Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jejda, tak dlouho??? jako je to kazdyho vec, ale tohle si teda nedovedu predstavit:)) ja uvidim, jak to pujde, treba prijde dalsi mimi a vyresi se to samo
ale kdyby ne, tak mi to prijde optimalni tak do tech dvou let… pak uz mi to prijde divny, kdyz se velky deti sapou po prsu… ale jak sem rekla, at si to kazdy dela, jak chce… jak to planujes ty? btw uz prikrmujete?
Taky mi to přijde divné velké děti u prsu… sedíš s něma na pískovišti a najednou se prcek rozhodne si cucnout…
ještě nepřikrmuju ale přiravuju se n to
začnu až mu bude těch 6 měsíců a ai začnu mrkví nebo tak, ještě to nemám moc nastudované… co ty?
no ada prave zitra oslavi pul roku:) uz je tak velka, myska moje… a na kontrolu jdeme ve stredu. ja uz asi 3 tydny davam kasi pred spanim, v noci me hrozne vysavala a ja se bala, ze nebudu mit mliko. s kasi to je ok, porad se budi, ale tak nejak normalne:) a s prikrmama bych mozna ete par tydnu pockala, ada vypada v pohode, ale chci se domluvit s doktorkou, aby ji nechybelo zelezo nebo neco jineho. ja se treba strasne tesim, az bude papat s nama v zidlicce u stolu, ale zase to nechci hrotit a dokrmovat za kazdou cenu, kdyz krasne prospiva jenom na mliku…
My jdeme na kontrolu až 30. Kolik Áďa naposledy vážila a měřila? Ze mě si muj brácha dělal srandu že kojím smetanu ![]()
tak to je poradnej kus chlapa!!:) a kolik mel, kdyz se narodil? Ada 51cm a 3410g:)
hele, prisel ti uz rodicak? ja ted cekam prvni, a netusim, kdy to chodi… v prosinci jsem dostala jeste cast materske za listopad, a ta chodila hodne spolehlive na zacatku mesice… a po vanocich by se mi penize uz hodily:/
Při narození 3560g a 50cm.
Jinak mě ještě nepřišla ani mateřská, protože za poslední roky mi práce v ČR činila 263 dní a abys měla nárok na mateřskou musí bát 270dní. Předtím jsem dělal v zahrničí, takže to bylo na dlouhé vyřizování, ale naštěstí teď už se to pohlo a dostanu mateřskou a až pak ten rodičák, takže dostanu penízky za celý půlrok a bbudem si aspoň moct koupit auto ![]()
tak to nebyl o moc vetsi, ale vyrostl teda pekne ![]()
nekecej, ze jsi za cely pulrok nedostala ani korunu! to snad ani neni mozny! jako kdyz to vezmu ze svyho pohledu - nedovedu si predstavit, ze bysme meli vyzit jen z manzelova platu!no jen koukam…
a kde jsi byla v cizine, jestli to neni tajny? ja stravila par let v londyne, malem jsem se tam vdala, ale nejak to nedopadlo ![]()
No bez korunky no, ale vyšli jsme… A byla jsem ve Skotsku, znáš to, jahody a tak ![]()
jahody ve skotsku znam jen z doslechu, tohle bych nedala
ja aupairovala, pak jsem bydlela s ex-pritelem a pracovala u rodinky jen pres den, to uz byla mnohem vetsi pohoda:)
no to ani nahodou! jako zkusenost super, ale neni to nadlouho… a nahodou, ja bych tam ani zit nechtela, vsechno tam neni tak skvely, jak se na prvni pohled zda:/ a neni nadto zit s cechem;)
tak ta nase princezna ma dneska pul roku! takovej malej uzlicek to byl, a ted? uz je z ni velka holka:)
a jak ste na tom s mluvenim? ada zatim dela „hele, jeje, lele, eegr“ a ruzny podivny zvuky, ale nic poradnyho z ni neleze… porad cekam na mamama, bababa, a furt nic!!!! kdyz ji to predvadim, tak ma ze me akorat zachvat smichu, potvurka:)
To je nepříjemné… Ale asi ti rozumím, nedávno mě děsně bolely záda, u beder a taky sem chtěla aby mě někdo vystřídal
Třeba moje budoucí švagrová kojil dceru snad do 4 let 
A máš v plánu kojit dokud to půjde nebo do kdy, jestli se můžu zeptat?