Manžel dal neteři na zadek - mám to říct matce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1949
2.7.22 22:28
@elunaH píše:
Tak tohle je už opravdu hodně velkej extrém. Toho by mohl být schopný maximálně nějaký ultradeb*l, který tím ztrapní tak akorát sám sebe.

Alebo ten podľa teba ultradeb*l bol sám zneuzivany v detstve a tak je na situácie polonahé dieťa vs nepotrebný fyzický kontakt s cudzím dospelým viac haklivy než niekto pre koho je to iba storka z novín, ktorá sa deje iným ľuďom ale nám určite nie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.22 22:33
@elunaH píše:
A říkat o něm, že se chová uchylně je teda jako lepší, jo? Tak jsem to fakt asi nepochopila, ale mně to přijde taky strašný.
A jak si myslíš, že by to někdo řešil rázněji? Ano, dokážu si představit, že jsou takoví rodiče, kteří by jim vynadali a dítě k nim už nepustili. Pro mě by to byla ale spíš výhra. Nějak doma nestojím o rozcapený a nevychovaný cizí děti.

Mně by tohle zrovna u netře práve mrzelo no..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.22 22:35
@free333 píše:
A proč to „výchovné hledisko“ uplatnoval i na neteři?

Já za tím vidím jen to, že se neovládl, vždyt z toho máte jen zkažený den, založilas kvůli tomu diskusi, měli jste obavy, co na to řekne matka, nestálo to za to.

A kdyby se neovládl příště třeba u nějaké kamarádky dcery, která má ráznější rodiče, mohlo by to mít nepříjemné dohry.
Já osobně bych si od nikoho tlouct svoje dítě nenechala.

Asi protože manžala nastvalo, že se posmívala

• Citovat
  • Upravit
231
2.7.22 22:35
@Elfido píše:
Alebo ten podľa teba ultradeb*l bol sám zneuzivany v detstve a tak je na situácie polonahé dieťa vs nepotrebný fyzický kontakt s cudzím dospelým viac haklivy než niekto pre koho je to iba storka z novín, ktorá sa deje iným ľuďom ale nám určite nie :nevim:

Hele, ty s každým svým dalším příspěvkem vždycky zabrousíš do ještě většího extrému než předtím, a to už si říkám, že to nejde.
Z jednoho plácnutí po zadku vznikl zneuzžívaný rodič v dětství, co sám žene k soudu jiného rodiče, že plácl jeho dítě v plavkach. Uff, já už takhle po večeru nemám asi tolik bujnou fantazii :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.22 22:38
@hanka.br. píše:
No vidím, že už sis dokázala v sobě tu realitu zcela poopravit. V úvodním příspěvku popisuješ tu situaci docela jinak než jako „jednu výchovnou“ a už to, že ti to stálo za založení diskuze svědčí o tom, že to zas až tak v klídku neproběhlo.

No psala jsem, že holky si přehnul přes koleno, dostali jednu až to mlasko a že je to asi zabolelo.. ale to prostě spada pod pojmem jedna výchovná..
Ano, protože mi celá situace přisla líto

• Citovat
  • Upravit
1949
2.7.22 22:39
@elunaH píše:
Hele, ty s každým svým dalším příspěvkem vždycky zabrousíš do ještě většího extrému než předtím, a to už si říkám, že to nejde.
Z jednoho plácnutí po zadku vznikl zneuzžívaný rodič v dětství, co sám žene k soudu jiného rodiče, že plácl jeho dítě v plavkach. Uff, já už takhle po večeru nemám asi tolik bujnou fantazii :D

A ty sa proste každým jedným príspevkom snažíš hocikoho kto s tebou nesúhlasí zosmiesnit. To ďalej fakt nemá cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
2.7.22 22:44
@elunaH píše:
Chudák zakladatelka, mám dojem, že kdyby tušila, co se tu strhne za hysterii, kvůli jednomu plácanci, který efekt měl a dopadlo vše dobře, tak se na tu diskusi pěkně z vysoka vykvajzne.

No kvůli tomu by asi diskuzi nezakládala, to dá rozum, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
2.7.22 22:44
@Anonymní píše:
Mně by tohle zrovna u netře práve mrzelo no..

To je jasný, já spíš mluvila obecně o našich známých.
U sestry bych to taky brala jinak.
Ale tak hlavně že všechno dobře dopadlo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
2.7.22 22:46
@Elfido píše:
A ty sa proste každým jedným príspevkom snažíš hocikoho kto s tebou nesúhlasí zosmiesnit. To ďalej fakt nemá cenu.

Protoze už mi to fakt přijde bizarní, co z toho vzniklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.22 22:51
@hanka.br. píše:
No kvůli tomu by asi diskuzi nezakládala, to dá rozum, ne?

No vlastně, když to tak vezmeš ano diskuze je o jednom plácnutí, který mělo efekt a dopadlo to dobře..
Ale byla jsem z toho nesvá..do toho v tu noc mi jednoroční dítě dávalo jasně najevo, že spát se nepjde, tak jsem nějak přemýšlela o tom dnu

• Citovat
  • Upravit
231
2.7.22 22:57
@hanka.br. píše:

Tak v tý době ještě netušila, že neteř si doma na plácnutí ani jednou nepostěžuje, že den u nich vychválí, že sestra to vezme v pohodě.
Mně už se taky párkrát stalo, že jsem zpanikařila kvůli nějaký prkotině a za pár hodin jsem se mlátila do hlavy, co jsem hrotila za zbytečnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
2.7.22 23:41
@hanka.br. píše:

Jestli jsem si dobre vsimla, zakladaji se tady diskuze kvuli mnohem vetsim prkotinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
3.7.22 00:53
@_.Emilyyy píše:
Co tak pises, tak znite jako fajn rodice, ktere se dceri venuji a davaji ji lasku.Ale kdyz byste vynechali to vase biti, tak do dokonalosti vam malo nechybi ;)

Vtip: táta dáva díteti výprask a povída:,, ten výprask jsem ti dal, protože tě mám rád"
Dítě:,, ale tati, tolik lásky si ani nezasloužím"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
3.7.22 08:06
@Anonymní píše:
No vlastně, když to tak vezmeš ano diskuze je o jednom plácnutí, který mělo efekt a dopadlo to dobře..
Ale byla jsem z toho nesvá..do toho v tu noc mi jednoroční dítě dávalo jasně najevo, že spát se nepjde, tak jsem nějak přemýšlela o tom dnu

Celou diskuzi jsem nečetla, ale uprimne tvůj manžel mi nepřipadá normální, za takovou blbinu mlátit děti, to se jen tak nevidí. Mám podobne stare dítě, v okolí několik holčiček v tomto věku, takže vím jak dokážou řadit, v bazénu jich máme věčně 4-5.. Ale fakt si neumím představit situaci kdy by bylo potřeba jim dávat na zadek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
3.7.22 10:23
@Alušáček píše:
Celou diskuzi jsem nečetla, ale uprimne tvůj manžel mi nepřipadá normální, za takovou blbinu mlátit děti, to se jen tak nevidí. Mám podobne stare dítě, v okolí několik holčiček v tomto věku, takže vím jak dokážou řadit, v bazénu jich máme věčně 4-5.. Ale fakt si neumím představit situaci kdy by bylo potřeba jim dávat na zadek :roll:

Další taková :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect