Manžel mě nutí jít na potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
1.6.16 20:46

@Adelaida87 Já mysím, že o chlapa přijdeš tak jako tak. Protože po tom, co předvedl, ho asi milovat nebudeš.
Takže bych zvážila, jestli budu sama se dvěma dvěma dětmi nebo třema. Respektive zda zvládnu tři jako samoživitelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
1.6.16 20:46

@Adelaida87 osobne bych nesla na potrat v takovem tt. Kdyz uz, tak hned na pocatku. Zvladnes uzivit sebe a deti financne? Kdybych byla na tvem miste, kopla bych pritele do zadku v kazdem pripade.

Příspěvek upraven 01.06.16 v 20:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.6.16 20:47

Rozhodla bych se podle toho, jestli bych sama uživila 3 děti (kdyby přítel fakt odešel). :hug: Nejsem zastáncem zbytečných potratů, ale zároveň nejsem zastáncem živoření s dětmi jen proto, že jsem to kdysi nedokázala rozseknout. 11. týden už je docela hodně. :( Moc Ti držím palce, aby rozhodnutí bylo správné a akceptovatelné pro vás pro všechny! :kytka:

Příspěvek upraven 01.06.16 v 20:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
1.6.16 20:48

@Adelaida87 Ahojky :) Jsem třeba zaujatá, protože se snažímea nejde nám to a mám za sebou 1. neuspesné IVF, ale já osobně bych nikdy na potrat nepřistoupila, a to ani kdyby mi bylo 16 obzvlášt jestli jsi 11 tt, chlapovi bych řekla že si to dítě nechám a at se třeba staví na hlavu, vím že sama se třema to určitě není procházka ružovým sadem, ale určitě máš kamarády a rodinu co tě podpoří a pomuže ti :) To jen muj názor, snad se rozhodneš správně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.6.16 20:49

4 a 6 let…mam jen maminku ktera ja ne tom financne stejne spatnejako ja :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.16 20:51

@Adelaida87 byla jsem v naprosto stejný situaci a já tenkrát na ten potrat opravdu šla…sice mi tu teď spí třítýdenní mimino, který mám se stejným chlapem, který mě tenkrát na ten potrat jít donutil, ale nikdy na to nezapomenu…mohli jsme mít už skoro roční mimino, kterýmu jsme nedali šanci…je mi to teď líto, byla jsem blbá, že jsem si to tenkrát nevybojovala, byla jsem slaboch a bála se, že odejde…svoji holčičku miluju nadevše, ale ten červík z minulosti tam furt je a nikdy si to neodpustím, že jsem to udělala…být vámi tak toho chlapa prostě neposlechnu, to svědomí je strašná věc a vztahu to rozhodně neprospěje to mi věřte, vím o čem mluvím!! :roll: prosím o zachování anonymu, děkuji

• Citovat
  • Upravit
2299
1.6.16 20:52

Ten o tom rozhoduje jak kdyby si měl koupit novou televizi - jednou jo, pak zas ne… a dva týdny po potratu ti řekne, že by ho vlastně chtěl a bude ti vyčítat, že jsi na něj šla ne?
Otázka k zamyšlení - chceš být s chlapem, který ti dal takovéto ultimatum a ohled na tvůj názor nebere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
1.6.16 20:59
@Anonymní píše:
@Adelaida87 byla jsem v naprosto stejný situaci a já tenkrát na ten potrat opravdu šla…sice mi tu teď spí třítýdenní mimino, který mám se stejným chlapem, který mě tenkrát na ten potrat jít donutil, ale nikdy na to nezapomenu…mohli jsme mít už skoro roční mimino, kterýmu jsme nedali šanci…je mi to teď líto, byla jsem blbá, že jsem si to tenkrát nevybojovala, byla jsem slaboch a bála se, že odejde…svoji holčičku miluju nadevše, ale ten červík z minulosti tam furt je a nikdy si to neodpustím, že jsem to udělala…být vámi tak toho chlapa prostě neposlechnu, to svědomí je strašná věc a vztahu to rozhodně neprospěje to mi věřte, vím o čem mluvím!! :roll: prosím o zachování anonymu, děkuji

Co fakt nechápu je vyspat se s chlapem, co tě donutil k potratu, prakticky bezprostředně po šestinedělí. Že jsi znovu otěhotněla, to už nemám sílu komentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.6.16 21:03
@hanka.br. píše:
Co fakt nechápu je vyspat se s chlapem, co tě donutil k potratu, prakticky bezprostředně po šestinedělí. Že jsi znovu otěhotněla, to už nemám sílu komentovat.

a ronit slzy nad nenarozeným dítětem. Pro mě by ten chlap už tehdy definitivně skončil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23

Tak já jak už jsem psala, na potrat jít nechci…potřebovaa jsem se někomu svěřit s mym problémem…mám strach abych to vse sama zvladla…tri deti v dnesni dobe…ale kazdopadne na potrat nejdu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
@Burj Chalifa píše:
a ronit slzy nad nenarozeným dítětem. Pro mě by ten chlap už tehdy definitivně skončil.

to není chlap :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.6.16 21:04
@Burj Chalifa píše:
Jak se dá otěhotnět neplánovaně? Máš dvě děti, tak snad už o antikoncepci něco víš, ne? pane božeCo řešíš, jsi v 11(!) týdnu!! Poslední věta snad nezasluhuje komentáře, strejdo.

Neplánovaně…přes antikoncepci :(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.6.16 21:06
@Adelaida87 píše:
Neplánovaně…přes antikoncepci :(((

by ZASE selhala? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.6.16 21:06

Ještě bych mela dodat, že on už děti má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.6.16 21:07
@Burj Chalifa píše:
by ZASE selhala? :zed:

Otěhotněla jsem přes antikoncepci Yosefine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí