Manžel mě nutí jít na potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
26.4.13 22:18
@Larr píše:
Osobně nesouhlasím s tím, že se těhotenství musí přijmout jako hotová věc. I po té autonehodě můžeš se svým životem udělat co chceš. A nemyslím si, že po nalezení dvou čárek není už čas pro rozhodování - je to můj život, můj, mýho chlapa a mých dětí - nikdo jiný ho za mě neodžije, nikdo jiný tou cestou nepůjde.

jsem zvědavá jestli dostaneš :mrgreen:

@mmuerka jj, poprvé je nej, jsi jen ty a miminko, příště už to tak nebude.

• Citovat
  • Upravit
Larr
26.4.13 22:27
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@K.Black píše:
ne, čekali jsme na tebe :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Larr
26.4.13 22:28
8o :mrgreen:
@K.Black píše:
jsem zvědavá jestli dostaneš :mrgreen:@mmuerka jj, poprvé je nej, jsi jen ty a miminko, příště už to tak nebude.
  • Citovat
  • Upravit
5938
26.4.13 22:35

@Larr ja bych tuto diskuzi shrnula asi tak, ze kazdy se muze rozhodovat tak, jak uzna za nejvhodnejsi a jen on sam se pak bude se svym rozhodnutim naucit zit. Zakladatelka se rozhodla jit na potrat a je to jen jeji rozhodnuti, ne rozhodnuti jejiho manzela. Ona se s tim musi srovnat, je otazka, zda bude litovat nebo ne :nevim: kazdej ma pravo na svuj nazor, ale nema pravo ho jinym vnucovat :nevim: maximalne se snazit argumentovat, ale to je ted jaksi uz k nicemu, ze… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
26.4.13 22:37

Napsala, že její - ale nevíme jakou roli v tom hrál manžel - napsala, že chce odejit od muže - ale čas ukáže :think:.

@mmuerka píše:
@Larr ja bych tuto diskuzi shrnula asi tak, ze kazdy se muze rozhodovat tak, jak uzna za nejvhodnejsi a jen on sam se pak bude se svym rozhodnutim naucit zit. Zakladatelka se rozhodla jit na potrat a je to jen jeji rozhodnuti, ne rozhodnuti jejiho manzela. Ona se s tim musi srovnat, je otazka, zda bude litovat nebo ne :nevim: kazdej ma pravo na svuj nazor, ale nema pravo ho jinym vnucovat :nevim: maximalne se snazit argumentovat, ale to je ted jaksi uz k nicemu, ze… :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
5938
26.4.13 23:23

@Larr jo,to je fakt. Je spousta zen, ktere tvrdi, ze neco 100% udelaji a nakonec vse zustane pri starem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
27.4.13 08:12
@nepř.G12 píše:
Už vám někdo řekl, že tady zaplácáváte téma? 8)

To jsem byla Já, ale myslím, že jsme dobře zakončili pátek no ni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
27.4.13 08:21

@frozendarkness Když už jsi své rozhodnutí učinila, přeju hodně síly, abys dokázala i odejít od manžela a svůj život sis srovnala podle svých představ :kytka:. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
27.4.13 12:41

Od takoveho chlapa bych utekla co nejdriv…strasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
27.4.13 18:06
@margotkaa píše:
Od takoveho chlapa bych utekla co nejdriv…strasny

já ne, já bych mu udělala ze života peklo, a až pak bych odešla, až by z něj zbyl odpad ;)

• Citovat
  • Upravit
21581
27.4.13 18:13

@K.Black Prima, nemáš návod? Přemýšlím, „proč muži milují potvory“ :jazyk:.
I na nové fotce ti to moc sekne a plavky super, snad ani nehubni, „baculky“ jsou v kurzu :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
27.4.13 18:24

@verulenka návod nemám, všechno by byla improvizace ;)

Děkuji :kytka: akorát si nemyslím, že jsem baculka, ano mám nahoře ještě kilo, ale jinak si myslím že jsem akorát ;)

• Citovat
  • Upravit
Larr
27.4.13 18:31
8o :mrgreen:
@K.Black píše:
@verulenka návod nemám, všechno by byla improvizace ;)Děkuji :kytka: akorát si nemyslím, že jsem baculka, ano mám nahoře ještě kilo, ale jinak si myslím že jsem akorát ;)
  • Citovat
  • Upravit
K.Black
27.4.13 18:36

@Larr nekul ty voči :roll: nebo jsi jedna ze závistivek zapšklých šmudel?

• Citovat
  • Upravit
Larr
27.4.13 18:38

Vo čem je řeč :roll: 8o.

@K.Black píše:
@Larr nekul ty voči :roll: nebo jsi jedna ze závistivek zapšklých šmudel?
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky