Maminky - Praha 13

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
5.1.12 10:08

Je mi 32 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.1.12 10:10

Ahoj, já asi dneska na procházku nerazím, abych řekla pravdu vůbec se mi do toho počasí nechce a nějak nemám náladu, dneska v noci nám ukradli auto, i se zbožím uvnitř :( Přítel si tam zabouchl ve tři ráno klíče, že ráno zavoláme kamaráda zámečníka a ráno už auto nikde :(

• Citovat
  • Upravit
248
5.1.12 10:13
julniki píše:
Ahoj, já asi dneska na procházku nerazím, abych řekla pravdu vůbec se mi do toho počasí nechce a nějak nemám náladu, dneska v noci nám ukradli auto, i se zbožím uvnitř :( Přítel si tam zabouchl ve tři ráno klíče, že ráno zavoláme kamaráda zámečníka a ráno už auto nikde :(

no nekecej! tak to me moc mrzi!:( dneska se uz dockas uplne vseho…
ja ted otevrela mladou frontu, jak se tam celebrity foti s detmi z kojenaku a je mi do breku… jak nekdo muze opustit svoje miminko, strasny!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.1.12 10:17
sookie píše:
julniki píše:
Ahoj, já asi dneska na procházku nerazím, abych řekla pravdu vůbec se mi do toho počasí nechce a nějak nemám náladu, dneska v noci nám ukradli auto, i se zbožím uvnitř :( Přítel si tam zabouchl ve tři ráno klíče, že ráno zavoláme kamaráda zámečníka a ráno už auto nikde :(
ja ted otevrela mladou frontu, jak se tam celebrity foti s detmi z kojenaku a je mi do breku… jak nekdo muze opustit svoje miminko, strasny!!

Hnusný prohnilý svět :,( Už dlouho plánuju napsat knížku tak snad se mi to na mateřské povede

• Citovat
  • Upravit
339
5.1.12 10:58
Anetka11 píše:
Je mi 32 :-)

Je mi 37 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
5.1.12 11:23
julniki píše:
sookie píše:
julniki píše:
Hnusný prohnilý svět :,( Už dlouho plánuju napsat knížku tak snad se mi to na mateřské povede

hezka ambice!:) musis mit samostatny dite, ta nase je desnej maman, i v novinach ctu jen titulky, knizku sem neprecetla od porodu, natoz bych ja neco napsala! :lol: a o cem ma byt, jestli to neni tajne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.1.12 11:25
sookie píše:
julniki píše:
sookie píše:
julniki píše:
Hnusný prohnilý svět :,( Už dlouho plánuju napsat knížku tak snad se mi to na mateřské povede
hezka ambice!:) musis mit samostatny dite, ta nase je desnej maman, i v novinach ctu jen titulky, knizku sem neprecetla od porodu, natoz bych ja neco napsala! :lol: a o cem ma byt, jestli to neni tajne?

tak celkem o životě, jakoby o té mojí cestě životem, osobně si myslím že jsem zažila dost zajímavých věcí, tak by se to snad dalo i číst. A taky o miminkách a tak :)

• Citovat
  • Upravit
248
5.1.12 18:48
julniki píše:
sookie píše:
julniki píše:
sookie píše:
julniki píše:
hezka ambice!:) musis mit samostatny dite, ta nase je desnej maman, i v novinach ctu jen titulky, knizku sem neprecetla od porodu, natoz bych ja neco napsala! :lol: a o cem ma byt, jestli to neni tajne?
tak celkem o životě, jakoby o té mojí cestě životem, osobně si myslím že jsem zažila dost zajímavých věcí, tak by se to snad dalo i číst. A taky o miminkách a tak :)

miminka jsou vdecny a vecny tema :D co to auta, nedostanete aspon neco z pojistky nebo tak? btw jak je na tom dominicek se zoubky? uz ma nejaky? ja porad hledam a vubec nic. ani naznak, ze by se nekde neco klubalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.1.12 18:50

S tim autem ani nevim, to jsme meli pujcene od pritelovych rodicu když se přítel vyboural, tak uvidíme jak to bude… Domík ještě zoubky nemá, ale poslední dobou slintá a je nevrlej a pak doktor nám v pondělí na prohlídce říkal že přijdou velmi brzo… Mohl by ještě počkat, nebo mě rozkouše :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
248
5.1.12 18:55
julniki píše:
S tim autem ani nevim, to jsme meli pujcene od pritelovych rodicu když se přítel vyboural, tak uvidíme jak to bude… Domík ještě zoubky nemá, ale poslední dobou slintá a je nevrlej a pak doktor nám v pondělí na prohlídce říkal že přijdou velmi brzo… Mohl by ještě počkat, nebo mě rozkouše :mrgreen:

kdyz ada neskutecne slinta uz tak dva mesice a porad nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.1.12 19:00
sookie píše:
julniki píše:
S tim autem ani nevim, to jsme meli pujcene od pritelovych rodicu když se přítel vyboural, tak uvidíme jak to bude… Domík ještě zoubky nemá, ale poslední dobou slintá a je nevrlej a pak doktor nám v pondělí na prohlídce říkal že přijdou velmi brzo… Mohl by ještě počkat, nebo mě rozkouše :mrgreen:
kdyz ada neskutecne slinta uz tak dva mesice a porad nic :mrgreen:

a taky si cpe všechno co vidí do pusy? :)

• Citovat
  • Upravit
946
5.1.12 20:32

Mate jeste casu male se zoubky vyklubali az kolem 8,5 mesice ale pak to byly ctyry behem 14 dni a od ty doby zase nic…ale je fakt ze jsem rada ze uz nekojim ptz kdyz me obcas kousne do prstu nebo do obliceje pri pusinkovani u prsou bych se asi zblaznila… :-D
Auto me mrzi snad to dobre dopadne a dostanete alespon neco…pri miminku kazda koruna dobra i kdyz auto vam to asi nevrati… by bylo super kdyby se treba naslo cely v poradku !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.1.12 20:52
petjuska90 píše:
Mate jeste casu male se zoubky vyklubali az kolem 8,5 mesice ale pak to byly ctyry behem 14 dni a od ty doby zase nic…ale je fakt ze jsem rada ze uz nekojim ptz kdyz me obcas kousne do prstu nebo do obliceje pri pusinkovani u prsou bych se asi zblaznila… :-D
Auto me mrzi snad to dobre dopadne a dostanete alespon neco…pri miminku kazda koruna dobra i kdyz auto vam to asi nevrati… by bylo super kdyby se treba naslo cely v poradku !!!

Diky, nastesti tam nebylo vsechno zbozi ale „jen“ pouzdra na mobily… Jedny s tech levnejsich, ale byly to 4 pytle, jak mi ted pritel rekl… Pokud se najde auto v pořádku bylo by to fajn… meli jsme Feldinku radi :( a hlavne az budu delat s kocarku sportak, tak sem tam mels takovou tu tycku na rucicky, jestli vis co myslim :zed:

• Citovat
  • Upravit
248
5.1.12 22:42
julniki píše:
sookie píše:
julniki píše:

uplne vsechno! furt neco ohlodava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
5.1.12 22:42
julniki píše:
sookie píše:
julniki píše:

uplne vsechno! furt neco ohlodava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová