Manžel dal neteři na zadek - mám to říct matce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.7.22 15:34
@elunaH píše:
Zakladatelko, vůbec se před někým, jako je vitamín C, obhajovat nemusíš. Podle toho co píšeš ty, to děláte s manželem dobře!
Podle toho, co tady předvádí Vitamín C, je ta osoba hodně mimo. ;-)

Jsem ráda, že nejsem teda jedinájá tady ten blázen :lol: :kytka:.
No snažíáme se, ale víme, že děláme chyby no..
No z tý jsem šokovana dost

• Citovat
  • Upravit
12885
2.7.22 15:36
@ofelie08 píše:
@Will05 Ne, já vám rozumím velmi, a po tomto ještě více. Vy jste byla bita jak pes, zanechalo to u vás trauma, které si nesete do dnes. Já mám zlatý rodiče, ale taky jsem měla zlatou pubertu…a do dnes si pamatuji, jak mě tata ohnul přes křeslo, sundal kalhoty a paskem mi nařezal tak, ze jsem nemohla půl dne sedět. Ve finále? Za to, ze jsem mu sprostě lhala… Trauma z Toho nemám, nerespektovala jsem ho, uměl me ale také pohladit, dal mi čas, lásku, trpělivost… Jako rodič, proto si nenesu z jedného “sekec mazec” trauma a je ze me vyrovnaný jedinec…. je to proste o člověku, proto píšu, ze je nemístné tvrdit hned, jak je to úchylné, jen proto, ze se to zda vám…

Trauma si z toho nesete, protože abyste si obhájila, že vám milovaný tatínek udělal tak ponižující věc, musela jste si v hlavě nastavit, že bít děti je správné. Trauma response jak vyšitá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.22 15:38
@Cimada píše:
Ty se hlavně zamysli nad tím, jak vás neposlouchá vaše děcko.
A ano, mazlení strejdy s neteří JE divné, když je pak z té „lásky“ schopen ji chytit a plácat po zadku.
Ty se opravdu zamysli a přestaň jeho chování obhajovat. Aby ses jednou nedivila.Příspěvek upraven 02.07.22 v 15:05

Psala jsem o naší dceři.

• Citovat
  • Upravit
30422
2.7.22 15:38
@Liberalissima píše:
Trauma si z toho nesete, protože abyste si obhájila, že vám milovaný tatínek udělal tak ponižující věc, musela jste si v hlavě nastavit, že bít děti je správné. Trauma response jak vyšitá :nevim:

Velmi výstižně napsáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.22 15:40
@hanka.br. píše:
Ohýbání dětí přes koleno mi taky přijde prostě divné a nemá to s výchovným plácnutím nic společného. Tím méně, když se jedná o cizí dítě. Ale protože to dělá tvůj manžel, je to v pořádku, pochopitelně. Manželky jsou vždycky slepé - i v těch nejhorších situacích. Už do toho nešťourej, máš plnou podporu diskutujících, ségra je v pohodě, tak snad už je zbytečné klást absurdní otázky.

A já i tobě děkuji za názor :kytka:
Až já budu chtít, tak stourat nebudu..
A už to stejně přeslo k jinýmu tematu, tak co?

• Citovat
  • Upravit
40536
2.7.22 15:46
@Anonymní píše:
Ano, začalo divočit naše dítě, s manželem jsme to pak v soukromí řešili.
Už se tohle nikdy nestane. Že mě dítě neposlouchá? Takhle… Dokonalé dítě nemám, mám prostě klasické normální dítě, kterému to neposlouchání PARKRAT ujede, asi k tomu se jestě přidalo, že chtěla dělat frajerku před sestřenkou. Jak už jsem psala před x stránkama, když jjsme řekli dceři řekli, ža tam byl problém v tom jejím neposlouchání, tak řekla promin.
A už je to zase naš poslusný brouček.

A jak tedy manžel vysvětlil, že nezvládl situaci?

Za mě naprosto selhal, je dospělý, on má mít své chování pod kontrolou, tohle měl vykomunikovat, to že dal na zadek svojí dceři a ještě i neteři mi přijde naprosto mimo.

Neumím si u sebe představit, že bych tohle udělala, na slabší se nesahá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
2.7.22 15:51
@liptom píše:
Jak by zdejší odborníci řešili to, že si tříleté dítě lehne uprostřed čtyřproudé silnice, s jejich benevolentní výchovou???

Chytnu ho a odnesu? Nevidím nějak důvod k „plácání“ (jak se u nás rádo roztomile říká úderům do dítěte)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
2.7.22 15:54
@liptom píše:
@Sisika9 :lol: :lol: :lol:Hmm, podívej se do přírody. Tvl, to jsou názory :roll: :mrgreen:

V přírodě je taky normální, že když se samici zrovna mládě nehodí, tak opustí, nebo třeba taky sežere. A kupodivu to taky neděláme s odkazem „se podívej na přírodu“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
2.7.22 15:56
@Čtyřlísteknatripu píše:
Holky a jak to máte když vám děti hlídají prarodiče? Když dítě zlobí můžou ho plesknout přes zadek nebo taky ne :think: Ptám se vážně, protože jsme tohle doma řešili a já si myslím, že pokud je to fakt v krajní situaci kdy se dítě rozdivočí a neposlouchá, tak mohou. Samozřejmě myslím jen trochu plesknout přes zadek.

Jednoduše, takový prarodič prostě už sám hlídat nebude. Stejně, jako když bude za mými zády dávat dítěti jídla, která nesmí, navádět ho „ať mamince něco neříká“, vozit ho bez sedačky, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.22 17:27
@free333 píše:
A jak tedy manžel vysvětlil, že nezvládl situaci?

Za mě naprosto selhal, je dospělý, on má mít své chování pod kontrolou, tohle měl vykomunikovat, to že dal na zadek svojí dceři a ještě i neteři mi přijde naprosto mimo.

Neumím si u sebe představit, že bych tohle udělala, na slabší se nesahá…

No tak s vysvělením, jak se to u nás odehrávalo :think:.
A dceři, že ho mrží, že musel takhle reagovat. Dcerka dostane jen vyjimečne a když je už plesknutá přes zadek, tak ví, že je je to moc a jsme nastvaní.

• Citovat
  • Upravit
24857
2.7.22 18:33
@Anonymní píše:
No tak to už si fakt nepamatuju, kde kdo hrál. Jakej to má vliv na to, že se kluk choval jak hovado?
Mj. podrážel nohy všem, ať už z jeho týmu nebo z druhého, protože prostě sranda.

Jenom jsem se chtěla dobrat toho, co ho rozhodilo, jak říkáš. Vliv to docela urcite mělo, ale bereš ho, že se chová jako hovado, já nejsem veterinář, tak to pusť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
2.7.22 19:07
@Anonymní píše:
A já i tobě děkuji za názor :kytka:
Až já budu chtít, tak stourat nebudu..
A už to stejně přeslo k jinýmu tematu, tak co?
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
2.7.22 19:10
@Liberalissima píše:
Jednoduše, takový prarodič prostě už sám hlídat nebude. Stejně, jako když bude za mými zády dávat dítěti jídla, která nesmí, navádět ho „ať mamince něco neříká“, vozit ho bez sedačky, atd.

Ty máš zatim mimino, jedno, viď. Ještě budeš ráda, když jednou i nedokonalý prarodič pohlídá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
2.7.22 19:34

@veria
Nemůžu mluvit za Liberalissimu, ale já bych fakt nebyla ráda, kdyby někdo šel proti mym principům ve výchově. Naštěstí má dcera prarodiče normální, kdyby neměla, sehnala bych chůvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
2.7.22 19:40
@Anonymní píše:
No tak s vysvělením, jak se to u nás odehrávalo :think:.
A dceři, že ho mrží, že musel takhle reagovat. Dcerka dostane jen vyjimečne a když je už plesknutá přes zadek, tak ví, že je je to moc a jsme nastvaní.

Ale on NEMUSEL takhle reagovat, proč lže?

Prostě jen nezvládl svůj vztek a má sklony k násilí, jinak by neposlušnost dětí vyřešil jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí