Manžel mě dohání k šílenství.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18154
14.5.23 20:23
@Anonymní píše:
Jaký že musí vařit a uklízet, já se ho o to neprosim, do vaření se hrne a pak nadává. Úklid je celý na mě. Já uklízí s dítětem v závěsu, vařím dítěti, cvičícím s ním Vojtovku, já vařím v týdnu a manželovi většinou dělám přílohu když vaří. Není všechno na něm, to jsme se špatně pochopili. Chlap chodí do práce, o víkendu vaří a vynáší koš. S malou si hrajeme oba dva, většinou současně, abychom byli spolu. Dceru koujim, jelikož byla dlooooho nejedlik, jist začala víc jak pár lžiček po roce. Teď je to lepší, umí sama lžičkou, tak sní víc. Ale když je nemocná, tak jenom prso. Nemyslím si, že už je velká.
Je to docela hnusně řečeno, že nezvládám ani jedno. Já jsem dceru díky vojtovce rozchodila…

A proč ti manžel říká, že neuklízíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107635
14.5.23 20:25
@g.sandova píše:
Taky si nepotřebuji udržet chlapa, to je, co?

to je plné břicho, prázdný pytlik…neznas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
14.5.23 20:30

Navrhla bych výměnu rolí. Pokud to nelze, řekla bych mu, ať nevaří a neuklízí, že se o to postaráš sama, a nebo ať nemá řeči. Dále bych mu koupila nějakou litersturu na téma pozitivní motivace. A pokud ani to nezabere, tak si na to najmout kvalifikovaný servis. A určitě bych si nedělala další dítě, ale co nejrychleji to půjde, vrátit se do zaměstnání, alespoň na menší úvazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
14.5.23 20:36
@sahrazad1 píše:
Promiň, ale víc chyb vidím u tebe. Ženská, která neumí vařit… Co jednou predas své dceři? Jinak, myslím, ze jsi vyčerpána kojením. Ono se to nezdá, ale dává to tělu paradne zabrat, vyčerpává i vitaminy a minerály. Jestli je dceři kolem roku a půl, a ty jsi takto vyřízená, můžeš zkusit odstavit, nebo aspoň kojení omezit. A poříd si doplňky stravy. Druhé dítě teď asi ne, ne kvůli němu, ale kvůli tobě. Dříve se dej do kupy, naber sil, a až pak druhé těhotenství.

Co jí předá? Třeba to nebude vaření, ale jiné hodnoty, místo ambic na nejlepší kuchařku, může chtít být dobrá právnička nebo doktorka.
Myslela jsem si, že jsme už v uvažování trochu dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
14.5.23 20:44
@g.sandova píše:
Já taky nevarim, vaří jen muž, dělá velké nákupy. Na mne he práce a domácnost. A všichni se můžou zbláznit, jak je uzasnej, že vaří :roll: Že je bordelar a prase, to nikdo neřeší.
Už mě ty predpotopni názory nebaví, fakt ne
Já kojila dkoro fo dvou let, taky byl i přes noc pořadí prisaty, to se nedalo

Tak to, že máš z něčeho komplexy tě neopravňuje k tomu, někoho posílat do háje za odlišný postoj k takovým věcem. Ať si každý předává nebo nepředává svým dětem co chce. Pro mě je též schopnost si uvařit a uklidit do života naprostý základ. Se třeba poprď, že má někdo jiný názor a dovolí si dětem předat naprosto normální věci do života. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.23 20:45
@milami píše:
Kojí a chodí do salonu :lol:Stejně si myslím, že jde o provokativně založenou diskuzi.

Je to reálné.
Do salónu jsem šla od narození dcery poprvé. Od vánoc odkladam.

• Citovat
  • Upravit
2324
14.5.23 20:47

Úvodní příspěvek zakladatelky vyznívá úplně jinak než ty ostatní.

Informace doplňuje průběžně, jak se to hodí.
Najednou je celý úklid na ní, najednou cvičí vojtovku, najednou už vaří přes týden, o víkendu vaří přílohy…
(v úvodu popisuje, že vaří manžel - Já vaření ráda nemám, neumím to a nebaví mě to)

Sorry, nějak celé diskuzi nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.23 20:48
@milami píše:
Kojí a chodí do salonu :lol:Stejně si myslím, že jde o provokativně založenou diskuzi.

Je to reálné.
Do salónu jsem šla od narození dcery poprvé. Od vánoc odkladam.

• Citovat
  • Upravit
Uslava
14.5.23 20:53
@Venetia píše:
to je hrozna fráze udržet si chlapa…nekdo se fakt tezce zasekl jinde

Dělá mu to dobře. To jsou ty chlapske mýty. Je třeba udržet si chlapa, každá se třese na můj chuj,
romanticke chování chlapa je podpantoflactví, každá má raději grazla než hodnyho chlapa…
kraviny furt dokola.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
14.5.23 21:04

Vždyť si ho také neudržíte, pak je to v pořádku.

@Uslava píše:
Nechci si udržet chlapa. Buď budeme na všechno spolu a každý budeme pro rodinu dělat všechno, co umíme a nebo potřebuje služku. V tom případě ať táhne.
  • Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
14.5.23 21:06

Chyba v Matrixu?

@VitaminC píše:
A proc se to nenaucis sam?
  • Citovat
  • Upravit
19388
14.5.23 21:09

@AnnaNuvoletta07 no, nepochopila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42959
14.5.23 21:10
@milami píše: Úvodní příspěvek zakladatelky vyznívá úplně jinak než ty ostatní.

Informace doplňuje průběžně, jak se to hodí.
Najednou je celý úklid na ní, najednou cvičí vojtovku, najednou už vaří přes týden, o víkendu vaří přílohy…
(v úvodu popisuje, že vaří manžel - Já vaření ráda nemám, neumím to a nebaví mě to)

Sorry, nějak celé diskuzi nevěřím.

Ano, najednou je to celý jinak, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
14.5.23 21:11

To ne, jen nepodporuji neschopnost, lenost a výmluvy.

@Venetia píše:
jeziiis další pres jídlo…
  • Citovat
  • Upravit
2377
14.5.23 21:15

Já bych navrhla jít do Výměny manželek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...