Manžel dal neteři na zadek - mám to říct matce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.7.22 11:52

Moje máma mě netrestala fyzicky, ale zato pořád výčitkami, nemluvením, vydíráním, dlouhými promluvami do duše, vyčítacími dopisy, výhrůžkami, že umře, když budu zlobit. Co bych za to dala, kdyby mi dala jednu na zadek a tím to bylo všechno vyřízené.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
2.7.22 11:54

Daleko větší problémy jsou u jednoho etnika a klidně všechny ty děti může mít s jedním otcem.

@karkarka píše:
Největší výchovné problémy jsou z rodin, kde si matka pořizuje děti s vícero otci.
  • Citovat
  • Upravit
30422
2.7.22 11:59
@Anonymní píše:
@hanka.br. Aha, tak hlavně že z manžela zakladatelky tady pomalu neděláte úchyláka (hlavně teda vitamín), a z jejich dětí mlácený chudáky :roll: K tomu vám popis situace stačí.
Když jinej popíše co dokáže s dítětem udělat benevolentní výchova, tak to už je vtip a potřebujete vše vidět na vlastní oči.
Jasný dámy, máte nějaký dvojí metr, nezdá se vám?

Nezdá. Nemusím tě osobně znát, abych ti napsala, že píšeš hovadiny. Ale jestli jsi opravdu tak hloupá nebo to jenom děláš, to bez osobního kontaktu s tebou prostě nezjistím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
2.7.22 12:03

@karkarka Zdroj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
2.7.22 12:04
@Anonymní píše:
@VitaminC Ty taková nejchytřejší tady s tolika načtenýma studiema k tomu jen napíšeš, jestli to není vtip?
Nemáš k tomu víc co říct? Nezapadá to do těch tvých studií, co?

Jakoze tvuj holy a zkresleny popis situace ma byt vstupem pro posuzovani ciziho ditete, ktere jsem nikdy nevidela? Nemela tvoje mama tezky porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
2.7.22 12:05

@hanka.br. Jasný :mrgreen: Člověk se zeptá na názor, když se tady prezentujete jako největší odbornice na výchovu. A nedozví se nic.
Jo vlastně to, že jsem hloupá nebo to možná jen dělám.
Bravo :potlesk:
Opravdu výrok hodný „inteligentního“ člověka.
No každopádně vidím, že k tématu vám došly slova, nemá cenu s vámi dál ztrácet čas.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
2.7.22 12:06
@Prostě Vodnář píše:
Koukám za jaké blbosti se utrácí peníze. Aby se dnes mohli prosazovat kde jaké zájmy, tak se provede „výzkum“. Dle výzkumu = zavřít lidem ústa. Je to jako s tím vejcem. Při nedostatku vajec na trhu škodí vejce paměti, při nadbytku je prospěšné paměti. Na obé jsou odborné studie.

Děti nepoznajíc fyzické tresty mají potom problémy a nechápou, proč to bolí, když překročí nějakou neúnosnou hranici. Od rodičů nikdy za nic nedostaly ránu, ale neznamená to, že za to samé nedostanou ránu na nějaké party. Rozhodně jim nestihnete vše vysvětlit, proč se to, či ono nedělá. Často je vidět ten rozdíl už i na pískovišti. A hádejte, kdo tam má navrch? Je potom sranda poslouchat ty hysterické matky, že nějaký parchant si dovolil vztáhnout ruku na to jejich zlatíčko.

Výchova má být přípravou pro život a do života sem tam nějaká rána prostě patří. Já zastávám pravidlo třikrát a dost. Udělá to počtvrté, přijde rána.

A vzpomenu li na Igora Hnízda, pak mám zcela jasno.

To je strasna snuska nesmyslu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
2.7.22 12:11

Ale mám to štěstí, že nemusím žít v těch vašich smyslech.

@VitaminC píše:
To je strasna snuska nesmyslu.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.22 12:12

@VitaminC
Můj popis situace je úplně stejný jako popis situace od zakladatelky. Nebo v čem je jako jiný, kromě toho, že nezapadá do těch tvých slavných studií?
Ty teda manžela a děti zakladatelky znáš osobně, že je až tak dopodrobna tady posuzuješ?
A urážkama ohledně mého porodu se zatěžovat nemusíš, ty mě nechávají chladnou. Spíš mi to lichoti, že nemáš víc co k tématu říct, tak se uchyluješ k takovým přízemním věcem.

• Citovat
  • Upravit
6794
2.7.22 12:17
@Anonymní píše:
@VitaminC
Můj popis situace je úplně stejný jako popis situace od zakladatelky. Nebo v čem je jako jiný, kromě toho, že nezapadá do těch tvých slavných studií?
Ty teda manžela a děti zakladatelky znáš osobně, že je až tak dopodrobna tady posuzuješ?
A urážkama ohledně mého porodu se zatěžovat nemusíš, ty mě nechávají chladnou. Spíš mi to lichoti, že nemáš víc co k tématu říct, tak se uchyluješ k takovým přízemním věcem.

Jak dopodrobna posuzuju? Napsala jsem nazor na vzniklou situaci, ty popisujes celeho chlapce a nekolik situaci, neptas se, jak resit problem. Ja o zakladatelce a jeji rodine nenapsala zadny usudek. Az pozdej, kdyz se diskuze zvrhla, jestli fyzicke tresty ano ci ne, jsem se striktne postavila za „ne“ a sve tvrzeni dolozila vyzkumem.
Ze jsem nekomu slapla na kuri oko, protoze misto komunikace s ditetem pouziva v lepsim pripade varechu, opravdu neni muj problem.
Krom toho, ze nejsi prilis bystra, by sis mela projit znovu celou diskuzi a snazit se zorientovat v psanem slovu, abys nebyla taky trapna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
2.7.22 12:22

@VitaminC trapna jsi akorat ty, se svymi urazkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
2.7.22 12:31
@Anonymní píše:
@hanka.br. @VitaminC
Vy a další odbornice tady, když tak hned poznáte mlacené dítě doma, co si myslíte o příkladů z našeho okolí?
Kluk už ve školce mlátil jiné děti, házel po nich věci, čmáral jim po tričkách,…
Ve škole pak teda došlo k nějakému zlepšení.
Nedávno u nás byl na oslavě narozenin. Většinu času byl znuděný, kolektivní hry ho nebavily skoro vůbec. Chvíli se zapojil do fotbalu, ale když ho po nějaké chvíli manžel okřikl, že nesmí ostatním hráčům porážet schválně nohy a chytat ostatní za nohy, že z toho padali, tak si sedl uraženej na schody a nebyla s ním řeč.
Tak co myslíte?

Ze se mel manzel na chvili zapojit do fotbalu místo toho okrikovani. Určitě by to bylo efektivnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
2.7.22 12:31

Nenapsala úsudek?… A co třeba to jak ti to přijde uchylný, že sedmiletym holkám dal manžel zakladatelky po zadku. To si psala, ještě než se diskuse zvrhla.
Ja popsala chování kluka, bez označování jak jsou jeho rodiče mimo, uchylní, trapný.
Holka, myslím, že spíš ty patris k těm méně bystrým, když už ani nevíš co si psala.
A mj., koukám, že moc neumíš komunikovat bez urážek, co? :)
Zkus se prosím zamyslet nad svým vyjadřování k druhým, když mají jiný názor než ty a hlavně ho neuč své děti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
2.7.22 12:37
@Anonymní píše:
Nenapsala úsudek?… A co třeba to jak ti to přijde uchylný, že sedmiletym holkám dal manžel zakladatelky po zadku. To si psala, ještě než se diskuse zvrhla.
Ja popsala chování kluka, bez označování jak jsou jeho rodiče mimo, uchylní, trapný.
Holka, myslím, že spíš ty patris k těm méně bystrým, když už ani nevíš co si psala.
A mj., koukám, že moc neumíš komunikovat bez urážek, co? :)
Zkus se prosím zamyslet nad svým vyjadřování k druhým, když mají jiný názor než ty a hlavně ho neuč své děti :zed:

Nojono. Vitamin sice nemlati deti, zato k dospelym se slusne chovat neumi.
Holt kazdej mame neco :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.22 12:39
@stock píše:
Ze se mel manzel na chvili zapojit do fotbalu místo toho okrikovani. Určitě by to bylo efektivnější.

Ano on s nima ten fotbal hrál :roll:
Jiná rada by tam nebyla?
Teda ženský, já z vás mám dost. Kluk tam podraží děckám nohy, že mohlo dojít k úrazu, ale hlavně aby nebyl chudáček okřiknutej a neměl z toho psychickou újmu. To že děcka, co si chtěly normálně zahrát, mohly skončit na pohotovosti, to je vlastně jedno. Jako už se přestávám divit, že je všude tolik frackovitejch deček, který si myslí, že můžou všechno, když čtu ty vaše příspěvky.
Chovat se takhle jinde moje děcko, tak se za něj pekelně stydím. A vy z něj ještě děláte chudáka, že byl okřiknutej.
:zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí