Maminky odjinud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4251
1.4.10 20:51

CARI, tak už máte doma připraveno, toje hezky…jo máš pravdu taky mit rochu chybí koník…
Ty brďo si neumím představit v bříšku dvě cácorky..když si vzpomenu, co dokázala ta jedno u mě :mrgreen: a budeš teda rodit přirozeně?? Zatím to tak vypadá?? Ono člověk najde víc sil než si myslí, uvidíš, všichni kolem ti pomůžou a pak už budeš mít jen plnou náruč a moře práce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
2.4.10 10:24

Dík holky, začínám pořádne tvrdnout, takže už fakt jen ležím, max. sedím u jídla nebo chvilku u PC :pankac: Dokonce posledních pár dní skvěle spím, tak mám strach, aby to nebyl klid před „bouří“ :nevim: Pořád doufám, že vydržím do úterní poradny doma a pak se děj vůle toho nahoře :wink: Holčičky do sebe vesele kopou a šponujou se, takže občas si nejsem jistá, jestli mám tvrdý bříško, nebo jsou jen tak „vyprdelený“ :?: Už mám problém najít měkký místo na bříšku jako poznávací znak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
2.4.10 21:37

ahoj Carri, přejeme ti s Pavlíkem hezké Velikonoce, a at se podaří ještě chvilku holčičky dopéct, ale ted už jsou taky určitě krásný! :mrgreen:
zdravíme papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
3.4.10 21:47

Holky moc díky za povzbuzení :kytka: Taky přeju krásný Velikonoce :mavam:

My jsme dneska využili krásnýho počasí na zahájení zdění domečku, tak se nám to snad podaří a do Vánoc budeme s holčičkama bydlet trošku kulturně :wink: , přece jenom v tom našem 1+kk nejde dělat moc zázraků :pankac: Manžel pak odjel k rodičům na chatu, kde každoročně slavíme svátky, teda poprvé beze mě, protože jsem se bála cesty, která je jak tankodrom, abychom holčičkám nepomohly moc brzo na svět… ale o nic jsem nepřišla, protože manžel volal, že se tak pohádal s bráchou, že odjel k rodičům domů, kde se v klidu vyspí (bydlí cca 4km od chaty ve Vyšáku a protože měl 1 pivo, tak nechtěl jet až domů, protože to už je 40km a on nerad riskuje, i když už tohle bylo asi na něj dost :wink: )… no proč to píšu… S jeho rodinou extra nevycházíme, spíš to berem jako slušnost a povinnost… Oni do teď neví, čím jsme prošli a jak se nám podařili holčičky, protože právě brácha měl jednou blbý keci o naší neschopnosti počít dítě!!! No magor… Píšu to, protože se musím vypsat a taky že heslo, že na každýho jednou dojde fakt funguje!!! Pořád jsem totiž byli za ty provokatéry a rozvračeče rodinných vztahů, nikdy jsme si nenechali nic líbit a chudák bratříček to vždycky odnesl a šel si stěžovat mamince :pocitac: … a dneska to rodiče viděli!!! Je to pro mě takový „zadostiučinění“ :pankac: Jen mě teda mrzí, že mi Zbyník nepřiveze zítra papu od tchýně, protože na to jsem se fakt těšila… Takže jdu kouknout do mrazáku, co zítra budeme vařit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
6.4.10 06:05

CARRI, tak baráček se rýsuje?? To je krásný! S rodinou…no, co na to říct…nepřehlížet blbý řečinejde do nekonečna, tak dobře, že už brácha narazil a vaši ho prokoukli :wink: Uf, už jsem nedočkavá..zítra jdeš do poradny, viď, tak určitě napiš, co říkal Dr. Držím palce a myslím na tebe (na vás) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
6.4.10 11:18

Ahoj holky, tak doufám, že jste pořádně dostali pomlázkou. :-)
Carri držím palce. Je to super, jsi šikulka takhle dlouho. :palec:
Evi, to to tak utíká, Elence je už rok to je hrůza. Áně bude koncem května. Nevíme vůbec co koupit. Co jste kupovali vy? A jaký měla Elenka dortík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
6.4.10 12:10

ahoj holky, ještě jsem doma… Ale čípek už není :nevim: , ale jsem zavřená… Monitor byl ok, i když Barču museli natáčet 2× (takže 60min hezky v leže :kytka: )… Jen mám vysoký tlak, takže se doma budu přeměřovat a v případě nárůstu mám hned jet do ordinace nebo do porodnice :pankac: Jsem z toho unavená, jdu hodit nohy nahoru :kytka:

http://static.asmira.com/…6682_720.jpg
dnešní břuch 34+3 +5,5kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
7.4.10 06:44

Ahoj holky,
CARRI, toje krásný bíříško!! :andel: ale uznávám, že asi dost nepraktický…zanedlouho budeš mít poklady u sebe, hmmmm to je nostalgie…drž se!!Nemáš na někoho číslo na mobil, že by nám dal vědět??
ZUZKO, až moc rychle to letííí, my dali Elence takové auto, pořád si s ním posíláme a i ona sama si ho posílá a chodí za ním :lol: , pak odstrkovadlo motorku a metřík na zeď. Dostala od babičky kočárek, plyšovou loutku (tu zbožňuje) a knížku, od druhé oblečení a k nížku, od P bráchy hračky na písek a oblečení a mojí ségry hopsadlo, ale na to je malinká. Jo a ještě od bráchy hračku do vody a míček. Vesměs bezva věci :palec: Dortík jsem dělala její, protože jsem chtěla aby si bez mých výčitek dopřála, co jí bude hrdlo ráčit :mrgreen: . Takže jsem udělala jogurtovej s jejíma sušenkama a ovocem. Zkusím hodit odkaz, ael je tam na té fotce už načatej, nestihla jsem to vyfotit plně nazdobené :oops: dortík
takhle chutnal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
7.4.10 09:03

Evi tak ten dort bych si taky dala :pankac: Telefon na vás nikoho nemám, pokud mi ho pošlete SZ, tak se určitě ozvu, jinak bude určitě nějaká zprávička na diskusi „dvojčata 2010“, kam hodně chodím a kde mám kontakty :andel: - holky tam mají totiž už vybraný ženichy :srdce:

Teď čekám, co bude, protože ten blbej tlak fakt stoupnul, tak počkám hodinu a pak jedu k Michálkovi do Prachatic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
7.4.10 09:13

CARI, my už musíme jít, ale poslala jsem ti do SZ telefon. Drž se a kdyby náhodou holky chtěla za mamkou, tak dej vědět. Myslímna vás!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
10.4.10 20:52

HOLKY, Katka je v nemocnici…měla vysoký tlak!Píchli jí kortikoidy na plíce holčiček. Zatím víc nevím, dám zase vědět až něco 8-) Držme jim palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
11.4.10 10:11

Ahojky holky omlouvám se že sem lezu,ale hledám info o carrince nikomu z nás dvojčátek nestihla dát číslo,takže nevíme co se děje.Koukám,že máte tel.číslo,mohu teda poprosit EliPetrEva o informace na dvojčátka a nebo jestli se můžeš Carrinky zeptat zda mi můžeš dát tel.číslo rádi bychom ji napsali.
Děkuji moc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
15.4.10 13:37

ahoj holky, tak už se hlásím z budějický nemocnice… včera mě převezli, protože se zhoršil tlak a vypadalo to chvíli, že holky budou muset ven, naštěstí je to ted lepší… o trošku … i když se necítím moc dobře…

naštěstí mám cca na hodku půjčený NB s připojením, tak řeším v leže resty :mrgreen:

snad ten konec bude rychlí a já vám brzo pošlu fotečku holčiček :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
16.4.10 18:51

CARI, moc na tebe myslím!!! Držím všechny palce a Elenka taky!!! Zase se ozvi!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
18.4.10 16:55

Carri tý vado, ty jsi držák!!!
Každej den čekám zprávu od Evči, jestli už nejsou holčičky na světě :)
Jste šikulky, že jste to dotáhly tak daleko!!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová