Dokonce posledních pár dní skvěle spím, tak mám strach, aby to nebyl klid před „bouří“
Pořád doufám, že vydržím do úterní poradny doma a pak se děj vůle toho nahoře
Holčičky do sebe vesele kopou a šponujou se, takže občas si nejsem jistá, jestli mám tvrdý bříško, nebo jsou jen tak „vyprdelený“
Už mám problém najít měkký místo na bříšku jako poznávací znak ![]()
ahoj Carri, přejeme ti s Pavlíkem hezké Velikonoce, a at se podaří ještě chvilku holčičky dopéct, ale ted už jsou taky určitě krásný! ![]()
zdravíme papa ![]()
Holky moc díky za povzbuzení
Taky přeju krásný Velikonoce ![]()
My jsme dneska využili krásnýho počasí na zahájení zdění domečku, tak se nám to snad podaří a do Vánoc budeme s holčičkama bydlet trošku kulturně
, přece jenom v tom našem 1+kk nejde dělat moc zázraků
Manžel pak odjel k rodičům na chatu, kde každoročně slavíme svátky, teda poprvé beze mě, protože jsem se bála cesty, která je jak tankodrom, abychom holčičkám nepomohly moc brzo na svět… ale o nic jsem nepřišla, protože manžel volal, že se tak pohádal s bráchou, že odjel k rodičům domů, kde se v klidu vyspí (bydlí cca 4km od chaty ve Vyšáku a protože měl 1 pivo, tak nechtěl jet až domů, protože to už je 40km a on nerad riskuje, i když už tohle bylo asi na něj dost
)… no proč to píšu… S jeho rodinou extra nevycházíme, spíš to berem jako slušnost a povinnost… Oni do teď neví, čím jsme prošli a jak se nám podařili holčičky, protože právě brácha měl jednou blbý keci o naší neschopnosti počít dítě!!! No magor… Píšu to, protože se musím vypsat a taky že heslo, že na každýho jednou dojde fakt funguje!!! Pořád jsem totiž byli za ty provokatéry a rozvračeče rodinných vztahů, nikdy jsme si nenechali nic líbit a chudák bratříček to vždycky odnesl a šel si stěžovat mamince
… a dneska to rodiče viděli!!! Je to pro mě takový „zadostiučinění“
Jen mě teda mrzí, že mi Zbyník nepřiveze zítra papu od tchýně, protože na to jsem se fakt těšila… Takže jdu kouknout do mrazáku, co zítra budeme vařit ![]()
CARRI, tak baráček se rýsuje?? To je krásný! S rodinou…no, co na to říct…nepřehlížet blbý řečinejde do nekonečna, tak dobře, že už brácha narazil a vaši ho prokoukli
Uf, už jsem nedočkavá..zítra jdeš do poradny, viď, tak určitě napiš, co říkal Dr. Držím palce a myslím na tebe (na vás) ![]()
Ahoj holky, tak doufám, že jste pořádně dostali pomlázkou. ![]()
Carri držím palce. Je to super, jsi šikulka takhle dlouho. ![]()
Evi, to to tak utíká, Elence je už rok to je hrůza. Áně bude koncem května. Nevíme vůbec co koupit. Co jste kupovali vy? A jaký měla Elenka dortík?
ahoj holky, ještě jsem doma… Ale čípek už není
, ale jsem zavřená… Monitor byl ok, i když Barču museli natáčet 2× (takže 60min hezky v leže
)… Jen mám vysoký tlak, takže se doma budu přeměřovat a v případě nárůstu mám hned jet do ordinace nebo do porodnice
Jsem z toho unavená, jdu hodit nohy nahoru ![]()
http://static.asmira.com/…6682_720.jpg
dnešní břuch 34+3 +5,5kg
Ahoj holky,
CARRI, toje krásný bíříško!!
ale uznávám, že asi dost nepraktický…zanedlouho budeš mít poklady u sebe, hmmmm to je nostalgie…drž se!!Nemáš na někoho číslo na mobil, že by nám dal vědět??
ZUZKO, až moc rychle to letííí, my dali Elence takové auto, pořád si s ním posíláme a i ona sama si ho posílá a chodí za ním
, pak odstrkovadlo motorku a metřík na zeď. Dostala od babičky kočárek, plyšovou loutku (tu zbožňuje) a knížku, od druhé oblečení a k nížku, od P bráchy hračky na písek a oblečení a mojí ségry hopsadlo, ale na to je malinká. Jo a ještě od bráchy hračku do vody a míček. Vesměs bezva věci
Dortík jsem dělala její, protože jsem chtěla aby si bez mých výčitek dopřála, co jí bude hrdlo ráčit
. Takže jsem udělala jogurtovej s jejíma sušenkama a ovocem. Zkusím hodit odkaz, ael je tam na té fotce už načatej, nestihla jsem to vyfotit plně nazdobené
dortík
takhle chutnal ![]()
Evi tak ten dort bych si taky dala
Telefon na vás nikoho nemám, pokud mi ho pošlete SZ, tak se určitě ozvu, jinak bude určitě nějaká zprávička na diskusi „dvojčata 2010“, kam hodně chodím a kde mám kontakty
- holky tam mají totiž už vybraný ženichy ![]()
Teď čekám, co bude, protože ten blbej tlak fakt stoupnul, tak počkám hodinu a pak jedu k Michálkovi do Prachatic ![]()
CARI, my už musíme jít, ale poslala jsem ti do SZ telefon. Drž se a kdyby náhodou holky chtěla za mamkou, tak dej vědět. Myslímna vás!
HOLKY, Katka je v nemocnici…měla vysoký tlak!Píchli jí kortikoidy na plíce holčiček. Zatím víc nevím, dám zase vědět až něco
Držme jim palce!!!
Ahojky holky omlouvám se že sem lezu,ale hledám info o carrince nikomu z nás dvojčátek nestihla dát číslo,takže nevíme co se děje.Koukám,že máte tel.číslo,mohu teda poprosit EliPetrEva o informace na dvojčátka a nebo jestli se můžeš Carrinky zeptat zda mi můžeš dát tel.číslo rádi bychom ji napsali.
Děkuji moc ![]()
ahoj holky, tak už se hlásím z budějický nemocnice… včera mě převezli, protože se zhoršil tlak a vypadalo to chvíli, že holky budou muset ven, naštěstí je to ted lepší… o trošku … i když se necítím moc dobře…
naštěstí mám cca na hodku půjčený NB s připojením, tak řeším v leže resty ![]()
snad ten konec bude rychlí a já vám brzo pošlu fotečku holčiček ![]()
CARI, moc na tebe myslím!!! Držím všechny palce a Elenka taky!!! Zase se ozvi!! ![]()
Carri tý vado, ty jsi držák!!!
Každej den čekám zprávu od Evči, jestli už nejsou holčičky na světě ![]()
Jste šikulky, že jste to dotáhly tak daleko!!!! ![]()