Maminky - Praha 13

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikol.ondrášovka
4.1.12 13:45
sookie píše:
julniki píše:
Když si udělám výlet, tak kam mě cesta zavede, někdy z Velké Ohrady na Luka na metro, svezu se na Zličín a pak do Tesca, protože jsme tam měli s přítelem malou prodejnu a pak třeba zpátky pěšky, ale většinou je to tak že si udělám kolečko kolem Ohrady a skončím v Lídlu :mrgreen: A nebo v DM na Lužinách, tam bych mohla být furt :lol:
no presne, DM na Luzinach, muj druhy domov :mrgreen: nevim, co bych bez nej delala :mrgreen:

to už jsme se tam možná potkaly :)) Nebo ještě na stodůlkách je super DM, moc lidí tam nechodí a je to tam velkééé :roll:

• Citovat
  • Upravit
248
4.1.12 16:30
julniki píše:
sookie píše:
julniki píše:
Když si udělám výlet, tak kam mě cesta zavede, někdy z Velké Ohrady na Luka na metro, svezu se na Zličín a pak do Tesca, protože jsme tam měli s přítelem malou prodejnu a pak třeba zpátky pěšky, ale většinou je to tak že si udělám kolečko kolem Ohrady a skončím v Lídlu :mrgreen: A nebo v DM na Lužinách, tam bych mohla být furt :lol:
no presne, DM na Luzinach, muj druhy domov :mrgreen: nevim, co bych bez nej delala :mrgreen:
to už jsme se tam možná potkaly :)) Nebo ještě na stodůlkách je super DM, moc lidí tam nechodí a je to tam velkééé :roll:

to bych se vubec nedivila!!:)) a kde presne ve stodulkach? ja jinak obcas chodim do dm v galerii butovice, le tam je prtavy:/
teda ten vichr dneska je fakt prisernej, sem pekne vyfoukana, a mela sem co delat, abych udrzela kocar ve smeru!brr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
4.1.12 17:27
sookie píše:
julniki píše:
sookie píše:
julniki píše:
to už jsme se tam možná potkaly :)) Nebo ještě na stodůlkách je super DM, moc lidí tam nechodí a je to tam velkééé :roll:
to bych se vubec nedivila!!:)) a kde presne ve stodulkach? ja jinak obcas chodim do dm v galerii butovice, le tam je prtavy:/
teda ten vichr dneska je fakt prisernej, sem pekne vyfoukana, a mela sem co delat, abych udrzela kocar ve smeru!brr

jak je zastavka metra Stodůlky, tak nahoře v rohu jakoby směr na „Britskou čtrvť“ tam je fakt hezké :))

• Citovat
  • Upravit
248
4.1.12 18:58
julniki píše:
sookie píše:
julniki píše:
sookie píše:
julniki píše:
jak je zastavka metra Stodůlky, tak nahoře v rohu jakoby směr na „Britskou čtrvť“ tam je fakt hezké :))

no vida, tyhle konciny vubec neznam! tam zitra vyrazim, at furt nekrouzim doblba v tom nasem parku:) a do dm stejne potrebuju, manzel uz 3 dny „kupuje“ snuru na pradlo :mrgreen: taky to je u vas, ze co si nezaridis sama, to nemas? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
4.1.12 19:27
sookie píše:
julniki píše:
sookie píše:
julniki píše:
sookie píše:
julniki píše:
jak je zastavka metra Stodůlky, tak nahoře v rohu jakoby směr na „Britskou čtrvť“ tam je fakt hezké :))
no vida, tyhle konciny vubec neznam! tam zitra vyrazim, at furt nekrouzim doblba v tom nasem parku:) a do dm stejne potrebuju, manzel uz 3 dny „kupuje“ snuru na pradlo :mrgreen: taky to je u vas, ze co si nezaridis sama, to nemas? :mrgreen:

donedávna to bylo že sem musela malého obstarávat sama, a taky když mu něco nepřipomenu 4× tak to není :D

• Citovat
  • Upravit
248
4.1.12 21:03
julniki píše:
sookie píše:
julniki píše:
sookie píše:
julniki píše:
sookie píše:
julniki píše:
no vida, tyhle konciny vubec neznam! tam zitra vyrazim, at furt nekrouzim doblba v tom nasem parku:) a do dm stejne potrebuju, manzel uz 3 dny „kupuje“ snuru na pradlo :mrgreen: taky to je u vas, ze co si nezaridis sama, to nemas? :mrgreen:
donedávna to bylo že sem musela malého obstarávat sama, a taky když mu něco nepřipomenu 4× tak to není :D

vsichni sou stejny!:) jako manzel je uzasnej, ja ho zas nechci pomlouvat, ale porad s tim otcovstvim bojuje, kolikrat mi prijde, ze se dokaze s malou akorat jen vsude chlubit a tim to hasne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
4.1.12 21:12

Jojo u nás taky a pak malýmu sundávám poslintaný bodýčko a říkám obleč mu tohle čiisté, odejdu, pak příjdu a malej pořád v plíně :D on pořád neví jak na to :D ale je šikovný, už dokáže přebalit pod pět minut :D kdy se vaše malá narodila? a jak se jmenuje? a kolik je tobě? jej já jsem ale zvědavá :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
946
4.1.12 21:18

Ahoj maminky nerada se vtírám do zajeté diskuze ale jsem taky ze 13bydlím tu už 20 let a je mi 21 :-D Jinak mám skoro ročního prcka ale kamarádky s dětma tu nemám. Jedna kamarádka má sestřičky těm je asi 5 a je fakt že malá se s nima vyřádí ale stejně hledáme někoho s mladším prckem ke komu by dcerka měla blíž. Takže kdyžtak písněte budem jen rádi Péta a Vaneska :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
4.1.12 21:23
petjuska90 píše:
Ahoj maminky nerada se vtírám do zajeté diskuze ale jsem taky ze 13bydlím tu už 20 let a je mi 21 :-D Jinak mám skoro ročního prcka ale kamarádky s dětma tu nemám. Jedna kamarádka má sestřičky těm je asi 5 a je fakt že malá se s nima vyřádí ale stejně hledáme někoho s mladším prckem ke komu by dcerka měla blíž. Takže kdyžtak písněte budem jen rádi Péta a Vaneska :-*

:mavam: ahoj a odkud presne jsi?? :)

• Citovat
  • Upravit
946
4.1.12 21:28

Lužiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
4.1.12 21:31
petjuska90 píše:
Lužiny…

Tak to mám blízko :))

• Citovat
  • Upravit
946
4.1.12 21:35
julniki píše:
petjuska90 píše:
Lužiny…
Já mám pocit že na 13 je všechno blízko. Staci ti tak hodinka na to aby si ji celou obesla :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
4.1.12 21:47
petjuska90 píše:
julniki píše:
petjuska90 píše:
Lužiny…
Já mám pocit že na 13 je všechno blízko. Staci ti tak hodinka na to aby si ji celou obesla :-P

asi na tom něco bude :lol: upřímně ani nevím kde začíná a kde končí :D

• Citovat
  • Upravit
946
4.1.12 21:48

To asi nikdo… mám pocit že stačí krok a najednou už nejsi na 13 ale na 5 a pak udělaáš dva kroky a jsi zase z 5 na 13 :-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
4.1.12 21:53

Ja se nechávám posílat dopisy z adresou Praha 5 a vždycky přijdou :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat