Manžel dělá dusno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1022
20.7.17 11:05

@kdochcekam

Taky si myslím, že oddělené spaní je cesta do pekla.

Pochopím když je malý byt a mini mimi… taky mám v plánu s ním být spíš v obýváku, ale určitě na pár hodin v noci se půjdu do ložnice přitulit :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8859
20.7.17 11:07

@páájaa2 v tom případě budeš hodná, když přítelkyním poradíš jak na něj, protože to může vyústit i v rozvody, takovéhle situace. Viz tato diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
20.7.17 11:16

@Liliana87 @kdochcekam já bych to neviděla tak tragicky.Do mých 25let jsem to taky brala ako vy, ale věkem se mi posunuly priority jinde. Měla jsem hodně partnerů co se potřebovali tulit, ale jinak jsme byli úplně jiní, nešlo s nima žít. Rozhodně nás spojuje více (podle mě důležitějších věcí)jak společná postel.
U mě stejně není místo, mám své dvě kočky na sobě nalepené každou noc, ty by mi chyběly více, jim nevadí když se točím a vstávám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.17 12:25

Axlpol: Já mám dojem, že u nás je podstata taky někde v pracovních záležitostech. Dost často totiž tento obrat bývá po příchodu z práce nebo právě po služební cestě. Moje mamka už ho i podezírala, jestli nemá v práci milenku, ale myslím si, že spíš ne. Péči o dítě taky moc nedává a i přiznává, že by to nezvládal a ani ho to nebaví. Proto taky nikdy nebudeme mít víc dětí, ačkoliv když jsme spolu chodili, básnil o veliké rodině. Teď ho akorát všechno prudí.
Oddělené spaní mi teda taky vadí, ale on to zdůvodňuje tím, že dlouho do noci pracuje (no, myslím si o tom své, protože vím, že u toho hraje hry a sleduje kraviny…), tak aby mě nebudil - takže pro mé dobro :pocitac:
Teď v červnu jsme měli výročí a on měl zrovna „svoji náladičku“. Koupila jsem víno, jeho oblíbené chuťovky, malou měli do večera mí rodiče, tak jsem myslela, že si uděláme pěkné odpoledne. A co myslíte - seděl u počítače, cpal se tím sýrem a pak šel sám spát. Když jsem šla za ním, tak že prý na mě nemá čas a že jsem děsná, když se neumím zabavit sama. No obrečela jsem to.
 M.

• Citovat
  • Upravit
12899
20.7.17 12:31

Já bych řekla, že zjistil, co to reálně znamená mít rodinu.
Myslím tím, co to od něj vyžaduje v praxi.
A protože je prostě rozmazlený, jako je to dnes časté u spousty mužů, tak je nevrlý, že nemá ten svůj klídek a čas pro sebe tak, jak to bylo bez dítěte.
Ta velká rodina byla jeho romantická představa a teď nastal střet s realitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12899
20.7.17 12:37

@kdochcekam Njo, jenže já mám pocit, že zatímco ten tvůj vypínal s vámi a byl tak spokojený, ten od zakladatelky jaksi chce vypínat bez nich.
Na mě to tak působí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
20.7.17 12:43
@Anonymní píše:
Axlpol: Já mám dojem, že u nás je podstata taky někde v pracovních záležitostech. Dost často totiž tento obrat bývá po příchodu z práce nebo právě po služební cestě. Moje mamka už ho i podezírala, jestli nemá v práci milenku, ale myslím si, že spíš ne. Péči o dítě taky moc nedává a i přiznává, že by to nezvládal a ani ho to nebaví. Proto taky nikdy nebudeme mít víc dětí, ačkoliv když jsme spolu chodili, básnil o veliké rodině. Teď ho akorát všechno prudí.
Oddělené spaní mi teda taky vadí, ale on to zdůvodňuje tím, že dlouho do noci pracuje (no, myslím si o tom své, protože vím, že u toho hraje hry a sleduje kraviny…), tak aby mě nebudil - takže pro mé dobro :pocitac:
Teď v červnu jsme měli výročí a on měl zrovna „svoji náladičku“. Koupila jsem víno, jeho oblíbené chuťovky, malou měli do večera mí rodiče, tak jsem myslela, že si uděláme pěkné odpoledne. A co myslíte - seděl u počítače, cpal se tím sýrem a pak šel sám spát. Když jsem šla za ním, tak že prý na mě nemá čas a že jsem děsná, když se neumím zabavit sama. No obrečela jsem to.
M.

Na co čekáš? Odejdi od něj. Horším otcem sotva bude a o nic jiného nejde. Nestojí o tebe, není na co čekat. Každého roku je škoda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.17 13:39

Radu bohuzel nemam. Moje partnerstvi je nastesti pohodove, ale kdyz mam jednou za cas blbou naladu a zacnu prudit, tak me manzel okamzite (a pravem) uzemni. Prohodi neco jako:

„Aaah, vidim, ze jsi spatne naladena… To me mrzi. Ale to Te nijak neopravnuje me prudit a na me utocit, takze se laskave vzpamatuj a nevybijej si svou frustraci na mne, nejsem zadny hromosvod.“

No a mam po srande :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
36556
20.7.17 13:44
@Anonymní píše:
Radu bohuzel nemam. Moje partnerstvi je nastesti pohodove, ale kdyz mam jednou za cas blbou naladu a zacnu prudit, tak me manzel okamzite (a pravem) uzemni. Prohodi neco jako:

„Aaah, vidim, ze jsi spatne naladena… To me mrzi. Ale to Te nijak neopravnuje me prudit a na me utocit, takze se laskave vzpamatuj a nevybijej si svou frustraci na mne, nejsem zadny hromosvod.“

No a mam po srande :jazyk:
:mavam: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12899
20.7.17 14:01
@kdochcekam píše:
Ale proč? Já bych to nesnesla. Ten pocit, že se na nás netěší až přijde domů…jasně, jsou dny, kdy člověk prostě nechce vidět nikoho nebo tak…je přetažený, nemocný…blá bláb lá…ale co je teda pro něj důležitější, když vlastní decko ho obtěžuje? Hnusí se mi, jen si to představím. O čem teda ten jeho život je? Že má doma služku co se mu stará o potomka, kterého má jen z povinnosti? K čertu s ním. Na světě je plno lidí, kteří si váží i takových maličkostí, jako je náruč manželky při příchodu z práce. Kolik to stojí? Nic. Ale je to k nezaplacení. A jestli ten blboun to nevidí, tak je to jednoduše asociál. :nevim:

Jasně, že jsou dny, kdy je člověk přetažený.
Já to občas zažila i u sebe, to jsem schopna vyčítat druhému pomalu i to, že dýchá.
Já se za to pak stydím a hlavně, ten stav mám párkrát do roka a do druhého dne se z toho vyspím.
Pánové si ty rodiny pořizují, protože je chtějí, mají tu potřebu je mít nebo chápou, že má tu potřebu protějšek a chtějí si ho udržet a nebo prostě jedou v nějakém průměru a k průměrnému člověku rodina patří.
Jen málokdo chce být za někoho divného nebo podezřelého, protože nemá rodinu.
Ale ve větší míře si myslím, že tu rodinou chtějí.
Ale málokdo z nich si v reálu uvědomuje, co to bude znamenat.
Když vidím, jak ženy vychovávají holky a kluky, tak u holek je vyžadováno obvykle mnohem víc zodpovědnosti a součinnosti doma.
U kluka se kolikrát mávne rukou, že vždyť je to chlap, má nárok nechávat po sobě bordel, být méně zodpovědný, mít doma méně povinností atd.
To se v dospělosti pak těžko chápe a představuje, co člověk musí obětovat tomu, aby ta rodina fungovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
20.7.17 14:07

Mému exmanželovi jsem xkrát řekla, že je schizofrenik. Uměl být jak med a pak bum, prásk a najednou bylo doma dusno z ničeho. :roll:
Jéje, jak mi je krásně bez něho. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
20.7.17 15:09

A jak se na to tváříte vy? Má aspoň u vás pocit, že to vidíte férově? Já v tomhle vyrostla (ne takhle extrémní, ale stejně) a je to fuj hnus. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
20.7.17 15:09

No já jsem chlap a taky rád spím sám. Máme doma oddělené ložnice. Chodím spát pozdějc než žena a mám rád svůj klid na usínání, někdy si ještě v posteli čtu, atd. Stejně tak ráno. Pro mě je tohle nepřekročitelná hranice. Žena se musí v tomhle přizpůsobit, nebo ať si najde rozvodového právníka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106066
20.7.17 16:23
@Jabadabadu píše:
No já jsem chlap a taky rád spím sám. Máme doma oddělené ložnice. Chodím spát pozdějc než žena a mám rád svůj klid na usínání, někdy si ještě v posteli čtu, atd. Stejně tak ráno. Pro mě je tohle nepřekročitelná hranice. Žena se musí v tomhle přizpůsobit, nebo ať si najde rozvodového právníka. :mrgreen:

To není o přizpůsobování, v tomhle musí být stejná potřeba…já tulice potřebuju a pokud chce spát sám, tak může i sám žít…na co pak nějaký vztah, když v něm je každý sám…o tom, jak probíhá v takovém vztahu sex raději ani nepřemýšlím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
20.7.17 16:33

Taky mám doma pana náladového, zrovna má dovolenou a to je něco..
nejlepší je se nehádat to takové povahy potřebují..já mu řeknu co si o něm myslím a je klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí