Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A máte se vůbec rádi nebo jste spolu jen kvůli penězům? Nemáte společné peníze? Většina ženských vydělává mnohem míň než chlap, tam by se to řešilo jak?
@solip
Kdybych nezadala, nemela bych nasetreno vubec nic. Takto mam aspon solidni financni rezervu.
Vůbec nechápu, proč si dva obchodní partneři spolu pořídili dítě ![]()
@zuzikka my jsme vydelavali stejne, proto jsme vzdy platili vse napul. Na materske jsem s jeho ditetem, proc bych to mela financne odskakat jen ja?
Já tomu tvému příspěvku moc nerozumím, jsem ztracená v prostoru a čase
Vy jste tedy doma parta HIC
Jinak jsem manželovi řekla, že mi dluží ušlý zisk za 2,5roku. Koukal na mě jak péro z divanu a jen mi řekl, že mi asi zatrhne internet ![]()
@aknadar píše:
Povedená „rodinka“…
Spis se nekdo nudi, tak trolli, ale vubec mu to nejde…jo i trollovat se totiz musi umet ![]()
@Anonymní píše:
@zuzikka my jsme vydelavali stejne, proto jsme vzdy platili vse napul. Na materske jsem s jeho ditetem, proc bych to mela financne odskakat jen ja?
no to sis s ním měla vyjasnit než sis ho vzala, to je dost důležitá věc, jak to budete mít v manželství uspořádané finančně, ne?
@Michelle_M píše:
Vůbec nechápu, proč si dva obchodní partneři spolu pořídili dítě
Dlouhodobá investice do budoucna. Teď hlavně dobře ošetřit, aby v důchoďáku jednoho nenavštěvovalo víc než druhého.
@Anonymní píše:
Tohle chapu a rozumim, tim, ze jsi s ditetem jsi sla financne dolu, nechapu ale jak to mate celkove nastavene, nepzsobite vubec jako rodina, na druhou stranu, kdyz finance chcete resit takto a nezit jako rodina, tj vse napul stejnym dilem, meli jste si to osetrit pravne..
@Chytrak píše:
Spis se nekdo nudi, tak trolli, ale vubec mu to nejde…jo i trollovat se totiz musi umet
Ale zas je to originální námět, jen je potřeba to trochu dopilovat ![]()
@mamina89 oddelene ucty, vlastni vydaje za sve, spolecne vydaje 50:50. Ja potrebuji mit pocit, ze jsem financne.
I ted to financne zvladnu.
Nevim, jestli je lepsi si ten vztah odosobnit, pred detmi hrat divadlo o normalni rodine, ale od chlapa se citove odpoutat. Proste uz to nebude “pritel” ale obchodni partner. Neduverovat - vse mit podlozene fakturami, e-maily, apod.
@Anonymní píše:
Ale tak určitě jsi věděla, kolik budeš pobírat. Když tě tolik trápí, že kvůli dítěti přicházíš o peníze, tak proč sis ho pořizovala? Tak jste se měli domluvit na společných penězích, aby sis nepřipadala ošizená. Ale jako chtít po manželovi ušlou mzdu je dobře na hlavu.
Vy nevíte, že nejlepší pojistkou každé divky je děťátko, co je celý tatínek?
Pak doporučuji knihu Páni mají radi blondýnky, ale žení se s brunetkami.
A příspěvek nemá vubec logiku, zakladatelka blábolí jako sjeta. Už to nekuř, holka.