Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Larr ja bych tuto diskuzi shrnula asi tak, ze kazdy se muze rozhodovat tak, jak uzna za nejvhodnejsi a jen on sam se pak bude se svym rozhodnutim naucit zit. Zakladatelka se rozhodla jit na potrat a je to jen jeji rozhodnuti, ne rozhodnuti jejiho manzela. Ona se s tim musi srovnat, je otazka, zda bude litovat nebo ne
kazdej ma pravo na svuj nazor, ale nema pravo ho jinym vnucovat
maximalne se snazit argumentovat, ale to je ted jaksi uz k nicemu, ze… ![]()
Napsala, že její - ale nevíme jakou roli v tom hrál manžel - napsala, že chce odejit od muže - ale čas ukáže
.
@mmuerka píše:
@Larr ja bych tuto diskuzi shrnula asi tak, ze kazdy se muze rozhodovat tak, jak uzna za nejvhodnejsi a jen on sam se pak bude se svym rozhodnutim naucit zit. Zakladatelka se rozhodla jit na potrat a je to jen jeji rozhodnuti, ne rozhodnuti jejiho manzela. Ona se s tim musi srovnat, je otazka, zda bude litovat nebo nekazdej ma pravo na svuj nazor, ale nema pravo ho jinym vnucovat
maximalne se snazit argumentovat, ale to je ted jaksi uz k nicemu, ze…
@Larr jo,to je fakt. Je spousta zen, ktere tvrdi, ze neco 100% udelaji a nakonec vse zustane pri starem ![]()
@nepř.G12 píše:
Už vám někdo řekl, že tady zaplácáváte téma?
To jsem byla Já, ale myslím, že jsme dobře zakončili pátek no ni
![]()
@frozendarkness Když už jsi své rozhodnutí učinila, přeju hodně síly, abys dokázala i odejít od manžela a svůj život sis srovnala podle svých představ
. Hodně štěstí.
@margotkaa píše:
Od takoveho chlapa bych utekla co nejdriv…strasny
já ne, já bych mu udělala ze života peklo, a až pak bych odešla, až by z něj zbyl odpad ![]()
@K.Black Prima, nemáš návod? Přemýšlím, „proč muži milují potvory“
.
I na nové fotce ti to moc sekne a plavky super, snad ani nehubni, „baculky“ jsou v kurzu
.
@verulenka návod nemám, všechno by byla improvizace ![]()
Děkuji
akorát si nemyslím, že jsem baculka, ano mám nahoře ještě kilo, ale jinak si myslím že jsem akorát ![]()
@K.Black píše:
@verulenka návod nemám, všechno by byla improvizaceDěkuji
akorát si nemyslím, že jsem baculka, ano mám nahoře ještě kilo, ale jinak si myslím že jsem akorát
jsem zvědavá jestli dostaneš
@mmuerka jj, poprvé je nej, jsi jen ty a miminko, příště už to tak nebude.