Manduca

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16331
17.9.14 20:58

Tahle Vam take pripada jako fake?
Manduca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
17.9.14 21:03

Nebála bych se koupit použitou. Originíl je tak kvalitní, že věřím, že odnosí přinejmenším několik dětí. Já kupovala originál a taky se chystám, že ji jednou prodám. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
18.9.14 08:30

Holky, moc vám děkuji. Ještě, že jsem ji nekoupila, to by mě asi trefilo. Budu tedy vyčkávat na nějakou z druhé ruky. Snad to nebude fake z druhé ruky :) Jak to poznám? Musí být na štítku napsané, že je to vyrobeno v Německu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
18.9.14 08:34

@Ringle origo manduca ma limitovanou edici vyrabenou v Cr a beznou v Cine co vim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
18.9.14 09:16
@tulipán píše:
Tahle Vam take pripada jako fake?
Manduca

No, dívala jsem se i na zahraniční stránky a sehnat novou manducu pod 2000 Kč mi nepřipadá možný. A že by prodávajíci byla tak dobrosrdečná a prodělávala by minimálně několik stovek na každém kusu, to se mi nezdá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16331
18.9.14 09:20

@blobfish A jejej. Uz jsem zaplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
18.9.14 09:26

JJ. Je to stoprocentně dovoz z Číny a jejich velmi povedené napodobeniny. Už jen ta dodací doba 3-5 týdnů - to je pro Čínu velmi typické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
18.9.14 10:34

@tulipán Můžeš to do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Asi bych teď počkala, co přijde, a podle toho se rozhodla. Srovnávala jsem fotky na té stránce s naší manducou a vypadá to dost podobně, akorát sériové číslo mám v jiném formátu. Jo a manduca se dodává v krabici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
18.9.14 10:35

Jinak i tyhle zvláštní inzeráty na aukru podle mě trochu mluví proti kupování z druhé ruky bez účtenky/záručáku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68831
18.9.14 13:24

Ono je strasne snadne si na Aukro nafotit svou originalni manducu a prodavat pak padelky z Ciny, ze jo. Opravdu bych pockala, co dorazi, original je v krabici a poznavaci znaky byly urcite v nejakem clanku popsany.
Dodaci doba v radu tydnu svedci o tom, ze to nejde z oficialni distribuce. V lepsim pripade jde o vyrobek „kradeny“, vyrobeny v originalni cinske tovarne z originalnich materialu, v horsim o padelek, kde se setrilo, radsi ani nechci vedet na cem.

@blobfish nebo brat z druhe ruky bez krabice a uctenky limitovane edice, ty se, snad i vzhledem k siti v CR, snad nepadelaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16331
18.9.14 14:02

@blobfish No uvidim, co dorazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
18.9.14 20:41

A není to na tom Aukru spíš dovoz z Německa? Tomu by odpovídalo i to místo, odkud paní je (Liberec)a v podstatě i termín dodání.

Jinak osobně bych se tolik nebála ani kdyby to bylo z Číny. Manduca se totiž vyrábítak jako tak v Číně a ta fabrika si pak může část těch výrobků rozprodat rovnou tam. Kolegové z firmy takhle vozili z Vietnamu sportovní oblečení Lafuma za poloviční ceny a opravdu nešlo o padělky (porovnáváno z originálem kupovaným v ČR).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68831
18.9.14 21:23

Ono ani v Nemecku se dle meho manduca nesezene pod 100 Euro, na oficialnich strankach vyrobce stoji zakladni model 119. Castka 1800 Kc je cca 65 Eur.
O rozprodeji vyrobku primo tovarnou jsem psala, to by byla ta lepsi varianta neohrozujici spotrebitele (jen vyrobce). Bohuzel napodobeniny uz se mnohokrat objevily a v tehle situaci bych opravdu mela strach, jestli pri objednavce za podezrele nizkou cenu dostanu jenom „ulite“ zbozi z originalni tovarny nebo jenom napodobeninu bez atestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16331
18.9.14 21:27

Uz na ni cekam tri tydny a chtela bych ji hned pouzivat. Docela se citim rozladena, ze to mozna budu mset resit. Ach jo. Nastuduji si nekde, jak se pozna original (jestli najdu instrukce) a budu doufat ve slusne jednani prodejce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
18.9.14 21:32

Http://www. amazon. de/Manduca-Baby–Kindertrage-green-style/dp/B008P0C802/ref=sr1_18?s=baby&ie=UTF8&qid=1411068743&sr=1-18&keywords=manduca+babytrage

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí