Maminky - Praha 13

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikol.ondrášovka
10.1.12 12:01

Gratulace k půlroku :) Domik zatím jen žvatlá a říká jakoby „nééééééé“ a vykřikuje radostí, nahlas se směje jen když ho lechtám. Jednou sem teda na něj dělala „KUK“ a vykoukla s poza plíny a když jsem to dělala asi po 30 tak se zasmál. Jinak se točí n zádech kolem své osy a v postýlce ho v noci taky dám uplně dolů a ráno je víc nahoře. Taky se točí na bok, i na břicho se otočí, ale ručičku si pod sebou nechá a párkrát se už otočil s asení na záda, ale to byla asi jen náhoda, protože to nedělá běžně.

• Citovat
  • Upravit
248
10.1.12 13:13

ada se na bok zacala pretacet uz ve dvou mesicich, ale jinak se ji strasne dlouho do niceho nechtelo. presne v patem mesici se otocila za zad na brisko, tyden na to z briska na zada a ted uz tak tyden pekne vali sudy, cekam, kdy se mi zakutali pod postel :mrgreen: je ted desne rozjeta, taky se uz snazi zvednout jen na kolinka, ale asi ji to jeste nejakou dobu potrva:) ale nesedi, na to sem zvedava, kdy zacne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
10.1.12 13:47

tak sem zvedava, kdy dneska pujdeme ven:/ ta moje opice si neplanovane na dvacet minut zdrimla kolem 12 a ted jucha a na spani to vubec nevypada:( obvykle uz touhle dobou sme tak hodinu venku… a ona totiz v kocaru jinak nez spici nevydrzi, jak je vzhuru, hned jeci, takze ji vzdycky unavenou musim oblict, nakrmit, a jak usne, tak nalozit do kocaru a jedeme:))) je to proces, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
10.1.12 15:08

Ja si pořád říkám, že má na všechno dost času a nechci ho tabulkovat, ale tesim se az bude lést a tak :) no uvidíme…
Dneska je venku moc hezky. Sluníčko a teplo :)

• Citovat
  • Upravit
248
10.1.12 16:40

presne tak, beru je jen orientacne a nesilim, kdyz sme s necim pozadu. stejne se to vsechno jednou musi naucit:)
ja si uz tepla moc neuzila, vyrazily sme az ve ctvrt na 4 a slunicko pak uz za chvili zalezlo. k vzteku, konecne je jednou hezky a madam se nechce spat! chtela sem zajet do dm, ale pak ji budila kazda kachna nebo stekajici vorech, tak sem se na to vykaslala… zitra je taky den. snad se konecne dostanu do tech stodulek, jaks o nich psala:)
je uz na domcovi videt, komu z vas je vic podobnej?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
10.1.12 16:57

Tak na zastávce stodůlky vyjedeš výtahem uprostřed nástupiště, vyjedeš ven otočíš se o 180 stupnů a uvidíš ho :)
Jinak na Domíkovi to bylo vidět snad od prvního dne, že je po taťkovi. Blonďák, modré oči a ty rysy…! Jako po mě není skoro vůbec, teda já se v něm moc nevidím, přidám fotku kde jsou úplně snad stejní :D to prckovi není ani měsíc, tuším 3 týdny… Dej sem tky nějakou fotečku :))

• Citovat
  • Upravit
6
15.3.12 20:35

ahoj já bydlím na Luka mám 10ti měsíčního chlapečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
26.4.12 15:54

ahoj holky, jsem také z Prahy 13 a mám termín porodu v prosinci :) budu ráda za nějakou kamarádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
26.4.12 16:19

Ahoj, taky tu bydlím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
26.4.12 20:29

Ahoj tak já tu taky bydlím už docela dlouho deset let..Čekám miminko za 2č dní chlapečka Davídka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
26.4.12 20:29

za 14dní :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
27.4.12 11:09

A já tu bydlím 25 let :-)) a za tři týdny čekám chlapečka Dominika :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
27.4.12 11:20
@Janička10 píše:
A já tu bydlím 25 let :-)) a za tři týdny čekám chlapečka Dominika :-)
:P tak to máme skoro stejně:-) a kde budeš rodit?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
29.4.12 11:54

@Janička10 tak to je super, muzeme dat kafco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
29.4.12 11:55

@sunnyho.motylek juj, tak to je super :) gratuluji! Muzeme pak vyrazit s kocarem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie