Manžel mě okradl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1779
17.11.19 19:25

A máte se vůbec rádi nebo jste spolu jen kvůli penězům? Nemáte společné peníze? Většina ženských vydělává mnohem míň než chlap, tam by se to řešilo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
17.11.19 19:29

Povedená „rodinka“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.19 19:32

@solip
Kdybych nezadala, nemela bych nasetreno vubec nic. Takto mam aspon solidni financni rezervu.

• Citovat
  • Upravit
14618
17.11.19 19:35

Vůbec nechápu, proč si dva obchodní partneři spolu pořídili dítě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.19 19:36

@zuzikka my jsme vydelavali stejne, proto jsme vzdy platili vse napul. Na materske jsem s jeho ditetem, proc bych to mela financne odskakat jen ja?

• Citovat
  • Upravit
5571
17.11.19 19:36

Já tomu tvému příspěvku moc nerozumím, jsem ztracená v prostoru a čase :roll: Vy jste tedy doma parta HIC ;) Jinak jsem manželovi řekla, že mi dluží ušlý zisk za 2,5roku. Koukal na mě jak péro z divanu a jen mi řekl, že mi asi zatrhne internet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
17.11.19 19:37
@aknadar píše:
Povedená „rodinka“…

Spis se nekdo nudi, tak trolli, ale vubec mu to nejde…jo i trollovat se totiz musi umet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
@Anonymní píše:
@zuzikka my jsme vydelavali stejne, proto jsme vzdy platili vse napul. Na materske jsem s jeho ditetem, proc bych to mela financne odskakat jen ja?

no to sis s ním měla vyjasnit než sis ho vzala, to je dost důležitá věc, jak to budete mít v manželství uspořádané finančně, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
@Michelle_M píše:
Vůbec nechápu, proč si dva obchodní partneři spolu pořídili dítě :nevim:

Dlouhodobá investice do budoucna. Teď hlavně dobře ošetřit, aby v důchoďáku jednoho nenavštěvovalo víc než druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
17.11.19 19:38
@Anonymní píše:
@zuzikka my jsme vydelavali stejne, proto jsme vzdy platili vse napul. Na materske jsem s jeho ditetem, proc bych to mela financne odskakat jen ja?

Tohle chapu a rozumim, tim, ze jsi s ditetem jsi sla financne dolu, nechapu ale jak to mate celkove nastavene, nepzsobite vubec jako rodina, na druhou stranu, kdyz finance chcete resit takto a nezit jako rodina, tj vse napul stejnym dilem, meli jste si to osetrit pravne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
17.11.19 19:38
@Chytrak píše:
Spis se nekdo nudi, tak trolli, ale vubec mu to nejde…jo i trollovat se totiz musi umet ;)

Ale zas je to originální námět, jen je potřeba to trochu dopilovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.19 19:41

@mamina89 oddelene ucty, vlastni vydaje za sve, spolecne vydaje 50:50. Ja potrebuji mit pocit, ze jsem financne.
I ted to financne zvladnu.
Nevim, jestli je lepsi si ten vztah odosobnit, pred detmi hrat divadlo o normalni rodine, ale od chlapa se citove odpoutat. Proste uz to nebude “pritel” ale obchodni partner. Neduverovat - vse mit podlozene fakturami, e-maily, apod.

• Citovat
  • Upravit
1779
17.11.19 19:42
@Anonymní píše:

Ale tak určitě jsi věděla, kolik budeš pobírat. Když tě tolik trápí, že kvůli dítěti přicházíš o peníze, tak proč sis ho pořizovala? Tak jste se měli domluvit na společných penězích, aby sis nepřipadala ošizená. Ale jako chtít po manželovi ušlou mzdu je dobře na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80082
17.11.19 19:44

Vy nevíte, že nejlepší pojistkou každé divky je děťátko, co je celý tatínek?
Pak doporučuji knihu Páni mají radi blondýnky, ale žení se s brunetkami.
A příspěvek nemá vubec logiku, zakladatelka blábolí jako sjeta. Už to nekuř, holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.19 19:44

@zrcadlo ano, mela. Netusila jsem, kam az to “ dotahneme”

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat