Mamka nechce hlídat malou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.2.13 12:15

Díky za názory :kytka: Jen jsem se potřebovala vypsat..Hlavní věc je ta, že hlídat chtěla ona sama, já ji malou na hlídání sama od sebe dala jen jednou, když jsme šli na ples..Jo, nabídla hlídání od 2let, ale to myslela celodenně a celý týden..Nezbyde mi, než její názor respektovat :)

• Citovat
  • Upravit
10584
23.2.13 12:17

Ty bys dala 2lete hlidat cely tyden???me se sielene styska kdyz jsou moje holky na vikend u babicky, tyden, to by asi pak hlidala i me, abych mohla byt s nima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
23.2.13 12:17

Nechápu… Já bych 4 měsíční mimino hlídat nenechala přes noc ani náhodou a sama bych takovýho prcka taky asi hlídat nechtěla, pokud by nebyl fakt průšvih (máma v nemocnici třeba)… :nevim: :think:
Mamka mi hlídá, když si řeknu, ale snažím se to nevyužívat moc… Je mladší než tvoje mamka, ale kluků má občas „plný brejle“ i když je hlídá jen chvilku… :think: :nevim: Jsem ráda, že tu možnost hlídání mám, ale na noc bych jí kluky nedala ani teď… Ke tchyni možná i jo, ale tam je to zas trochu komplikovanější s tím, že je daleko… A ještě pracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
23.2.13 12:20

Pokud matka nechce, nijak bych ju nepřemlouvala a nechala bych to plavat. Nechce, její smůla!!!ale malá je malinká na to aby spala jinde. mamka je asi zvykla na svůj klid a bojí se toho. a pokud bude mít 2 to bude hlídat? třeba bude až bude větší. třeba se fakt toho malýho prcka bojí že neví co má třeba dělat pokud začne plakat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
23.2.13 12:23

Anonymní, síla to sice je, ale nic s tím neudělám a může mě to štvát jak chce. Jinak souhlasím s holkama, já myslím že malá je ještě moc malý mimi na tak dlouhý hlídání, já mám třeba doma mamánka, popř. tatánka :D :D :D a hlídání někým jiným (natož přes noc!) by mi v roce ještě vůbec nedal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Jak uz tu zaznelo, neni povinnosti nikoho ti hlidat dite. Mame 3babicky, 3 prababicky, 2 dedy a stejne nehlida nikdo, ani se s detma temer nevidaji. Na potrebne veci mame chuvu, jinak mam deti porad s sebou. A na noc bych nedala ani triletou, nechce, natoz mimino. Nevidim duvod.
 K.

Anonymne, rodinnou situaci povazuju za citlive tema :kytka:

• Citovat
  • Upravit
101710
@Naima píše:
Malá je ještě malá - třeba si na to maminka netroufá, když už vidí díte v daném věku v reálu.

Tohle bych viděla jako hlavní důvod, prostě si to představovala jednodušší a po vyzkoušení zjistila že nee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
23.2.13 12:24

Malá má 4 roky a ještě ji nikdo nikdy na noc nehlídal (teda jednou byla v noci s dospělými bratry), přes noc se dá hlídání spočítat na prstech jedné ruky. Nemají zájem, je to moje děcko, takže zlobit se na ně nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.13 12:26

@AdaNaty Teď jsi na to kápla, ano, mamka je zvyklá na svůj klid. Mě tímhle ale dost zklamala, bydlíme se stejném městečku jako rodiče, a dá se říct, že i kvůli našim, protože slibovali, jak budou hlídat, hlavně mamka. Finančně nám pomoct nemůžou, a to po nich ani nemůžeme chtít, tak nabídli pomoct aspoň hlídáním, a teď vidím, že ani to se nebude konat. Kdybych to věděla dopředu, tak bychom bydleli zřejmě jinde.

• Citovat
  • Upravit
101710
23.2.13 12:27
@Anonymní píše:
@Cuarentena tak já ji tam malou na noc rozhodně „necpala“, chtěli ji tam sami a z vlastní vůle :kytka: Chápala bych, kdyby malá proplakala noc, ale když spí od 8 zhrůba do 6, nepřijde mi to málo

A jsi si jistá, že tak spí i u nich? Třeba naše mimča začala ječet do 10 minut poté co jsem vytáhla paty z baráku a to jsem je uložila já a spali ve své postýlce, prostě nějaký šestý smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.13 12:28
@j.a.n.i1 píše:
A jsi si jistá, že tak spí i u nich? Třeba naše mimča začala ječet do 10 minut poté co jsem vytáhla paty z baráku a to jsem je uložila já a spali ve své postýlce, prostě nějaký šestý smysl.

Spí. Sice s usínáním je problém, chvilku plakala, to bylo když jsme šli na ples, nabízela jsem mamkce, že přijdu, ale nechtěla. a zpětně mi to pak vyčetla

• Citovat
  • Upravit
10584
23.2.13 12:30
@Anonymní píše:
@AdaNaty Teď jsi na to kápla, ano, mamka je zvyklá na svůj klid. Mě tímhle ale dost zklamala, bydlíme se stejném městečku jako rodiče, a dá se říct, že i kvůli našim, protože slibovali, jak budou hlídat, hlavně mamka. Finančně nám pomoct nemůžou, a to po nich ani nemůžeme chtít, tak nabídli pomoct aspoň hlídáním, a teď vidím, že ani to se nebude konat. Kdybych to věděla dopředu, tak bychom bydleli zřejmě jinde.

Nezlob se na me, ale prijdes mi jak male rozmazlene dite.Furt opakujes, ze ti slibila jak hlidat bude.Holt si na to netroufa, ja se ji ani nedivim, treba se boji, ze mala bude vecer kaslat a ona se nevzbudi, nebo cokoliv jineho a za to k ni nechces chodit???Doufam, ze moje holky budou rozumejsi jak ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
23.2.13 12:34

Já bych teda taky 4měsíční miminko na hlídání na noc nikomu nedala!!!A to ani mojí mamce o které vím, že by jí to nijak nevadilo a dobře se postarala.. :nevim: Je to moje dítě a s tím jsem do toho i šla..Sama se o něj postarám a to že jsi nevyspalá!!!To je snad každá maminka malého dítěte..Navíc jsi psala, že malá spinká od 8h. do 6h.-což jsi sama i napsala, že není málo, tak proč by jsi se potřebovala vyspat??? :nevim: Panebože!!! :roll:

Příspěvek upraven 23.02.13 v 12:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
23.2.13 12:34

Dítě jste si pořídili vy s manželem, ne?
Vy si to musíte nějak zařídit, když chceš jít dřív do práce, ne se spoléhat na prarodiče.

4 měsíční dítě bych nenechala nikde přes noc bez ohledu, jestli je kojené nebo ne a to dvouleté jen velmi vyjímečně - přes jednu noc, kdyby samo chtělo u babičky spát třeba se starším sourozencem a jinak z vážných důvodů, kdybych musela do nemocnice nebo tak něco..

Nechápu Tě.
A v souvislosti s touto diskuzí mě napadá, co by za takovou babičku daly zakladatelky jiných diskuzí, kterým se matka nebo tchýně pořád plete do života a výchovy, pořád jim chodí domů atd. Zkus si něco takového přečíst a budeš ráda za babičku, kterou máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.13 12:35
@pipiinka píše:
Nezlob se na me, ale prijdes mi jak male rozmazlene dite.Furt opakujes, ze ti slibila jak hlidat bude.Holt si na to netroufa, ja se ji ani nedivim, treba se boji, ze mala bude vecer kaslat a ona se nevzbudi, nebo cokoliv jineho a za to k ni nechces chodit???Doufam, ze moje holky budou rozumejsi jak ty.
Rozhodně jsem nikde nenapsala, že k ní nechci chodit za to, že nechce hlídat. Nechci k ní přes den na návštěvu chodit pro to, že kdykoli tam přijdem, malá dostane hysterický záchvat. Z čeho, nevím, doma to nedělá. :( No a mamka začen: Z čeho to má, tohle vy jste nedělaly, ta je ale vzteklá, bůhví, jestli se před ní nehádáte atd.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová