Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka píše:
A to zakladatelka píše kde?
To nemusí psát, pokud znáš onkologicky nemocnýho člověka, který chodí na chemo, odběry krve, tak svým způsobem žije ze dne na den
A já bych se spíš zamyslela nad tím, proč se mi můj onkologicky nemocný partner bojí cokoliv zásadního říct ![]()
@Freesia píše:
@lucenka prosím tě zajeď tam a udělej jim v rodině pořádek.
a ještě líp, ať si tu tchyni vezme k sobě na Vánoce a bude klid
@stinga píše:
a ještě líp, ať si tu tchyni vezme k sobě na Vánoce a bude klid
Na Vánoce nejsem u sebe doma ![]()
@lucenka píše:
Na Vánoce nejsem u sebe doma
Ale když si to budeš přát, měli by to snad respektovat, jak nám tu celou dobu tvrdíš, ne? Tak kde je problém ![]()
No nečetla jsem celou diskuzi ALE kdybych měla rakovinu a nevěděla jak to dopadne chci kolem sebe na Vánoce jen lidi které mám ráda. Tečka. A myslím že ti co tu nejvíc kopou jak je to ošklivé by byli nejvíc sobečtí. Ve skutečnosti to tak většinou je.
Fakt nechápu co na tom někdo nechápe.
@lucenka píše:
Na Vánoce nejsem u sebe doma
no ale někde budeš, tak jednu nešťastnou tchyni můžete přizvat
@osvc píše:
Ale když si to budeš přát, měli by to snad respektovat, jak nám tu celou dobu tvrdíš, ne? Tak kde je problém
Co když si budu přát?
jako že bych si měla přát úplně cizí osobu doma? ![]()
@stinga píše:
no ale někde budeš, tak jednu nešťastnou tchyni můžete přizvat
Ty jsi fakt mimo ![]()
@lucenka píše:
Co když si budu přát?jako že bych si měla přát úplně cizí osobu doma?
no tak o Vánocích se přece mají dělat dobré skutky, o jednu babču víc nebo míň, píšeš vždy, že se scházíváte v hojném počtu příbuzných, tak jedna babka navíc se určitě vleze
@stinga píše:
no tak o Vánocích se přece mají dělat dobré skutky, o jednu babču víc nebo míň, píšeš vždy, že se scházíváte v hojném počtu příbuzných, tak jedna babka navíc se určitě vleze
Scházíme se jako rodina
cizí lidi domů nebereme ![]()
@lucenka U nás je na štědrý den zvykem, že prostíráme pro jednu osobu navíc. Je to symbol toho, že se podělíme o večeři i s nezvaným hostem. Takže u nás by se babča klidně mohla na štědrý večer objevit na prahu a večeři by dostala. Dárky až podle toho, jestli byla celý rok hodná. ![]()
A to nic nemění na mém názoru, že by se mělo vyhovět přání maminky.
@lucenka píše:
Trošku ti tečou nervyjistě manželka určí manželovi přesně na minutu čas, kdy může jet za mámou. Chudák tvůj muž, jestli ho taky takhle diriguješ.
Běž si léčit své psychické trauma. Můj muž si za mámou jezdí kdy chce, je rád, že jí ještě má.
@lucenka píše:
Takže lepší to utajit a říct mu to na poslední chvíli, ať má pořádný důvod se naštvat a totálně zkazit Vánoce. Zakladatelka s matkou budou spokojené, protože to dopadne tak jak očekávají a budou mít viníka v podobě otce, na kterého budou moct všechno hodit
Pisu asi popate, ze cim driv to reknou, tim lip. Proc mi vkladas do pusy neco, co nerikam?