Maminky ze Vsetína

• Otevřená skupina

Chceš si povykládat s maminkami ze stejného okolí, jako jsi ty? Tak přijď mezi nás.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

JitkaMich
4.2.12 12:33

Maminky ze Vsetína

Maminky ze Vsetína, kdo by chtěl kočárkovat, pokecat? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
BětkaS.
5.2.12 20:26

Ahoj, já sice nejsem přímo ze Vsetína, ale z Ratiboře, ale ráda pokecám. Na kočárkování si musím počkat. Jsem teprve těhulka, čekáme 1. mimi v červnu a ty?

• Citovat
  • Upravit
12
14.2.12 22:36

Ahoj, já bydlím kousek od Vsetína a ráda bych kočárkovala s nějakou maminou z okolí. Mám 10m chlapečka a není pro nás problém dojet na Vsetín. Taky jsem přemýšlela o návštěvě MC, tak kdyby se chtěla některá přidat :) Nebo poraďte, kam by se ještě dalo jít s takovým šprčkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BětkaS.
15.2.12 09:40

Ahoj a kde přímo bydlíš? Já čekám prcka v červnu - taky chlapečka a protože jsme se nedávno přistěhovali, tak tu nikoho moc neznám, ale ráda poznám. :D

• Citovat
  • Upravit
12
15.2.12 09:54

Ahoj Bětko, bydlím v Hošťálkové :)) Taky jsem tu přistěhovaná a moc kamarádek tu nemám. A navíc všichni kolem mají holčičky :( Jak si užíváš těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BětkaS.
15.2.12 10:09

Jéé tak to je super, to máme kousek. To bychom se mohly někdy sejít. No na miminko sme si museli počkat skoro dva roky, takže se na něj hrozně těšíme, jen teď mám zkrácený čípek a musím hodně ležet. Za týden jdu na kontrolu,tak doufám, že se mi to zlepší a budu moct trošku normálně fungovat.

• Citovat
  • Upravit
12
15.2.12 10:25

Jo to by bylo fajn se někdy sejít a pokecat ;) Já měla taky zkrácený čípek a musela jsem asi od 30 týdne jen ležet, tak vím jaké to je. Ale ještě si užívej to ležení, až se ti narodí prcek, tak už si moc neodpočineš. Ty jsi v kterém týdnu? A máte už vybrané jméno pro chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BětkaS.
15.2.12 10:44

Já teprve končím 23týden, takže to je hodně brzo. Jinak bude se jmenovat Kubíček, a ten váš prcek se jmenuje jak?

• Citovat
  • Upravit
12
15.2.12 11:58

Jééé Kubíček, tak to bude slavit svátek na moje narozeniny :D My máme Tobiáska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.2.12 10:52

Ahoj Bětko, jak se máš a jak jsi dopadla u doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BětkaS.
24.2.12 16:12

Ahoj, dopadla jsem dobře, čípek se mi zlepšil, takže už můžu zase normálně fungovat. Teda samozřejmě se nijak nepřemáhám. Jsem hodně slabá, když jsem tři týdny pořádně nic nedělala, takže se musím pomalu vracet do normálu. A jak se máš ty?

• Citovat
  • Upravit
12
27.2.12 18:06

Ahoj, píšu až teď, protože jsem o víkendu nějak neměla čas.Já se mám fajn. To je dobře, že se ti to zlepšilo. A jsi pořád ještě doma, máš PN nebo chodíš do práce? Třeba bys mohla jít s náma někdy na procházku, jestli chceš. Jsi tu registrovaná? Mohly by jsme si psát soukromé zprávy nebo máš FB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BětkaS.
27.2.12 21:12

Ahoj mám FB - Alžběta Stříteská, tady registrovaná nejsem. Jinak jsem na neschopence. Na procházku bych se k vám mohla někdy přidat. Po tom dlouhém polehávání jsem zatím taková zesláblá, ale snad se to brzo zlepší. Tenhle týden mě čeká test na cukr a zubařka.

• Citovat
  • Upravit
133
20.3.12 13:00

Ahojte holky, já čekám mimi taky v červnu a taky to bude kluk :) Jinak mám ještě 4letou holčičku, bydlíme v Jablůnce, ale na Vsetíně jsem během mateřské trávila dost času. Obzvláště do mateřského centra jsem chodila často a počítám s tím, že po prázdninách zase začnu. Jinak taky nejsem místní, přistěhovali jsme se před 4 rokama a i když už nějaké lidi znám, obávám se, že jak budu doma, zas to na mě padne. Takže parťačky pro venčení miminek vítám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BětkaS.
20.3.12 13:28

Super, další maminka tady poblíž. Jablůnka je kousek. Tak doufám, že se sejdeme a vyrazíme s kočárky na procházku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny