Maminky odjinud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10872
22.4.10 10:21

Ahoj holky, tak se opět hlásím a pořád 3v1 ;-)

A zatím to nevypadá, že by se to změnilo… V pondělí to prý začnou řešit, tak mi snad přestanou dávat léky, abych už mohla rodit, začíná to být hooodně namáhavý, břicho mám jak s trojčatama a kůže praská tak moc, že už ji ani na některých místech necítím… no co, koupím plavky v celku a bude :pankac:

Tak držte pořát palce a čekejte na sms :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
22.4.10 19:21

Carri ty jsi borec!!!!!!!!! :pankac: :pankac: :pankac: Fakt! Tak ale už ti přeju porodit..... 8-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
22.4.10 19:38

Carri, drzim palce na porod , na holcicky uz se urcite tesis :-)
ceka te cisar nebo ne?
Jo a mas krasne brisko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
22.4.10 19:41

Carri, neskutečný!!! :pankac: :potlesk: :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
24.4.10 06:37

CARRI, tak já čekááám :lol: a hned tu radostnou zprávu předám!!! Držte se…když budeš moct, dej v pondělí vědět, co Dr vymysleli :wink:
Popravdě, nějak si neumím ani představit jaké to je mít v bříšku dvě děti…a ta mobilita, musí to být meganáročný! Moc přeju ať už máš miminka co nejdřív u sebe, je vše v pořádku a je vám dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
29.4.10 22:07

Holky tak sms od carrinky.
TAK JSME SE DOČKALI.DNES SE NÁM NARODILY ANIČKA V 18:37HOD S VAHOU 2600G A BARUNKA V 18:44HOD S VAHOU 2560G:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
1.5.10 18:13

HOlky pokud chcete vidět holčičky carrinky tak je fotečka na diskuzi dvojčátka a to na straně 192 holk yjsou kouzelné :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
2.5.10 13:30

jééé ty jsou kouzelně černovlasý!!! :potlesk: :pankac:
Nyny mimi, jééé to je nostalgoška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
4.5.10 21:05

Tak jsem taky vysondovala Carrinko ty tvoje princezničky. Jsou úúúplně nádhezný, krásný, rozkošný a k umuchlání!!! Moc gratuluju ještě jednou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
6.5.10 17:24

Ahoj holky, tak jsme po týdnu doma… Porod byl děsný, někdy popíšu, ale jsem ok… relativně :pankac:

Holky bohužel plně nekojím, takže dokrmuju - snad zatím… snažím se odsávat, protože nemají sílu si to všechno vysát z prsíček, ale i když přiložím, tak sajou jak o život, i když dostávají papu ve flašce :kytka: … Teď řeším, jak připravit dokrm na noc - ráda bych si udělala láhev UM a dala do lednice - prý se může skladovat až 8hod, tak nevím, jak to zvládneme… na dnešek mám ještě zásobu z nemocice těch malých předpřipravených UM :mrgreen:

Budu ráda, když mi poradíte, jak na to… Vlastně jakákoliv rada je vítána :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
6.5.10 20:10

CARI, jé jak ráda tě vidím!!! určitě napiš o porodu více!!! S UM ti moc neporadím…snad zavítají další a řeknou svoje zkušenosti.
Držte se a napiš!!! Jůůů to je krása!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
6.5.10 20:15

Carri ještě jednou oooobr gratulace!!
Ležely jste na neonatologii? Co holčičky? Jak se jim líbí doma?
Mě po holkám a císaři začalo téct MM až asi 7-8 dní po porodu. Ještě se ti to může rozjet.
Jakou výživu myslíš? Tu co dávaj na neo? Jiný UM, jako Nutrilon a Sunar můžou bejt předpřipravený max. 2 hodiny dopředu. My jsme v noci dávali odsátý mlíko a přes den UM, když docházelo a došlo MM. Klidně písni SZ, já sem málokdy nakukuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.5.10 10:56

Carri, moc gratuluju. Jste všechny šikulky. Přeju hodně štěstí a zdraví. :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
7.5.10 18:55

Holky, tak jsem hodila pár fotek na http://www.mojetehotenstvi.cz/…tyden-zivota#new - jsou to fakt andílci :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
7.5.10 20:03

Kačko, mě to nejde otevřít :( Četla jsem tvůj porod! To je mazec porodit je přirozeně! A hend jsi je viděla, to ti tak závidím!! :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová