Manžel a práce v zahraničí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K K
639
23.8.18 11:25

Hele, ja bych to moc nepokousel. Na dalku nic nevyresite…

Az bude doma, tak si promluvte. Resit problemy po telefonu lze se zakaznikem - ne s partnerem. Pak znikaji jen dalsi a dalsi nedorozumeni a je to horsi nez lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
23.8.18 11:28
@Anonymní píše:
Dneska si máme volat (jako vždy není řečeno kdo komu, ale vždycky volám já), ale chci počkat, jestli se ozve on. Je mi to hloupé, takové pubertální chování, ale prostě to chci zkusit. S dcerou budeme na koupališti, takže bude i výmluva, že jsme zapomněly :oops:
Pomněnka

No nevím, jestli tohle je ten správný krok. Pokud v tom není jiná ženská, ale chlap je prostě v depresi a vede řeči typu „jestli už nemáte za něj náhradího tatínka“, zapomenutí na hovor z tvojí strany mu moc nepřidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.8.18 11:29
@Anonymní píše:
@Lioness34 Jojo, několikrát, ale on říká, že nic, prý vše v pohodě a moc to řeším atd. :roll: Ale jen když se dívám na historii hovorů, tak poslední delší skype byl na konci června, skoro 2 hodiny a od té doby už nebyla ani půlhodina. Většinou jen jak se máte, co nového, jak bylo ve školce, práci…Tak pozdravujte…A ozveme se zase v…
Dneska si máme volat (jako vždy není řečeno kdo komu, ale vždycky volám já), ale chci počkat, jestli se ozve on. Je mi to hloupé, takové pubertální chování, ale prostě to chci zkusit. S dcerou budeme na koupališti, takže bude i výmluva, že jsme zapomněly :oops:
Pomněnka

a co na to jít jinak? Poslat mu nějakou odvážnější zprávu, fotku … a nějak pozitivně motivovat, aby s tebou chtěl být víc v kontaktu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.18 11:30

@K K Chápu, jak to bylo myšleno, jako nadsázka ;)
Já jsem tady právě taky neskutečně sama. Rodiče 200 km daleko, přátelé nula, sousedů se spíš bojím (dost se tady krade atd.). Takže si myslím, že tu jeho samotu taky dokážu pochopit. Je fakt, že tady mám dceru, která je zdrojem legrácek a zahání mi často smutek. Na druhou stranu mám za ni nonstop zodpovědnost, nemůžu si zajít jen tak zaplavat na bazén, zaběhat, na kosmetiku, jógu nebo nevím, co všechno ještě ženské tak ve volném čase dělají. Prostě můj volný čas = čas s dcerou na hřišti, v herně, doma, na písku za barákem…Je to fajn, ale všeho moc škodí.;) Snad také tušíš, jak to myslím.
Pomněnka

• Citovat
  • Upravit
5640
23.8.18 11:31

Ja bych rekla, ze jina zena je celkem pravdepodobna. Vidite se malo, zije jinde, potkava jine lidi. Je mu smutno a jako kazdy clovek ma sve potreby. On te nemusi podvadet, mohl jen narazit na nekoho kdo se mu libi a kdo mu nasloucha a narozdil od tebe, je ted blizko.

Kratke hovory, je divnej, mlci a nevi co rict…ono to muze mit klidne i to jednoduche vysveleni. Proste se mu nechce. Nema si s tebou co rict ale vi, ze by mel, vola protoze musi, ale ne ze chce, proste ze slusnosti. Nevi jak ti to rict a vlastne co ti rict aby si nepridal jeste hur… :nevim: Ty narazky, jestli nekoho nemas, jestli na nej cekate… citi se provinile a snazi si to zracionalizovat (ona tam treba taky nekoho ma, tak to nebude ve vysledku tak strasny) treba. :nevim:

Ale jasne, je to porad jen jeden dalsi pohled z mnoha.

Příspěvek upraven 23.08.18 v 11:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.18 11:34

@lucenka Tak na tohle on vůbec není. Někdy v červenci jsem mu posílala video sebe a dcery, jak jsme na dvorku v bazénku v plavkách (dcera jen kalhotky, já tankini), no při řádění mi trošku vypadlo jedno prso, ale nic šleného :oops: a on mě pomalu sprdnul, že takové nahotiny mu nemám posílat, že to může vidět někdo z práce a bla bla bla. Prý mu mám minimálně napsat dopředu, že posílám něco takového.
Mezi námi nikdy nebyla taková ta velká fyzická přitažlivost. Vždycky jsme spíš byli fajn kámoši, co se měli tak rádi, až se do sebe zamilovali a založili si rodinu.

• Citovat
  • Upravit
4789
23.8.18 11:35

Můj partner byl prvních pět let našeho vztahu na montážích, doma jen o víkendu. Těžce jsem to nedávala a několikrát jsme se málem rozešli. Ne pro tu práci, ale pro to stýskání a trápení. Nedávno si našel novou práci a jsme spolu. Jsem za to šťastná každý den, že ho mám vedle sebe. Finančně jsme na tom dokonce líp, ale byla jsem připravená se raději uskromnit, než být bez něj.
Zvažte, jestli vám to za ty peníze stojí - přijít o partnera a dcera o otce. I když vy spolu vlastně ani teď nežijete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
23.8.18 12:04
@jednoslunicko píše:
Můj partner byl prvních pět let našeho vztahu na montážích, doma jen o víkendu. Těžce jsem to nedávala a několikrát jsme se málem rozešli. Ne pro tu práci, ale pro to stýskání a trápení. Nedávno si našel novou práci a jsme spolu. Jsem za to šťastná každý den, že ho mám vedle sebe. Finančně jsme na tom dokonce líp, ale byla jsem připravená se raději uskromnit, než být bez něj.
Zvažte, jestli vám to za ty peníze stojí - přijít o partnera a dcera o otce. I když vy spolu vlastně ani teď nežijete.

Souhlasim, opravdu neni nejake reseni, ze by se mohl vratit a najit praci u vas? Tohle dlouhodobe nejde. U nas v rodine, klasicky odcizeni, a to jezdi domu na vikendy, treba tri v mesici a stejne se ty lidi hrozne odcizi, pak kdyz prijede v zime a je doma dva mesice, tak se nemohou vystat, protoze uz spolu neumi zit a jsou zvykly, ze si dela kazdej vse podle svyho.
Z tohoto duvodu jsem se odstehovala za chlapem za hranice, hlavne,ze jsme spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
23.8.18 14:25
@Anonymní píše:
@lucenka Tak na tohle on vůbec není. Někdy v červenci jsem mu posílala video sebe a dcery, jak jsme na dvorku v bazénku v plavkách (dcera jen kalhotky, já tankini), no při řádění mi trošku vypadlo jedno prso, ale nic šleného :oops: a on mě pomalu sprdnul, že takové nahotiny mu nemám posílat, že to může vidět někdo z práce a bla bla bla. Prý mu mám minimálně napsat dopředu, že posílám něco takového.
Mezi námi nikdy nebyla taková ta velká fyzická přitažlivost. Vždycky jsme spíš byli fajn kámoši, co se měli tak rádi, až se do sebe zamilovali a založili si rodinu.

Já teda bych se asi pozastavila nad tím komentářem u vypadlého prsa. Spíš to nechtěl vidět ani on, protože předpoklad, že to uvidí kolegové je asi minimální.
A jestli mezi vámi nebyla fyzická přitažlivost, tak si nenamlouvej, když si to dáš vše dohromady, že se nekouká ne přitažlivější obrázky nebo živé hračky. To by byl fakt divnej chlap, kdyby mu to nechybělo.
Není normální si nadělat takové dluhy, aby Vás to rozdělilo. Podle mně jdete do finiše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.18 16:53
@Anonymní píše:
Ahojte, jsem zpět a vidím, že se tady diskuze trošku zvrhla na On řeší těžké životní problémy a Ona Pepíčkovu rýmu :D Takže to bude asi chtít upřesnění.
Já samozřejmě také pracuju. Podnikám a k tomu mám ještě zkrácený úvazek ve školství. Ano, řeším problémy typu to, že se pokazilo auto a nemám jak dítě dostat do školky. Nebo že je dítě nemocné a já nestíhám práci. Taky jsem občas pěkně ve stresu. Jsme hodně závislí na mých penězích - když to trošku zjednoduším, tak z manželových peněz platíme dluhy a z mých žijem. Někdy dost s odřenýma ušima. Taky si neužíváme. Na dovolené jsme nikde nebyli, trávíme léto na koupáku a na sídlišti. Dcera byla na táboře, 3 dny u babičky a jinak je ve školce a já makám.
Se známými je to též bída. Mám kolem sebe převážně lidi, kteří vedou jiný level života, jezdí na dovolené, prostě nemusí šetřit tak jako my. A jaksi to nechápou (tu věc s dluhy veřejně neříkám, nechci se bavit o souvislostech a nechci, aby nás někdo litoval…ví o tom jen pár rodinných příslušníků)
Naštěstí vztahy s mými rodiči jsou celkem dobré. Sice bydlí daleko, takže se vídáme jen párkrát do roka, ale když to jde, pomůžou, dcera u nich byla teď o prázdninách na prodloužený víkend.
A určitě vím, že manžel musí být ve slušné depce. Sám v cizí zemi, má celkem náročnou práci (psychicky i fyzicky). Přesto jsme donedávna dokázali pěkně pokecat a tak nějak to zlehčit naším specifickým černým humorem 8) Ale poslední měsíce je to fakt jiné…
Když nad tím přemýšlím, tak ta baba fakt zas tak moc nesedí. Kdyby byl zamilovaný, spíš by zářil jak sluníčko a to mi teda nepřijde. I když zase v depresi mi taky nepřipadá. Prostě jen jako by měl něco důležitějšího na práci nebo něco zábavnějšího, než s námi kecat přes skype.Něco jako když si dřív třeba hrál hru na mobilu a nám odpovídal jen ze slušnosti :roll:
Pomněnka

Ono píšeš zamilovaný zářil by jako sluníčko. To právě mohu říct z vlastní zkušenosti, že když manžel měl ženskou, tak tomu tak nebylo. Také jsem si myslela, že manžel má depresi. Ano, měl depresi, ale z toho, že nevěděl, co dělat. A slušně se v tom plácal. Věděl, že má manželku a děti a zároveň chtěl být s ní. A mně se vyhýbal a kontakt omezoval na minimum asi abych se zbytečně nevyptávala a on se neprokecl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.18 17:13
@Anonymní píše:
Ono píšeš zamilovaný zářil by jako sluníčko. To právě mohu říct z vlastní zkušenosti, že když manžel měl ženskou, tak tomu tak nebylo. Také jsem si myslela, že manžel má depresi. Ano, měl depresi, ale z toho, že nevěděl, co dělat. A slušně se v tom plácal. Věděl, že má manželku a děti a zároveň chtěl být s ní. A mně se vyhýbal a kontakt omezoval na minimum asi abych se zbytečně nevyptávala a on se neprokecl.
:,( To jsi mě nepotěšila…ale smysl to dává…bohužel. Jak to u vás dopadlo, jestli můžu vědět? Dali jste se znova dohromady?
Pomněnka
  • Citovat
  • Upravit
2950
23.8.18 17:33
@Anonymní píše: :,( To jsi mě nepotěšila…ale smysl to dává…bohužel. Jak to u vás dopadlo, jestli můžu vědět? Dali jste se znova dohromady?
Pomněnka

Mě to nahrává taky na tu babu…nechci být nějaká nepříjemná apod ale když mu stačí mluvit par minut plus řeší tatínka - sonduje …a možná by se mu ulevilo … těžko říct. Ale pokud je tak sám tak by si volal rad. Možná ro muže být někdo z práce - i proto třeba nechce video z tím prsem… a na mail mu můžeš psát jak ho milujes nebo ze se na nej tesis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.18 17:43
@Lioness34 píše:
Mě to nahrává taky na tu babu…nechci být nějaká nepříjemná apod ale když mu stačí mluvit par minut plus řeší tatínka - sonduje …a možná by se mu ulevilo … těžko říct. Ale pokud je tak sám tak by si volal rad. Možná ro muže být někdo z práce - i proto třeba nechce video z tím prsem… a na mail mu můžeš psát jak ho milujes nebo ze se na nej tesis?

Nevím, zda má firemní e-mail a tam to mohou mít zakázané. Manžel byl jednou takhle v cizině a já mu poslala e-mail v češtině (americká firma) a vůbec mu nedošel. ;) Prý nevhodný obsah ;). Přemýšlela jsem, co jsem tam psala tak nevhodného. A bylo to, že holky měly pusy od borůvek. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.18 17:49
@Anonymní píše: :,( To jsi mě nepotěšila…ale smysl to dává…bohužel. Jak to u vás dopadlo, jestli můžu vědět? Dali jste se znova dohromady?
Pomněnka

Zatím je to na bodě mrazu a fungujeme spíše jen provozně jako rodiče ne jako manželé. Jako rodiče se domluvíme bez problémů.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.18 17:54
@Anonymní píše:
Zatím je to na bodě mrazu a fungujeme spíše jen provozně jako rodiče ne jako manželé. Jako rodiče se domluvíme bez problémů.

To mě mrzí :-( Ale aspoň že kvůli děckám nějak fungujete.
My si nějaké zamilované emaily nepíšeme. To možná tak první rok nebo dva. Kdybych mu napsala do emailu „miluju tě“, tak by z toho byl asi slušně vypleštěný :D Píšeme si maily jako: Máš vyřízené ty papíry? Kolik stála oprava auta? Mám něco poslat na účet? Nějaká srdíčka, pusinky a cukrblíky fakt ne :jazyk:
Pomněnka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí