Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, já asi dneska na procházku nerazím, abych řekla pravdu vůbec se mi do toho počasí nechce a nějak nemám náladu, dneska v noci nám ukradli auto, i se zbožím uvnitř
Přítel si tam zabouchl ve tři ráno klíče, že ráno zavoláme kamaráda zámečníka a ráno už auto nikde ![]()
julniki píše:
Ahoj, já asi dneska na procházku nerazím, abych řekla pravdu vůbec se mi do toho počasí nechce a nějak nemám náladu, dneska v noci nám ukradli auto, i se zbožím uvnitřPřítel si tam zabouchl ve tři ráno klíče, že ráno zavoláme kamaráda zámečníka a ráno už auto nikde
no nekecej! tak to me moc mrzi!:( dneska se uz dockas uplne vseho…
ja ted otevrela mladou frontu, jak se tam celebrity foti s detmi z kojenaku a je mi do breku… jak nekdo muze opustit svoje miminko, strasny!!
sookie píše:julniki píše:no nekecej! tak to me moc mrzi!:( dneska se uz dockas uplne vseho…
Ahoj, já asi dneska na procházku nerazím, abych řekla pravdu vůbec se mi do toho počasí nechce a nějak nemám náladu, dneska v noci nám ukradli auto, i se zbožím uvnitřPřítel si tam zabouchl ve tři ráno klíče, že ráno zavoláme kamaráda zámečníka a ráno už auto nikde
ja ted otevrela mladou frontu, jak se tam celebrity foti s detmi z kojenaku a je mi do breku… jak nekdo muze opustit svoje miminko, strasny!!
Hnusný prohnilý svět
Už dlouho plánuju napsat knížku tak snad se mi to na mateřské povede
julniki píše:sookie píše:Hnusný prohnilý světjulniki píše:no nekecej! tak to me moc mrzi!:( dneska se uz dockas uplne vseho…
ja ted otevrela mladou frontu, jak se tam celebrity foti s detmi z kojenaku a je mi do breku… jak nekdo muze opustit svoje miminko, strasny!!Už dlouho plánuju napsat knížku tak snad se mi to na mateřské povede
hezka ambice!:) musis mit samostatny dite, ta nase je desnej maman, i v novinach ctu jen titulky, knizku sem neprecetla od porodu, natoz bych ja neco napsala!
a o cem ma byt, jestli to neni tajne?
sookie píše:julniki píše:hezka ambice!:) musis mit samostatny dite, ta nase je desnej maman, i v novinach ctu jen titulky, knizku sem neprecetla od porodu, natoz bych ja neco napsala!sookie píše:Hnusný prohnilý světjulniki píše:no nekecej! tak to me moc mrzi!:( dneska se uz dockas uplne vseho…
ja ted otevrela mladou frontu, jak se tam celebrity foti s detmi z kojenaku a je mi do breku… jak nekdo muze opustit svoje miminko, strasny!!Už dlouho plánuju napsat knížku tak snad se mi to na mateřské povede
tak celkem o životě, jakoby o té mojí cestě životem, osobně si myslím že jsem zažila dost zajímavých věcí, tak by se to snad dalo i číst. A taky o miminkách a tak ![]()
julniki píše:sookie píše:tak celkem o životě, jakoby o té mojí cestě životem, osobně si myslím že jsem zažila dost zajímavých věcí, tak by se to snad dalo i číst. A taky o miminkách a takjulniki píše:hezka ambice!:) musis mit samostatny dite, ta nase je desnej maman, i v novinach ctu jen titulky, knizku sem neprecetla od porodu, natoz bych ja neco napsala!sookie píše:Hnusný prohnilý světjulniki píše:no nekecej! tak to me moc mrzi!:( dneska se uz dockas uplne vseho…
miminka jsou vdecny a vecny tema
co to auta, nedostanete aspon neco z pojistky nebo tak? btw jak je na tom dominicek se zoubky? uz ma nejaky? ja porad hledam a vubec nic. ani naznak, ze by se nekde neco klubalo…
S tim autem ani nevim, to jsme meli pujcene od pritelovych rodicu když se přítel vyboural, tak uvidíme jak to bude… Domík ještě zoubky nemá, ale poslední dobou slintá a je nevrlej a pak doktor nám v pondělí na prohlídce říkal že přijdou velmi brzo… Mohl by ještě počkat, nebo mě rozkouše ![]()
julniki píše:
S tim autem ani nevim, to jsme meli pujcene od pritelovych rodicu když se přítel vyboural, tak uvidíme jak to bude… Domík ještě zoubky nemá, ale poslední dobou slintá a je nevrlej a pak doktor nám v pondělí na prohlídce říkal že přijdou velmi brzo… Mohl by ještě počkat, nebo mě rozkouše
kdyz ada neskutecne slinta uz tak dva mesice a porad nic ![]()
sookie píše:julniki píše:kdyz ada neskutecne slinta uz tak dva mesice a porad nic
S tim autem ani nevim, to jsme meli pujcene od pritelovych rodicu když se přítel vyboural, tak uvidíme jak to bude… Domík ještě zoubky nemá, ale poslední dobou slintá a je nevrlej a pak doktor nám v pondělí na prohlídce říkal že přijdou velmi brzo… Mohl by ještě počkat, nebo mě rozkouše
a taky si cpe všechno co vidí do pusy? ![]()
Mate jeste casu male se zoubky vyklubali az kolem 8,5 mesice ale pak to byly ctyry behem 14 dni a od ty doby zase nic…ale je fakt ze jsem rada ze uz nekojim ptz kdyz me obcas kousne do prstu nebo do obliceje pri pusinkovani u prsou bych se asi zblaznila… ![]()
Auto me mrzi snad to dobre dopadne a dostanete alespon neco…pri miminku kazda koruna dobra i kdyz auto vam to asi nevrati… by bylo super kdyby se treba naslo cely v poradku !!!
petjuska90 píše:
Mate jeste casu male se zoubky vyklubali az kolem 8,5 mesice ale pak to byly ctyry behem 14 dni a od ty doby zase nic…ale je fakt ze jsem rada ze uz nekojim ptz kdyz me obcas kousne do prstu nebo do obliceje pri pusinkovani u prsou bych se asi zblaznila…
Auto me mrzi snad to dobre dopadne a dostanete alespon neco…pri miminku kazda koruna dobra i kdyz auto vam to asi nevrati… by bylo super kdyby se treba naslo cely v poradku !!!
Diky, nastesti tam nebylo vsechno zbozi ale „jen“ pouzdra na mobily… Jedny s tech levnejsich, ale byly to 4 pytle, jak mi ted pritel rekl… Pokud se najde auto v pořádku bylo by to fajn… meli jsme Feldinku radi
a hlavne az budu delat s kocarku sportak, tak sem tam mels takovou tu tycku na rucicky, jestli vis co myslim ![]()
julniki píše:sookie píše:a taky si cpe všechno co vidí do pusy?julniki píše:kdyz ada neskutecne slinta uz tak dva mesice a porad nic
uplne vsechno! furt neco ohlodava ![]()
julniki píše:sookie píše:a taky si cpe všechno co vidí do pusy?julniki píše:kdyz ada neskutecne slinta uz tak dva mesice a porad nic
uplne vsechno! furt neco ohlodava ![]()