Manžel dal neteři na zadek - mám to říct matce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8558
2.7.22 14:52

Zaprvé začalo divočit vaše děcko, zadruhé máte mít takovou autoritu, abyste se s vlastním děckem domluvili normálně, po dobrém. Neexistuje, aby si chlap bral cizí holku přes koleno a pleskal ji přes zadek. Úchylárnu za tím sice hned vidět nemusíme, ale určitě by nanejvýš stačil třeba šťouchanec do zad. A ani to si moc neumím představit, že by manžel mé neteři udělal. Na to, aby holky poslechly, mělo rozhodně stačit už jen to, že by třeba vstal a šel směrem k bazénu.
Jak se trestu věnuje čas, tzn. šel k ní, stálo mu za to ohnout ji přes koleno…, to už zavání libováním si v tom… Strejda teda nic moc.
Obhajuješ tady chlapa, ale měla by ses nad vaší výchovou zamyslet. A to důkladně. K čemu jsi Ty jako matka, že Tě neposlouchá vlastní děcko? Já když jsem napomenula, věděli ti naši, že to myslím vážně a že pro nějaký zákaz mám důvod.
A ne, rozhodně k žádné výchově nepatří „nějaká ta rána“. To jsou nesmysly lidí, kteří výchovu nezvládli nebo nezvládají. Ta už když se přihodí, je to na pořádně zamyšlení rodičů. Ale mnozí toho zamyšlení právě nejsou schopni. Roli hraje pochopitelně inteligence, že.

Příspěvek upraven 02.07.22 v 15:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
2.7.22 14:55
@Anonymní píše:
Jo, a přijde ti i uchylne, že kdžy teda si dcera ssedne manželovi na klín a klidně i v těch plavkách? Když se s ní mazlí? Když mu da každý den pusu? 8o.
Tvého myšlení s totiž celkem bojím.
No a jak jsem psala dcera siz toho odnesla, že je to stejně ten nejlpeší táta, ikdyž jí nedovolí jíst v bazenu..

Ohýbání dětí přes koleno mi taky přijde prostě divné a nemá to s výchovným plácnutím nic společného. Tím méně, když se jedná o cizí dítě. Ale protože to dělá tvůj manžel, je to v pořádku, pochopitelně. Manželky jsou vždycky slepé - i v těch nejhorších situacích. Už do toho nešťourej, máš plnou podporu diskutujících, ségra je v pohodě, tak snad už je zbytečné klást absurdní otázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
2.7.22 14:56
@VitaminC píše:
Opet tu ukazujes svoji slabomyslnost. Vychova bez biti neznamena benevolentni vychovu.

Je schopna uvažovat jen jedním směrem. Neumí si představit jiné chování než fyzický trest, asi způsob výchovy jejích rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
2.7.22 15:02
@Anonymní píše:
Děkuji za vyjádření :hug:. Příští týden jsou k nám pozvané na grilovačku a život jde prostě dál..

Ty se hlavně zamysli nad tím, jak vás neposlouchá vaše děcko.
A ano, mazlení strejdy s neteří JE divné, když je pak z té „lásky“ schopen ji chytit a plácat po zadku.
Ty se opravdu zamysli a přestaň jeho chování obhajovat. Aby ses jednou nedivila.

Příspěvek upraven 02.07.22 v 15:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.22 15:03
@Cimada píše:
Je schopna uvažovat jen jedním směrem. Neumí si představit jiné chování než fyzický trest, asi způsob výchovy jejích rodičů.

No představte si, že mě rodiče nebili. Nepamatuju si ani jednou, že by mě plácli.
Ale děkuji za psychoanalýzu :) :potlesk:
Opět se ukazuje, jak jste ze všech nejchytřejší - rozuměj úplně mimo :lol:

• Citovat
  • Upravit
8558
2.7.22 15:06
@Anonymní píše:
No představte si, že mě rodiče nebili. Nepamatuju si ani jednou, že by mě plácli.
Ale děkuji za psychoanalýzu :) :potlesk:
Opět se ukazuje, jak jste ze všech nejchytřejší - rozuměj úplně mimo :lol:

V tom případě je zajímavé, že fyzické tresty schvaluješ svému manželovi v případě neteře.
A co nějaký strejda, nikdy Tě neohnul přes koleno? Co by sis tak o něm myslela?
Víc se k tomu vyjadřovat nebudu. Už jsem Ti tu poradila - zamysli se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.22 15:12
@Cimada píše:

Jedním směrem tady uvažuješ ty a tobě pár podobných jedinců.
Plácnutí po zadnici = pomalu mlácení, ponižování, psychická újma, uchylné chování a kdo ví co všechno :roll:
A že tvoje děti poslechly jen co ses zvedla a NIKDY za celej život nebyly rozjivený a rozdivočelý, že nešly zastavit a stačilo jim vždycky v klidu říct a přestaly, hahaha a teď tu o karkulce. :D

• Citovat
  • Upravit
45747
2.7.22 15:13
@Cimada píše:
Ty se hlavně zamysli nad tím, jak vás neposlouchá vaše děcko.
A ano, mazlení strejdy s neteří JE divné, když je pak z té „lásky“ schopen ji chytit a plácat po zadku.
Ty se opravdu zamysli a přestaň jeho chování obhajovat. Aby ses jednou nedivila.Příspěvek upraven 02.07.22 v 15:05

Nikdo tady nepsal o mazleni se s neteri :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.22 15:16

@Cimada Hele, ale já nejsem zakladatelka. Chce to pozorneji číst, nebo si vzít brýle.

• Citovat
  • Upravit
24857
2.7.22 15:19
@Anonymní píše:
Jo v tomhle souhlasím, že za svoji výchovu chudák nemůže.
Ale v životě to nejspíš mít jednoduchý nebude. Když ho rozhodí už tohle.

Kolik je mu let?
Hrál ve stejném mužstvu jako Tvuj manžel?
Nebo proti Tvemu manželovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.22 15:22
@Cimada píše:
V tom případě je zajímavé, že fyzické tresty schvaluješ svému manželovi v případě neteře.
A co nějaký strejda, nikdy Tě neohnul přes koleno? Co by sis tak o něm myslela?
Víc se k tomu vyjadřovat nebudu. Už jsem Ti tu poradila - zamysli se.

Co bych si v mládí myslela o strejdovi, kdyby mě plácl přes koleno asi nevím, protože se mi těžko už výživá do mých 8 let. Ale co si tak matně vybavuju, měla jsem v ty době nějakou sebereflexi, takže kdyby to bylo za nějakej průser, tak bych si to uvědomovala a jediný, za co bych se modlila by bylo, aby to neřekl našim (i přesto, že mě nebili). V ty době pochybuju že by se nad strejdou někdo pohoršoval, spíš by mi domlouvali, proč tak zlobím.

• Citovat
  • Upravit
12885
2.7.22 15:24
@Veronika1886 píše:
Co tady hrotíte, prostě dělaly bordel a neposlouchaly, tahat jídlo do vody, mají snad respektovat, co řekne dospělý, ne? Dneska jsou ti spratci rozmazlení, co z nich vyroste pak? To se fakt každej pozastavuje nad rázným plesknutím po zadku kdyz si vyloženě dělají z dospělého srandu? To se pak nedivím, že jsou tak neposlušný ty děti.Příspěvek upraven 30.06.22 v 22:19

To všechno může být tvůj názor, no i tak ti to nedává ŽÁDNÉ právo bít dítě, které není tvoje!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.22 15:24
@stock píše:
Kolik je mu let?
Hrál ve stejném mužstvu jako Tvuj manžel?
Nebo proti Tvemu manželovi?

No tak to už si fakt nepamatuju, kde kdo hrál. Jakej to má vliv na to, že se kluk choval jak hovado?
Mj. podrážel nohy všem, ať už z jeho týmu nebo z druhého, protože prostě sranda.

• Citovat
  • Upravit
12885
2.7.22 15:26
@Anonymní píše:
Tak sestra má mnohem přísnější výchovu než my.. Ale je právě hysterická a tohle jsme nikdy neřešily..

Budu hádat, „hysterická“ asi znamená „vadí jí, když rodina kašle na její pravidla a přání ohledně výchovy jejích vlastních dětí“, že? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.22 15:30
@Cimada píše:
Zaprvé začalo divočit vaše děcko, zadruhé máte mít takovou autoritu, abyste se s vlastním děckem domluvili normálně, po dobrém. Neexistuje, aby si chlap bral cizí holku přes koleno a pleskal ji přes zadek. Úchylárnu za tím sice hned vidět nemusíme, ale určitě by nanejvýš stačil třeba šťouchanec do zad. A ani to si moc neumím představit, že by manžel mé neteři udělal. Na to, aby holky poslechly, mělo rozhodně stačit už jen to, že by třeba vstal a šel směrem k bazénu.
Jak se trestu věnuje čas, tzn. šel k ní, stálo mu za to ohnout ji přes koleno…, to už zavání libováním si v tom… Strejda teda nic moc.
Obhajuješ tady chlapa, ale měla by ses nad vaší výchovou zamyslet. A to důkladně. K čemu jsi Ty jako matka, že Tě neposlouchá vlastní děcko? Já když jsem napomenula, věděli ti naši, že to myslím vážně a že pro nějaký zákaz mám důvod.
A ne, rozhodně k žádné výchově nepatří „nějaká ta rána“. To jsou nesmysly lidí, kteří výchovu nezvládli nebo nezvládají. Ta už když se přihodí, je to na pořádně zamyšlení rodičů. Ale mnozí toho zamyšlení právě nejsou schopni. Roli hraje pochopitelně inteligence, že.Příspěvek upraven 02.07.22 v 15:00

Ano, začalo divočit naše dítě, s manželem jsme to pak v soukromí řešili.
Už se tohle nikdy nestane. Že mě dítě neposlouchá? Takhle… Dokonalé dítě nemám, mám prostě klasické normální dítě, kterému to neposlouchání PARKRAT ujede, asi k tomu se jestě přidalo, že chtěla dělat frajerku před sestřenkou. Jak už jsem psala před x stránkama, když jjsme řekli dceři řekli, ža tam byl problém v tom jejím neposlouchání, tak řekla promin.
A už je to zase naš poslusný brouček.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí