Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
julniki píše:sookie píše:to už jsme se tam možná potkalyjulniki píše:no presne, DM na Luzinach, muj druhy domov
Když si udělám výlet, tak kam mě cesta zavede, někdy z Velké Ohrady na Luka na metro, svezu se na Zličín a pak do Tesca, protože jsme tam měli s přítelem malou prodejnu a pak třeba zpátky pěšky, ale většinou je to tak že si udělám kolečko kolem Ohrady a skončím v LídluA nebo v DM na Lužinách, tam bych mohla být furt
nevim, co bych bez nej delala
Nebo ještě na stodůlkách je super DM, moc lidí tam nechodí a je to tam velkééé
to bych se vubec nedivila!!:)) a kde presne ve stodulkach? ja jinak obcas chodim do dm v galerii butovice, le tam je prtavy:/
teda ten vichr dneska je fakt prisernej, sem pekne vyfoukana, a mela sem co delat, abych udrzela kocar ve smeru!brr
sookie píše:julniki píše:to bych se vubec nedivila!!:)) a kde presne ve stodulkach? ja jinak obcas chodim do dm v galerii butovice, le tam je prtavy:/sookie píše:to už jsme se tam možná potkalyjulniki píše:no presne, DM na Luzinach, muj druhy domov
Když si udělám výlet, tak kam mě cesta zavede, někdy z Velké Ohrady na Luka na metro, svezu se na Zličín a pak do Tesca, protože jsme tam měli s přítelem malou prodejnu a pak třeba zpátky pěšky, ale většinou je to tak že si udělám kolečko kolem Ohrady a skončím v LídluA nebo v DM na Lužinách, tam bych mohla být furt
teda ten vichr dneska je fakt prisernej, sem pekne vyfoukana, a mela sem co delat, abych udrzela kocar ve smeru!brr
jak je zastavka metra Stodůlky, tak nahoře v rohu jakoby směr na „Britskou čtrvť“ tam je fakt hezké ![]()
julniki píše:sookie píše:jak je zastavka metra Stodůlky, tak nahoře v rohu jakoby směr na „Britskou čtrvť“ tam je fakt hezkéjulniki píše:to bych se vubec nedivila!!:)) a kde presne ve stodulkach? ja jinak obcas chodim do dm v galerii butovice, le tam je prtavy:/sookie píše:to už jsme se tam možná potkalyjulniki píše:no presne, DM na Luzinach, muj druhy domov
no vida, tyhle konciny vubec neznam! tam zitra vyrazim, at furt nekrouzim doblba v tom nasem parku:) a do dm stejne potrebuju, manzel uz 3 dny „kupuje“ snuru na pradlo
taky to je u vas, ze co si nezaridis sama, to nemas? ![]()
sookie píše:julniki píše:no vida, tyhle konciny vubec neznam! tam zitra vyrazim, at furt nekrouzim doblba v tom nasem parku:) a do dm stejne potrebuju, manzel uz 3 dny „kupuje“ snuru na pradlosookie píše:jak je zastavka metra Stodůlky, tak nahoře v rohu jakoby směr na „Britskou čtrvť“ tam je fakt hezkéjulniki píše:to bych se vubec nedivila!!:)) a kde presne ve stodulkach? ja jinak obcas chodim do dm v galerii butovice, le tam je prtavy:/sookie píše:to už jsme se tam možná potkalyjulniki píše:no presne, DM na Luzinach, muj druhy domov
teda ten vichr dneska je fakt prisernej, sem pekne vyfoukana, a mela sem co delat, abych udrzela kocar ve smeru!brrtaky to je u vas, ze co si nezaridis sama, to nemas?
donedávna to bylo že sem musela malého obstarávat sama, a taky když mu něco nepřipomenu 4× tak to není ![]()
julniki píše:sookie píše:donedávna to bylo že sem musela malého obstarávat sama, a taky když mu něco nepřipomenu 4× tak to neníjulniki píše:no vida, tyhle konciny vubec neznam! tam zitra vyrazim, at furt nekrouzim doblba v tom nasem parku:) a do dm stejne potrebuju, manzel uz 3 dny „kupuje“ snuru na pradlosookie píše:jak je zastavka metra Stodůlky, tak nahoře v rohu jakoby směr na „Britskou čtrvť“ tam je fakt hezkéjulniki píše:to bych se vubec nedivila!!:)) a kde presne ve stodulkach? ja jinak obcas chodim do dm v galerii butovice, le tam je prtavy:/sookie píše:to už jsme se tam možná potkalyjulniki píše:no presne, DM na Luzinach, muj druhy domov
teda ten vichr dneska je fakt prisernej, sem pekne vyfoukana, a mela sem co delat, abych udrzela kocar ve smeru!brrtaky to je u vas, ze co si nezaridis sama, to nemas?
vsichni sou stejny!:) jako manzel je uzasnej, ja ho zas nechci pomlouvat, ale porad s tim otcovstvim bojuje, kolikrat mi prijde, ze se dokaze s malou akorat jen vsude chlubit a tim to hasne ![]()
Jojo u nás taky a pak malýmu sundávám poslintaný bodýčko a říkám obleč mu tohle čiisté, odejdu, pak příjdu a malej pořád v plíně
on pořád neví jak na to
ale je šikovný, už dokáže přebalit pod pět minut
kdy se vaše malá narodila? a jak se jmenuje? a kolik je tobě? jej já jsem ale zvědavá
![]()
Ahoj maminky nerada se vtírám do zajeté diskuze ale jsem taky ze 13bydlím tu už 20 let a je mi 21
Jinak mám skoro ročního prcka ale kamarádky s dětma tu nemám. Jedna kamarádka má sestřičky těm je asi 5 a je fakt že malá se s nima vyřádí ale stejně hledáme někoho s mladším prckem ke komu by dcerka měla blíž. Takže kdyžtak písněte budem jen rádi Péta a Vaneska ![]()
petjuska90 píše:
Ahoj maminky nerada se vtírám do zajeté diskuze ale jsem taky ze 13bydlím tu už 20 let a je mi 21Jinak mám skoro ročního prcka ale kamarádky s dětma tu nemám. Jedna kamarádka má sestřičky těm je asi 5 a je fakt že malá se s nima vyřádí ale stejně hledáme někoho s mladším prckem ke komu by dcerka měla blíž. Takže kdyžtak písněte budem jen rádi Péta a Vaneska
ahoj a odkud presne jsi?? ![]()
julniki píše:Já mám pocit že na 13 je všechno blízko. Staci ti tak hodinka na to aby si ji celou obeslapetjuska90 píše:Tak to mám blízko
Lužiny…
petjuska90 píše:julniki píše:Já mám pocit že na 13 je všechno blízko. Staci ti tak hodinka na to aby si ji celou obeslapetjuska90 píše:Tak to mám blízko
Lužiny…
asi na tom něco bude
upřímně ani nevím kde začíná a kde končí ![]()
To asi nikdo… mám pocit že stačí krok a najednou už nejsi na 13 ale na 5 a pak udělaáš dva kroky a jsi zase z 5 na 13 ![]()
Ja se nechávám posílat dopisy z adresou Praha 5 a vždycky přijdou ![]()
to už jsme se tam možná potkaly