Maminky - Praha 13

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikol.ondrášovka
7.1.12 16:48

Ne byla jsem sama z malým, ten lenoch přítel už zase spí, a to máme ještě dneska tolik práce, tak snad příště :lol:

• Citovat
  • Upravit
248
7.1.12 20:33

to se fakt porad staras o malyho sama? proto ze pritel tolik pracuje, nebo nechce? nevim, asi by mi to vadilo… jako kdyz vidim, ze ma manzel vseho dost tak ho samozrejme necham odpocivat, ale kdyby to bylo pravidelne, asi by se mi to nelibilo… uz takhle mam pocit, ze toho delam vic nez dost, le jak to popisujes ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
7.1.12 21:52

No uz jsem si na to zvykla :) Ale ne ze by zas nic nedělal, pohlídá ho když chci něco dělat, ale nestěžuju si no :) Horší bude až budou někdy caparti dva :D

• Citovat
  • Upravit
248
7.1.12 22:11

proste nikdo neni dokonalej… holt musime byt tolerantni, my jsme zblbly hormonama, chlapi se k tomu vsemu musi casem nejak probojovat:) u nas to je urcite mnohem lepsi ted, co je s adou uz nejaka zabava, tak spolu blbnou, ale kdyz si vybavim prvni mesice, abych byla uprimna, nijak mi to neulehcoval:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
7.1.12 22:23

btw jak jsi na tom s vahou po porodu? uz se ti podarilo vsechno zhubnout? ja s tim pekne bojuju, nabrala sem 21kg, po porodu sem ze zacatku rychle schazovala, ale po dvou mesicich se vaha zasekla a od ty doby se nehla! mam z toho peknou depku, porad se hybu, jim normalne a nejde to dolu a nejde! bricho mam jak v sestym mesici:( a jen posloucham, jak se kojenim hubne! navic mi strasne padaj vlasy, no sebevedomi na nule:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
8.1.12 00:41

No po sestinedeli jsem mela o 15 kilo min nez tyden pred porodem, ale ted jsem jeste tri kila nabrala… prej tehotenske chute … pche a zapomněli na chutě spojené s kojením :D teď podle mě ani nejde zhubnout, protože prsa váží tunu :D a navíc se v těle zadržuje moc vody, takže to jsou asi takové kecy zase… jinak taky mi padají vlasy. Vlasy jsou ve sprše, v posteli, v kuchyni, na prckovi :oops: :mrgreen: a k tomu mám strašné strie na břiše :zed: takže se cítím jako nepřitažlivý hnusný hroch :lol: ale přítel si to asi nemyslí když pořád otravuje s tím sexem :roll: :mrgreen: S ukončeným kojením budem chodit běhat, vždycky odložíme děti chlapům a vyrazíme sportovat co ty na to? 8)

• Citovat
  • Upravit
248
8.1.12 10:46

souhlas, chtelo by to neco poradnyho, dlouhy prochazky ocividne nestaci:/ ja jsem za posledni tri mesice zhubla jen pul kila - paradoxne o vanocich, kdy jsem se cpala cukrovim! jinak se celkem drzim, aby mela mala dobry mliko:), ale asi fakt budu muset pockat, az prestanu kojit… ale v tomhle mi materstvi prijde takovy nevdecny, jako tehotna se citis jako bohyne a porodis a krize:/ nastesti manzel je taky v klidu a my speky neresi:) staci ze ja! :mrgreen: ale o vlasy se uz bojim, dvakrat je projedu hrebenem a umyvadlo je plny, hruza!:( takze hroch, a ke vsemu plesatej! a ted sem se na sebe poradne poprvy od rana podivala do zrcadla a mam paradni skrabanec na nose, od maly, jak rano blbla:) asi musim zas strihat nehtiky, ale ja tuhle cinnost tak nemam rada!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
8.1.12 11:37

Já si jen projedu vlasy rukou a hned mám aspoň dva v ruce :zed: A o umyvadle plných vlasů při česání taky vím svoje :zed: jinak nehtíky jsou náročný, prcek se brání a když spí tak se mi to dělat nechce abch ho nebudila :D
A přebalování ho začíná taky dost obtěžovat, to se točí na bok a je vidět že by nejraději utekl :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
248
8.1.12 16:01

ja ji strihala nehty tak, ze jsem ji uspala v naruci na balonu a pak strihala, kdyz se probudila, hned se zas uspala :mrgreen: ale uz je na to velka:( ted to delam tak, ze ji uspim v nositku a pak striham, ale malem si pri tom vykloubim ruce:)) nozicky jsou pro me horsi, a hlavne ona ma nejakej divnej tvar nehtu (nevim po kom, ja je mam uplne plochy!) a at to strihnu jak chci, tak ji porad na palecku zarustaj, je mi ji lito, minimalne jednou mesicne ma bactrobanovou kuru, ale je uz fakt nevim, jak to strihat spravne:(
ale prebalovani zatim ok, jen pri tom musim porad delat nejaky blbustky, jinak by taky zborila vsechno kolem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
8.1.12 16:44

Nehtiky na nohou by se meli stříhat rovně, mě na obou palcích zarůstají a je to teda dost bolestivé

• Citovat
  • Upravit
248
8.1.12 17:33

ja vim, ze rovne, jenze jak ji pak dorustaji, tak jdou nejakym divnym smerem:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
8.1.12 20:26

Tak asi nechat povyrůst pořádně, pokud tam ničemu nevadí :think:

• Citovat
  • Upravit
248
8.1.12 21:54

prave ze jak je necham delsi, tak se okamzite o neco zatrhnou a sme tam kde sme byly:/ zacarovanej kruh…

teda jak ja se driv tesila na vikend, ze si odpocinu, tak ted to mam naopak - v nedeli sem vzdycky uplne vyrizena! pres tyden s adou pohoda, vsechno zvladam, ale jak je doma manzel, je to jako bych mela druhy dite, organizovat jeste jeho, mam dost! ono to je normalne narocnejsi, i kdyz sme na ni dva! se fakt nekdy chova jak decko a me ta poza, do ktery me to stavi, vubec nebavi… porad rikam - pred spanim jen klidove aktivity, at dobre usne, no a samozrejme do posledni chvile dela ty nejvetsi blbosti, ada rozjuchana a kdyz ji po hodine uspim, tak ji zacne nad hlavou zalivat kytku, vrrr! tresti mi hlava! miluju pondeli! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
8.1.12 23:27

Ja uz jsem si zvykla na svuj klídek bez přítele a když mi tu zavádí novoty tak to nemám ráda, třeba včera i dneska strčil Domíka do postýlky že prostě usne sám a nepochopí že to nezvládne, a nebo cpe přebalovací podložku kam nepatří :D už abych měla zase nachvilku klídek :lol:

• Citovat
  • Upravit
248
9.1.12 11:08

sou vtipny, ty nasi muzsky! :lol:

dneska mi je nak blbe, co bych za to dala, kdyby mi nekdo hlidal adu a ja ji jen krmila!:( ale smula…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová