Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
julniki píše:
Jojo u nás taky a pak malýmu sundávám poslintaný bodýčko a říkám obleč mu tohle čiisté, odejdu, pak příjdu a malej pořád v plíněon pořád neví jak na to
ale je šikovný, už dokáže přebalit pod pět minut
kdy se vaše malá narodila? a jak se jmenuje? a kolik je tobě? jej já jsem ale zvědavá
![]()
presne
jako kdyz fakt musi, tak se o vsechno postara, ale jak jsem nablizku, tak to je milion reci okolo:))) a nakonec ji stejne radsi prevliknu sama, aby ji nahodou neutrh rucicku
jinak nase ada se narodila 10.7., za chvili ji je pul roku, strasne to s ni leti! a mne je 29:) a tvuj chlapecek se jmenuje jak? a tobe je kolik? ju, a kde jsi rodila? jen ze zvedavosti;)
petjuska90 píše:
Ahoj maminky nerada se vtírám do zajeté diskuze ale jsem taky ze 13bydlím tu už 20 let a je mi 21Jinak mám skoro ročního prcka ale kamarádky s dětma tu nemám. Jedna kamarádka má sestřičky těm je asi 5 a je fakt že malá se s nima vyřádí ale stejně hledáme někoho s mladším prckem ke komu by dcerka měla blíž. Takže kdyžtak písněte budem jen rádi Péta a Vaneska
ahoj, ty jo, takova mlada maminka, co ja se v tvym veku navyvadela, jeste tak pred 3 lety jsem o detech vubec neuvazovala! sice mam mladsi holcicku, ale obe bysme urcite uvitaly spolecnost!:)
sookie píše:julniki píše:presne
Jojo u nás taky a pak malýmu sundávám poslintaný bodýčko a říkám obleč mu tohle čiisté, odejdu, pak příjdu a malej pořád v plíněon pořád neví jak na to
kdy se vaše malá narodila? a jak se jmenuje? a kolik je tobě? jej já jsem ale zvědavá
![]()
jako kdyz fakt musi, tak se o vsechno postara, ale jak jsem nablizku, tak to je milion reci okolo:))) a nakonec ji stejne radsi prevliknu sama, aby ji nahodou neutrh rucicku
jinak nase ada se narodila 10.7., za chvili ji je pul roku, strasne to s ni leti! a mne je 29:) a tvuj chlapecek se jmenuje jak? a tobe je kolik? ju, a kde jsi rodila? jen ze zvedavosti;)
Dominiček narozen v Hořovicích a mě je 21 a zapomnela jsi na jmeno malé ![]()
julniki píše:sookie píše:Dominiček narozen v Hořovicích a mě je 21 a zapomnela jsi na jmeno maléjulniki píše:presne
![]()
jejda, taky 21ka, si prijdu najednou stara! ![]()
nezapomnela, adela, rikame ji ada:) sorry, mela bych se naucit psat velka pismena ![]()
ja o horovicich hooodne uvazovala, ale desila me ta cesta… a jak jsi byla spokojena? ja rodila v motole, mela jsem velke stesti a vsechno dopadlo podle mych predstav, ale bojim se, ze priste by to tak uz byt nemuselo…
sookie píše:julniki píše:jejda, taky 21ka, si prijdu najednou stara!sookie píše:Dominiček narozen v Hořovicích a mě je 21 a zapomnela jsi na jmeno maléjulniki píše:presne
![]()
nezapomnela, adela, rikame ji ada:) sorry, mela bych se naucit psat velka pismena
ja o horovicich hooodne uvazovala, ale desila me ta cesta… a jak jsi byla spokojena? ja rodila v motole, mela jsem velke stesti a vsechno dopadlo podle mych predstav, ale bojim se, ze priste by to tak uz byt nemuselo…
To spíš já bych se měla naučit číst
jinak každý dospěje k rozhodnutí mít mimi v jinou dobu. mému příteli bude letos 30 a vyjádřil se že by se chtěl dočkat ještě vnoučat, tak sem si řekla, proč nechtít mimčo, ale nečekala jsem že se to povede tak brzy
ale jsem za prcka ráda ![]()
Jo a Hořovice super, milý personál, super porodní sál… Akorát měli v létě snad hned po mě stop stav, nebo pár maminek po mě, jak je to tam oblíbené, a cesta 30 minut max. příště tam jedu rodit zas ![]()
jee, to je hezky, kdyz chce chlap deti:) my sme o tom premysleli, ja vysadila antikoncepci a cekali jsme, ze se tak za rok za dva povede, vubec sme to nechteli hrotit, no a samozrejme za mesic sem byla v tom:))) takze sme se cely tehotenstvi stridave hroutili, jak to vsechno zvladneme, sranda
ale mimi je moc chteny a milovany, o tom zadna, jen to je vsechno jedno velky dobrodruzstvi ![]()
ty jo, si me pekne nahlodala s tema horovicema! no nastesti to nemusim resit hned, ale mam o cem premyslet! a taky se znova naucit pouzivat volant ![]()
Me by se osobne nechtelo rodit v tak velké nemocnici i když je zase pravda že je to snad nejlepší nemocnice v republice ten Motol, ale stejně…
jinak ja se hroutim jeste ted kdyz mam moc veci na maly byt… hračky všude ( máme 1 plus KK)… jinak to je ironie, že ti co nečekají že miminko přijde tak brzo tak proště jim přijde brzo, a ostatní co si ho moc přejí tak čekají měsíce, i roky ![]()
Tak u nás byl mimísek taky plánovanej. Měla sem PCO takže sme tomu museli trošku pomoc ale co sem tak četla diskuze většina maminek po prášcích co jsem brala já otěhotněla třeba až po roce mi po dvou měsících…sice je malá pěkný éro je hysterická po mě a cholerická po tatínkovi ale neměnila bych za nic na světě . 31.1. jí bude rok a mě přijde že to děsně utíká…ted chce manžel ještě druhý tak se snažím zatím odolávat neumožnuje nám to ani finanční ani bytová situace ale jednou snad druhý bude. Já hledám pro malou kamarádky a kamarády myslím že když malá bude mít kolem sebe děti může od nich hodně okoukat už ted když přijde kámoška se sestrama dokáže si s nima hrát a já mám poprvé od doby co ji mám čas dát si v klidu kafe a ne sedět vedle ní a přemlouvat jí aby chvíli neřvala
UF sem se zase rozepsala ![]()
taky se mi nechtelo, ale vyhralo prave to, ze je tam vsechno pod jednou strechou, kdyby se nahodou neco stalo, a navic ta blizkost, kdyz jsme jeli rodit, zvladli jsme to za 5 minut, akorat mezi kontrakcema
my taky bydlime v 1+kk, obcas to je na hlavu, ted se taky bojim, jestli to moje datlovani nevzbudi malou:/ ale hypoteku z rodicaku a jednoho platu nedame, to az budu zase makat, a kdyby sme ji uz meli, tak asi nemame mimi:/ a to se radsi na par let uskrovnim…
Ty jo tak to my se mame trosku kralovsky mame 3+kk ne ze bych se chlubila u nas to ma zase to velke minus ze je to byt tchyne u ktere bydlime…nemam si na co stezovat tchyne vecne nei doma bud je v praci nebo spi u kamarada tady se stavi tak jednou za tyden… a je to skvela zenska ktera vzdy poradi a pomuze ale je to JEJI byt. Ano mala tu ma svuj pokoj my s manzelem mame druhej…ale dovedete si predstavit jak to tu asi vypada byt zarizenej podle ni nabytek vybaveni vsechno jeji. Nemuzem nic krome nasich pokoju ale v kuchyni ma veci ktery nepouzila uz sto let ale vyhodit se nemuzou…proste neni to nase a tak taky cekame az mi skonci rodicak abysme si vzali hypoteku ![]()
tak dneska se mi mala asi udavi, snazi se si vsechno strcit co nejdal do pusy, od rana se mi z toho uz trikrat poblinkala, chuderka ![]()
pujdete dnes ven? mne totiz mala pres den spi jen v kocarku, tak kazdy odpoledne vyrazim na 2-3 hodky ven, za kazdyho pocasi, doma nevydrzi spat dyl nez 10 minut a neda se s ni pak vydrzet:/ ale ta vichrice dneska vypada pekne hrozive, aby na nas neco nespadlo…:(
Ahoj holky, bydlim na Hurce a mam skoro 3mesicni holcicku. Na prochazku rada vyrazim
Anetka11 píše:
Ahoj holky, bydlim na Hurce a mam skoro 3mesicni holcicku. Na prochazku rada vyrazim
ahoj, to bydlime urcite blizko. musime nekdy vyrazit!:) muzu se zeptat, kolik ti je?:)