Maminky odjinud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4344
8.5.10 10:06

Carri, obrovská gratulace k tak nádherným holčičkám!! :andel: :kytka: ty teda jsou fakt k sežrání, vlasáčkové :srdce: krásný princezny :hug:

a super, žes rodila přirozeně :pankac: šikulka!

tak se hezky holky sžívejte a at tobě i manželovi dělají jenom samou radost :kytka:

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
8.5.10 19:59

Tak už mi to šlo otevřít! Jsou kouzelný!!! :huban: :huban: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
9.5.10 09:51
:srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
9.5.10 16:23

Carri gratulace i ode mě, obě jsou nádherné!!!! A krásně sepsaný porod. Hodně zdraví, štěstí a pohody vám všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
9.5.10 16:47
Carrinka píše:
Holky, tak jsem hodila pár fotek na http://www.mojetehotenstvi.cz/…tyden-zivota#new - jsou to fakt andílci :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Jsou kouzelny. Moc moc gratuluju! A zvladli jste to teda skvele :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
9.5.10 21:08

CARRI, taky jsem se kochala!! Je čím, věř mi :andel: a navíc jsou hodný, no co víc si přát!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.5.10 10:01

Carri jsou prostě boží. Nádherný, ještě jednou hodně štěstí a hlavně zdraví. Jsou fakt krásný. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
13.5.10 14:44

Holky moc díky, jsem fakt šťastná jak blecha… teď o trošku víc, protože princezny drncá babička, tak mám čas řešit resty v domácnosti a vypít kávičku a tak ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
14.5.10 12:16

Ahoj tety, tak Anička už má 2800g a Barunka 2650g… se mi ulevilo, pořád mám pocit, že málo baští a jen ublinkávají nebo „blinkají“… a ono dobrý :pankac: :pankac: Pořád zvedají hlavičky, tak měla doktorka radost, že by to nečekala, když mají termín porodu až příští týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
15.5.10 19:33

Carri ty jo, to vypadá, že se zachvíli rozběhnou ;)
Krásně přibírají, jsou to šikulky!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
21.5.10 14:51

Ahoj holky, tak už jsme zase o týden starší :pankac: Hrozně to utíká…

Jen já si všechno vyžirám až do konce :nevim: V úterý jsem se probudila se zánětem v levým prsu - takže jsem šupajdila k doktorovi, dostala antibiotika a snažím se i přes slzy vše odsát… ale mlíčko ubývá, naštěstí už to bolí míň a o víkendu bude snad dobře… Ale navíc jsem si myslela, že mě v úterý v noci chytli záda!!! Byla to tak šílená bolest, že jsem bulela jak malá… manžel masíroval a já nevěděla, jestli bulim kvůli bolesti zad, nebo prsa, na kterým jsem musela chvíli ležet 8-o … druhý den to bylo ok a večer znova!!!!!!! To už bylo fakt divný a podle všech příznaků jsem prodělávala žlučníkový záchvat!!! No mazec… takže jsem to v noci rozdýchávala, nadopovala jsem se brufenem a odstříkaný mlíko vylívala… no a dopoledne jsme vyrazili do nemocnice, kde se to potvrdilo… mám na žlučníku kameny, který vznikli nejspíš hormonální změnou po porodu, prý je to dost běžný… a zase šok, protože si mě tam chtěli nechat, což jsem odmítla, protože holky by nemohly být se mnou, i když na to má matka nárok, jenže pokud nemocnice nemá možnost, tak smůla :evil: … tak by je dali na dětský oddělení normálně k nemocným dětem… no jela jsem domů, rychle jsem zaučila babičku, kdyby náhodou fakt nebylo jiný řešení… dneska jsem musela na další testy, protože měli podezření na žloutenku vzniklou tou kolikou… naštěstí je to ok, takže dietka, skoro nic nejím - jen suchary, starý rohlíky a teď si vařím suchou rýži!!! :poblion: Držte nám palce, ať už se to u nás neopakuje, protože pak bych se už špitálu nevyhla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
10.6.10 11:15

Ahojky Carri, k tomu žlučníku, taky jsem to měla. Měla jsem žlučníkovej záchvat už v těhotenství asi týden před porodem. Myslela jsem že rodím. Po porodu jsem jich prodělala docela dost a jeden byl dost příšernej. Nikam jsem teda nešla, protože jsem si říkala, že mi tam Anička ten žlučník pořádně nakopala a teď je podrážděnej. Držela jsem taky dietu, ale hlavně ti chci říct, že se nemusíš dopovat brufenem a vylejvat mlíko. Mě na to hrozně zabral čaj z ostropeřce. Koupíš to normálně v lékárně. Když jsem měla ten velkej záchvat, kdy jsem myslela, že už budu volat rychlou tak mi manžel udělal tenhle čaj a jen co jsem ho dopila tak jako mávnutím proutku se to ztratilo. Jinak chápu je to hroznej stav. Měla jsem pocit, že se nenadechnu a klepala jsem se jak ratlík. Ale teď už se mi to asi srovnalo a mám klid. Tak se drž. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
10.6.10 22:28

Zulu dík za radu… Čaj určitě pořídím a zkusím… Jsem zatím na dietě, ale záchvaty mám stejně min. 1× za týden - i z těch potravin, který mi třeba den před tím nic nedělali…achjooo… Na tu laparku asi budu muset, protože tam kameny mám, ale snad to ještě pár měsíců vydrží… Holky začínají být závislačky, dneska jsem je 2× nechala s někým jiným (s mamkou a pak s manželem) a jen co jsem zavřela dveře, tak Aňulka spustila… a co jsem se vrátila, tak úsměv i přes slzy a hned mi na ruce usla :srdce: … no jsou to moje lásky největší :andel:

PS: mlíko vylívám, jen když si vezmu víc jak 1 Algifen, jeden Brufen můžu taky… Ale s každým záchvatem mlíčko ubývá, dávám si ještě týden a nemám nic… Teď mám obavy z kontroly po šestinedělí, kam jdu příští týden, pořád totiž krvácím a špinění to fakt není… ještě jít na revizi, tak se snad picnu!!!

:srdce: moje lásky :srdce:
http://static.asmira.com/…9135_720.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
13.6.10 18:41

CARRI, téda ty zkoušíš :-? moc držím palce ať je ti dobře :hug: Holky jsou tak krásný!!! Jak jim to sluší, no úplně se tu rozplívám…Drž se, my budem držet taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.6.10 11:16

Jéé jsou krásný. Takový šatičky Anička taky měla. Jsou super. Fešandy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová