Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak se opět hlásím a pořád 3v1 ![]()
A zatím to nevypadá, že by se to změnilo… V pondělí to prý začnou řešit, tak mi snad přestanou dávat léky, abych už mohla rodit, začíná to být hooodně namáhavý, břicho mám jak s trojčatama a kůže praská tak moc, že už ji ani na některých místech necítím… no co, koupím plavky v celku a bude ![]()
Tak držte pořát palce a čekejte na sms ![]()
Carri ty jsi borec!!!!!!!!!
Fakt! Tak ale už ti přeju porodit.....
![]()
Carri, drzim palce na porod , na holcicky uz se urcite tesis ![]()
ceka te cisar nebo ne?
Jo a mas krasne brisko ![]()
CARRI, tak já čekááám
a hned tu radostnou zprávu předám!!! Držte se…když budeš moct, dej v pondělí vědět, co Dr vymysleli ![]()
Popravdě, nějak si neumím ani představit jaké to je mít v bříšku dvě děti…a ta mobilita, musí to být meganáročný! Moc přeju ať už máš miminka co nejdřív u sebe, je vše v pořádku a je vám dobře!
Holky tak sms od carrinky.
TAK JSME SE DOČKALI.DNES SE NÁM NARODILY ANIČKA V 18:37HOD S VAHOU 2600G A BARUNKA V 18:44HOD S VAHOU 2560G:-)
HOlky pokud chcete vidět holčičky carrinky tak je fotečka na diskuzi dvojčátka a to na straně 192 holk yjsou kouzelné
![]()
jééé ty jsou kouzelně černovlasý!!!
![]()
Nyny mimi, jééé to je nostalgoška ![]()
Tak jsem taky vysondovala Carrinko ty tvoje princezničky. Jsou úúúplně nádhezný, krásný, rozkošný a k umuchlání!!! Moc gratuluju ještě jednou!!!
Ahoj holky, tak jsme po týdnu doma… Porod byl děsný, někdy popíšu, ale jsem ok… relativně ![]()
Holky bohužel plně nekojím, takže dokrmuju - snad zatím… snažím se odsávat, protože nemají sílu si to všechno vysát z prsíček, ale i když přiložím, tak sajou jak o život, i když dostávají papu ve flašce
… Teď řeším, jak připravit dokrm na noc - ráda bych si udělala láhev UM a dala do lednice - prý se může skladovat až 8hod, tak nevím, jak to zvládneme… na dnešek mám ještě zásobu z nemocice těch malých předpřipravených UM ![]()
Budu ráda, když mi poradíte, jak na to… Vlastně jakákoliv rada je vítána ![]()
CARI, jé jak ráda tě vidím!!! určitě napiš o porodu více!!! S UM ti moc neporadím…snad zavítají další a řeknou svoje zkušenosti.
Držte se a napiš!!! Jůůů to je krása!!
Carri ještě jednou oooobr gratulace!!
Ležely jste na neonatologii? Co holčičky? Jak se jim líbí doma?
Mě po holkám a císaři začalo téct MM až asi 7-8 dní po porodu. Ještě se ti to může rozjet.
Jakou výživu myslíš? Tu co dávaj na neo? Jiný UM, jako Nutrilon a Sunar můžou bejt předpřipravený max. 2 hodiny dopředu. My jsme v noci dávali odsátý mlíko a přes den UM, když docházelo a došlo MM. Klidně písni SZ, já sem málokdy nakukuju ![]()
Carri, moc gratuluju. Jste všechny šikulky. Přeju hodně štěstí a zdraví.
![]()
Holky, tak jsem hodila pár fotek na http://www.mojetehotenstvi.cz/…tyden-zivota#new - jsou to fakt andílci
![]()
Kačko, mě to nejde otevřít
Četla jsem tvůj porod! To je mazec porodit je přirozeně! A hend jsi je viděla, to ti tak závidím!!
![]()