Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud se chlap baví s ženskou, se kterou nic dříve neměl, dělá to právě proto aby s ní něco do budoucna měl či si připravuje půdu. Pravda bolí
Otázkou je jestli jste schopná mu toto odpustit, zda-li ano potom bych si s ním o tom promluvila a hledala řešení. Okamžité ukončení toho poměru a budování důvěry ve Váš vztah. Je to ale makačka pro oba, jak pro Vás tak i pro něho. Máte maličké děti určitě bych zkusila nějakou nápravu dát tomu šanci. Dost často se bohužel stává, že partneři, kteří mají doma ženu s malými dětmi se zapletou s kolegyní. Ono je to pro ně asi adrenalin, pocit dokázat si, že na to ještě mají a že jsou pro někoho bohy. Nevidí už tu druhou stranu, že ta žena co je doma už nemá tolik prostoru opěvovat je a dávat jim, to co před lety. Co mám zkušenost, tak většina takových vztahu na pracovišti nemá dlouhé trvání, většinou jen do doby než na to někdo z jejich partnerů přijde a postaví je před hotovou věc. To potom ani jeden nechce riskovat ztrátu rodiny. Pakliže jí píše, že jí měl potkat dříve a že se na ní těší, z toho bych si takovou hlavu nedělala. To jsou jen taková prázdná slova, co by kdyby (a kdyby jí potkal dříve, ani by si jí nevšiml). Pakliže by pro něho byla tou osudovou poznala byste to na něm. Psal by jí neustále, nevěnoval by se Vám ani dětem, utíkal by za ní a byl s ní každou volnou chvíli. Chápu, že je to šok a strašně taková zrada bolí.
To jsou zase názory tady. Tak si nejdřív pokecejte s tou jeho kolegyní. Třeba si padnete do noty a zjistíte, že je to fajn ženská. Přinejmenším má stejný vkus na chlapy jako vy. A pak už vám nebude nic bránit vytvořit krásnou polyamory rodinu muž a dvě ženy. Budete mít toho nešťastnějšího chlapa pod sluncem, který vám to samozřejmě v dobrém vrátí. Když to nevyjde, tak rozvést se můžete vždycky.
Já bych ho konfrontovala a vyrazila. Ať se teď snaží on. Pokud by měl zájem se vrátit a dát to dohromady, ať jde iniciativa z jeho strany. A pokud by nepřišla, tak by za to nestál. Ruku na srdce, rozvedený chlap s ročními dvojčaty? To by tu milenku hodně brzy přešlo.
Já teda vůbec nechápu, co je to za de.ila, že si nemáte konverzaci, to je snad u neverniku úplný základ!
Drž se!
Dobrý večer, nešlo mi usnout a musela jsem se podívat příteli do mobilu dělám to nerada, ale měla jsem špatný pocit.
Našla jsem tam zprávy s kolegyni v pohodě.
Nic mi nikdy o ni neřekl píšou si spolu často chodí na obědy a i cvičit co si mám myslet? Jak to mám řesit
Dobrý večer, nešlo mi usnout a musela jsem se podívat příteli do mobilu dělám to nerada, ale měla jsem špatný pocit.
Našla jsem tam zprávy s kolegyni v pohodě.
Nic mi nikdy o ni neřekl píšou si spolu často chodí na obědy a i cvičit co si mám myslet? Jak to mám řesit
@Klara978 píše: Více
Proč jsi se musela podívat příteli do mobilu??
Chtěla jsi najít, tak jsi našla.
Chodí spolu na obědy i cvičit. Asi má důvod ti o tom neříkat. Nemusí to ale nic znamenat. Ale ty jsi už tu důvěru porušila.
Proč s ním nechodíš cvičit ty?
No byt tebou tak s nim prestanu spat (nemoce atd) a setrim co to jde a az budes mit nasetreno, budes pripravena tak odejit i s detmi. Nevera je pro me automaticky konec vztahu.
A nenechala bych s nim deti aby spolu nekam sly, nechtela bych aby ji videly.
Jee stare tema:/ pardooon
No porad lepsi, nez zit s nevernikem…at si jde. Mne tam ale nesedi to, ze spolu porad denne spi a zakladatelka si nevsimla ani zaden zmeny chovani…jestli on spis tu druhou tak nejak nelakuje a nesnazi se ji utahnout na ty klasicke sladke reci - meli jsme se potkat driv, s manzelkou nespim, nerozumi mi, ty jsi jina…a pod
Kvuli pichu s novym masem, svedou chlapi hodne
Podle meho to bude ten klasicky pohadkar, co to hraje na obe strany a ve chvili, kdy by to nedejboze prasklo, se uplne zhrouti a manzelce na kolenou slibi a odprisahne uplne vse…
Jak ona ho svedla a on miluje jen ji a uz to nikdy neudela a bla bla bla
On proste miluje vsechny
Jo jsou taci…vetsinou se prave poznaji dle tehle romantickych slov a vyznani, kterymi nesetri..